Autosedačka Römer Kid Plus nebo Kiddy Discovery Pro 2011?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
172
10.8.11 13:04
šamotka píše:
Obě děti mají potah trendline, někde jsem vyčetla, že je na údržbu nejlepší. Daník má kolekci 2008 tuším a Vendy 2011 a ta Vendy je taková lepší. Měkkoučký a mooooc příjemný potah.Vendy má přímo tuto růžovou.
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
Ale Daníkovu jsem nenašla.

Děkuju moc za odpověď a za Vaši zkušenost s touto sedačkou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
10.8.11 13:06
Děkuju
baghira píše:
Máme trendline, tuším Elen, nebo tak. Červeno černý, už se nedělá. Máme ho na Kid plus i na menší Romer King. Na údržbu dobrý, v autě teda vyšisoval. Možná zkusím teď ten přírodní natur.

Děkuju za odpověď :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
10.8.11 13:43

Alenkas, když chcete mít jistotu správného výběru, tak zadjděte do obchodu a sedačky vyzkoušejte,
Greta je syntetika, a strukturou je hladká, Olivie je hodně podobná Felixovi, akorát s rozdílem, že Felix je strukturou do kostiček, Olivia je do proužků,takže všechny méně prodyšné, ale dobře udržovatelné,
Jet je síťovina, takže na prodyšnost úplně jiné, než ostatní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
10.8.11 14:18
steeve píše:
Alenkas, když chcete mít jistotu správného výběru, tak zadjděte do obchodu a sedačky vyzkoušejte,
Greta je syntetika, a strukturou je hladká, Olivie je hodně podobná Felixovi, akorát s rozdílem, že Felix je strukturou do kostiček, Olivia je do proužků,takže všechny méně prodyšné, ale dobře udržovatelné,
Jet je síťovina, takže na prodyšnost úplně jiné, než ostatní

Děkuji moc za odpověď, teď už vím snad vše, co jsem potřebovala vědět :-). Určitě budu chtít mnou vybrané sedačky předem vyzkoušet a prohlédnout si je, protože podle obrázků se to dá dost těžko posoudit. Ale už vím jistě, že půjdeme do Römer Kid Plus :-). Ještě jednou moc děkuji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
5.5.12 21:02

Vybrali jsme Römer Kid plus 2012

Tak už máme sedačku objednanou - nakonec jsme objednali Römer Kid plus 2012 - Lisa. Dorazit by nám měla v průběhu příštího týdne, tak už se těšíme. Všude jsem se dočetla samou chválu, tak doufám, že i my budeme spokojení :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
5.5.12 22:36

Taky máme Romera, spokojenost maximální!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
6.5.12 13:03

Tak to jsem ráda :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie