Autosedačka Römer King Plus a letní potah

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Britax Römer King plus?

Přidejte zkušenost s Britax Römer King...
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7159
28.3.11 10:28
Rampepurna píše:
madi píše:
Letní potah máme a máme ho na sedačce celoročně. Když se zamaže, tak sundáme a vypereme. Líbí se mi, že skryje nápisy Romer a sedačka nepřitahuje pozornost.
Jediná dost velká nevýhoda je, že když se nandavá a sundavá, musí se komplet rozebrat pásy :roll: Manžel to prvně dělal skoro 40 min a vzteklej byl až běda, než na to přišel :mrgreen: Teď už to vyměňuje snadno jak profík :-D
Ahoj, zrovna jsem chtěla založit diskusi ve smyslu - jak se sakra fix dopr*** sudnavá ten potah z Romer King Plus … Chci ho vyprat, sedačku už jsem obrátila asi 20 vzhůru nohama (posilovna hadr) a furt jsem na to nepřišla.
Není na to nějaký návod nebo videjko nebo můžete mi prosím pomoct, jak s čím začít nejdřív - furt za něco tahám a nikam to nevede. Už jsem s tím 2× vzteky sekla … ale vyprat ho musím :nevim: POMOOOOC

sundat potah z King plusu jde snadno, na zadní části potahu( tam kde má dítě záda) se rozepnou 2 knoflíky a potah se stáhne , na krajích sedačky je to na 4 místech zaháknuté za okraj takovými háčky, stačí jen vyvléknout a hlavová opěrka je guničkou zaháknutá za háček - dostanete se k němu nejlépe po otevření schránky na návad. Nic se nemusí šroubovat, nemusí se sundavat pásy, sundání potahu je otázka 10 vteřin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
28.3.11 11:26

Steeve, původní řeč tu byla o sundavání letního potahu a tam se ty pásy vyndavat přece musí.. Zkoumali jsme to fakt dlouho a bez toho to nejde..
Nevím, jestli měla Rampepurna na mysli ten „normální“ potah nebo froté letní. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
7159
28.3.11 13:55

jo tak u letního potahu se musí rozebrat pásy, to ano, ale jen se rozepnou a vytáhnou dopředu, potah se nasadí stejně jako základní a pásy se prostrčí zpět a zapnou, také žádná hrůza
mmch je to i s fotkama v návodu str. 18-19 sundání potahu
a str. 19-22 postup demontáže a montáže pásů.
ale rampepurna se ptala na sundání klasického potahu, ne na letní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mbmb
20.7.11 16:18

potah material?

Prosim, nevite take nekdo na 100% z jakeho materialu je letni potah na Roemer? Diky

• Citovat
  • Upravit
707
20.7.11 21:05
mbmb píše:
Prosim, nevite take nekdo na 100% z jakeho materialu je letni potah na Roemer? Diky

je to pružný froté, doporučuju :palec: je to super nejen na léto, nevím co bysme bez něj dělali když se malýmu během dlouhý jízdy stala nehoda, vylezlo to z plínky až na sedačku (měl na sobě jen bodýčko)! takhle jsme jednoduše stáhli potah a bylo :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mbmb
21.7.11 14:00

Diky za info. Jen jsem stoura, potah jsem i osobne videla a „omakala“ :-). Ale nikde jsme nenasli etiketu s materialovym slozenim od vyrobce. Chtela bych jen 100% bavlnu. Nicmene ani v obchiode mi nedokazi odpovedet. Diky

• Citovat
  • Upravit
7159
25.7.11 09:01

složení je 50% bavlna, a 50% polyester

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat