Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Britax Römer King plus?
Přidejte zkušenost s Britax Römer King...Rampepurna píše:madi píše:Ahoj, zrovna jsem chtěla založit diskusi ve smyslu - jak se sakra fix dopr*** sudnavá ten potah z Romer King Plus … Chci ho vyprat, sedačku už jsem obrátila asi 20 vzhůru nohama (posilovna hadr) a furt jsem na to nepřišla.
Letní potah máme a máme ho na sedačce celoročně. Když se zamaže, tak sundáme a vypereme. Líbí se mi, že skryje nápisy Romer a sedačka nepřitahuje pozornost.
Jediná dost velká nevýhoda je, že když se nandavá a sundavá, musí se komplet rozebrat pásyManžel to prvně dělal skoro 40 min a vzteklej byl až běda, než na to přišel
Teď už to vyměňuje snadno jak profík
Není na to nějaký návod nebo videjko nebo můžete mi prosím pomoct, jak s čím začít nejdřív - furt za něco tahám a nikam to nevede. Už jsem s tím 2× vzteky sekla … ale vyprat ho musímPOMOOOOC
sundat potah z King plusu jde snadno, na zadní části potahu( tam kde má dítě záda) se rozepnou 2 knoflíky a potah se stáhne , na krajích sedačky je to na 4 místech zaháknuté za okraj takovými háčky, stačí jen vyvléknout a hlavová opěrka je guničkou zaháknutá za háček - dostanete se k němu nejlépe po otevření schránky na návad. Nic se nemusí šroubovat, nemusí se sundavat pásy, sundání potahu je otázka 10 vteřin.
Steeve, původní řeč tu byla o sundavání letního potahu a tam se ty pásy vyndavat přece musí.. Zkoumali jsme to fakt dlouho a bez toho to nejde..
Nevím, jestli měla Rampepurna na mysli ten „normální“ potah nebo froté letní. ![]()
jo tak u letního potahu se musí rozebrat pásy, to ano, ale jen se rozepnou a vytáhnou dopředu, potah se nasadí stejně jako základní a pásy se prostrčí zpět a zapnou, také žádná hrůza
mmch je to i s fotkama v návodu str. 18-19 sundání potahu
a str. 19-22 postup demontáže a montáže pásů.
ale rampepurna se ptala na sundání klasického potahu, ne na letní.
Prosim, nevite take nekdo na 100% z jakeho materialu je letni potah na Roemer? Diky
mbmb píše:
Prosim, nevite take nekdo na 100% z jakeho materialu je letni potah na Roemer? Diky
je to pružný froté, doporučuju
je to super nejen na léto, nevím co bysme bez něj dělali když se malýmu během dlouhý jízdy stala nehoda, vylezlo to z plínky až na sedačku (měl na sobě jen bodýčko)! takhle jsme jednoduše stáhli potah a bylo ![]()
Diky za info. Jen jsem stoura, potah jsem i osobne videla a „omakala“
. Ale nikde jsme nenasli etiketu s materialovym slozenim od vyrobce. Chtela bych jen 100% bavlnu. Nicmene ani v obchiode mi nedokazi odpovedet. Diky