Autoškola po třicítce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2231
26.1.15 11:47

@Saskie34 To je blbý když nejezdí. Já mám sice taky strach, ale vím, že jezdit budu. Měla jsem strach i před první jízdou, ale takovej, že jsem z toho měla i průjem a celou noc nespala. :mrgreen: Prostě jak dostanu tu magickou kartičku, tak sednu do auta a musím překonat ten strach. Jinak je moje snaha úplně kničemu. A byli by to i vyhozený peníze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
27.1.15 18:14

jízdy

Edita24:přesně tak ja sem se nebála při první jizdě těšila sem se, ale taky sem ráno měla průjem…to je ze stresu..zitra mám zas jizdy a je supr počasí aspoň se naučime jezdit ve sněhu…kamarád mi říkal že sem udělala dobře že sem šla ted v zimě…ty co dělají v letě se pak v zimě bojí jezdit…no chtělo by to pak auto anebo jsi půjčovat od přítele…než jsi člověk našetří na nějaký auto..Mám pár kamošek a ty jezdí furt a neumi jsi to už představit čekat někde na zastávce na autobus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
27.1.15 21:11

Tak mam za sebou dalsi jizdu,uf.krom toho ze mi to malem chciplo, drzim plyn a mackam spojku, a vjela sem malem do zakazu, tak sem si to dnes uzivala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2231
28.1.15 09:56

Já jedu dnes pro řidičák. Tak ted to bude už opravdu naostro.Za chvilku ještě vyrážím na cvičnou jízdu. Jsem si ještě připlatila raději na zase zajetí at sedám do toho našeho s větším klidem.Tak snad mě to nebude chtít hned vzít :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
28.1.15 14:57

@Edita27, tak gratuluji a určitě dál piš, jak ti to jde :palec:

Já si jdu vytelefonovat další jízdy. Jela jsem naposledy v sobotu a mám pocit, že jsem vše už zapoměla :mrgreen:. Nemůžeme se s chlapíkem nějak sejít, pořád nemám hlídání :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
28.1.15 19:27

Ja take musim pytlikovat jak se da :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
28.1.15 19:31

Ja jdu nakonec jezdit az v sobotu, a kdyz budu mit stesti, tak i v nedeli. Kdybych mohla ve vsedni dny dopoledne, mam uz hotovo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
29.1.15 06:27

jizdy

Ahoj holky, já měla včera zdravovědu 1,5hod..a v pohodě jsme jsi ukazali lékárničku a vše řekli..dala mi otázky co budou v testu a správny odpovedi a je to lehký..doufám že to nebudu nikdy potřebovat!!!a včera sem měla taky jizdy a dvakrát mi to chciplo na křižovatce a lidi cuměli..a jeden pán v aute se na mě culil a usmival se..a pak sem jela kolem autobusáku azase všichni čuměli ja nevim každej kouká jako blázen..dneska mám učebnu a zítra zas jizdy..ještě že nemám děti, nevim jak bych to dělala…s hlidanim..jo a říkal mi že když to člověk neuděla na poprvé tak on ma druhý jizdy zdarma…že některý autoškoly to nemaji.ale lepší napoprvé to dát…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
31.1.15 10:07

V jedenact mam jizdu. Po tydnu usednu za volant a mam pocit, ze se ani nerozjedu. A od rana uz jsem parkrat usedla na WC :roll:. Ze me to furt tak nervuje.. :-O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2231
31.1.15 10:33

@Saskie34 u nás vůbec nic není jen ty jízdy a rovnou na zkoušky. prostě se to nauč sama.Je prý možnost se domluvit, ale nikdo tam nechodí. no je to zvláštní, ale zase při 2 dětech jsem to i možná uvítala, že nemusím nikam ještě jezdit.
@KPKristy to chce klídek, já jsem na nervy doted a už to přitom mám všechno za sebou :-) kdyby se dal dát na uklidnění aspon panák co :mrgreen:
Jinak mám za sebou 2 x cestu do Brna.Tak při první cestě na mě jedno auto troubilo že jsem se pomalu rozjížděla-naše auto zabírá úplně jinak než to v autoškole, ale už si zvykám, a jednou na mě blikalo auto.No už mám koupenou nálepku začátečník. Hold mě příjde, že se všechno učím znovu a nic neumím. Jsem hrozně křečovitá, bojím se, a manžel se hodně za mě dívá do zrcátek jestli něco nejede.No počítám ještě aspon 2 měsíce nesednu za volant bez asistence.No po první jízdě jsem byla dost jakoby zklamaná, že mě to vůbec nejde. špatně se mi parkuje a manžel přišel na to, že to bude asi autem. V autoškole jsme měli fabii a my máme kombika a je o víc jak metr delší než fabka, tak jestli mi nepořídit menší auto.No je to prostě úplně jiný než v autoškole.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6552
31.1.15 15:27

@Edita27 neboj, to prijde…bych mohla vykladat..ja se ucila v benzinu, my mame diesela…vsichni rikaji traktor- mne to zezacatku zdechalo na kazde krizovatce, kde jsem musela zastavit… o zastaveni brnenske dopravy v kopci jsem tu uz psala…

se Zetkem jsem jezdila cely prvni rok, manzel ho nalepil na magnet, takze kdyz jel autem on, tak si ho oddelal…ono fakt mi prislo, ze ridici byli ohleduplnejsi…

jistotu- to 100% a pravou- jsem ziskala tak po 2 letech, ale ja casto jezdim tak posledniho pul roku, predtim sem tam nekam…ted si to bez auta nedovedu predstavit…

takze neboj- mensi auto bych asi neporizovala, ono Te to velky hodne nauci..My mame Oktavku a to je taky krava dlouha…ale zvykla jsem si na ni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
31.1.15 16:08

My se taky ucime stylem „jen jizdy a rovnou na zkousky“. Teorii trenuji doma testama a ctu si v ucebnici. Ze zakona jsou pry mozne dva způsoby výuky, a to bud tento nebo jizdy plus teorie v ucebne. Mne ten nas zpusob vyhovuje, pri jizde se bavime o krizovatkach, o pravidlech, a kdyz me neco prekvapi v testu, tak se zeptam.

Po dnesku mam odkrouceno sestnact hodin a zitra jedeme do Budejovic trenovat na semafory. To bude jiiiiizda :mrgreen:
Jinak rozjezdy do kopce jsou stale mou slabinou :roll:
Ale co mi jde celkem dobre je parkovani pozadu mezi auta stojici kolmo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6552
31.1.15 16:12

@KPKristy a co pres rucku, neslo by to lip???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
31.1.15 17:52
@kikina2004 píše:
@KPKristy a co pres rucku, neslo by to lip???

Prave pres rucku to delam :mrgreen:. Proste spojka nahoru, rucni brzda dolu, takovy ten protipohyb mi dela problem, nez to zkoordinuju. Ale ne vzdy je to blby, rekla bych tak 50:50 a spis v situaci, kdy mi stoji za zadkem dalsi auto. To me rozhodi spolehlive :oops:
Ten druhy zpusob jsem si vyzkousela taky a zatim nee, rucka je jistejsi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2231
1.2.15 11:25

@kikina2004 Viděla jsem pokrok když napodruhé už nikdo netroubil :-).Já se právě také učila na benzínu a doma máme naftáka. No je to prostě jiný. Jiný řazení,spojka.Ale mám strach, nedokážu si tu jízdu užít a nejsem si v podstatě v ničem pořádně jistá. no uvidíme, ale trošku jsi mě uklidnila. vím že to chce jen jezdit, jezdit, jezdit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze