Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
@Anonymní píše:
Ahoj, obnovuji diskuzi, potřebovala bych aktuální radu ohledně autosedačky pro 14ti měsíční dítě, které má skoro 10kg, ale ještě nesedí. Vajíčko už má tipťop.
Je nějaká v kategorii od 9kg, která se dává i v protisměru?A pokud možno aby nestála půlroční rodičák
Děkuji
My máme na starší britax Romer king II, dá se dát do pololehu, ale nevím jestli i do protisměru. Na mladší mám joie, a ta se dá dát do protisměru pololeh.
@mackA159 píše:
My máme na starší britax Romer king II, dá se dát do pololehu, ale nevím jestli i do protisměru. Na mladší mám joie, a ta se dá dát do protisměru pololeh.
Koukala jsem že ten Britax do protisměru není. A joie je ta stages?
My mame vez isofixu a pouta se pasem, drzi dost dobre tedy a povoluje se uplne minimalne, jednou za cas dotahnu a drzi jak zidovska vira ![]()
Joo a mame tu cervenou klidne i pro kluka a je naprosto nadherna
![]()
@Markétka111 píše:
My mame vez isofixu a pouta se pasem, drzi dost dobre tedy a povoluje se uplne minimalne, jednou za cas dotahnu a drzi jak zidovska vira
@Anonymní píše:
Koukala jsem že ten Britax do protisměru není. A joie je ta stages?
Joie steadi. ![]()
@mackA159 píše:
Joie steadi.
Aha aha, ta je taky dobrá koukám, a levnější…
budu to muset ještě projít a porovnat. Díky za tip ![]()
Dobrý den, poradíte mi prosím konkrétní tipy kvalitních a bezpečných autosedaček s isofixem pro 6měsíční miminko, které má míry a váhu 1,5 - 2letého dítěte? Podmínkou tedy je, aby se nejednalo o klasickou autosedačku, nýbrž o (polo)vajíčko, které lze dát do lehu a do protisměru. Úplně ideálně, aby bylo i s isofixem a otočné. Zatím mám vyhlídlé Nuna Prym, BeSafe iZi Twist B i-Size, Cybex Sirona… Co dál? Případně, máte někdo s těmito typy autosedaček zkušenost? Předem díky za odpovědi.
@notily do pokračovací sedačky může dítě, až když samo min. 2m sedí.. takže jedině správně je Besafe izi Turn/Twist B - to B je důležité - je pro nesedici dítě, vložka baby shell „imituje“ sklon vajíčka. V 6m je velký jako 1.5 - 2 lety? Tzn. kolik?
@Anik6 Díky. Přesné míry a váhu budu znát v pondělí, až půjdeme na prohlídku k dr. Ale aktuálně nosí oblečení vel. 86/92 a váží určitě přes 11 kg, spíš to tipuju ke 12 kg..
@notily zapomněla jsem připsat, že máme Besafe izi B turn a je skvělá ![]()
@notily Pro nesedící dítě jedině Besafe izi turn B, Besafe izi twist B nebo Klippan Kiss 2 plus. Do těch ostatních, co jsi vypsala, může až bude alespoň 2 měsíce samo sedět
Díky všem za odpovědi, nakonec jsme objednali BeSafe izi turn B. ![]()
Velké
Je docela dlouhá, nevím teď přesně, ale 80cm má určitě - spíš víc podle oblečení…