Autoškola po třicítce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Qwentin
14.10.20 18:22

@Kockazvysocan :srdce: :kytka: :andel:
Gratuluji! :srdce:

• Citovat
  • Upravit
22566
14.10.20 18:24
@Qwentin píše:
@Kockazvysocan :srdce: :kytka: :andel:
Gratuluji! :srdce:

Děkuji, v mém věku (43)to opravdu považuji za úspěch :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Qwentin
14.10.20 21:00
@Kockazvysocan píše:
Děkuji, v mém věku (43)to opravdu považuji za úspěch :mrgreen:

Jen není ten řidičák A automaticky, pokud uděláš B? To se musí dodělávat ještě zvlášť a rozšiřovat? No pokud ano, tak klobouk dolů…Já bych se teda s motorkou asi jet neodvážila…To je pro silné nervy při tom, co se děje na silnicích.

• Citovat
  • Upravit
22566
15.10.20 09:17
@Qwentin píše:
Jen není ten řidičák A automaticky, pokud uděláš B? To se musí dodělávat ještě zvlášť a rozšiřovat? No pokud ano, tak klobouk dolů…Já bych se teda s motorkou asi jet neodvážila…To je pro silné nervy při tom, co se děje na silnicích.

A je největší motorka. S B máš na skútr s omezením.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Qwentin
15.10.20 09:51
@Kockazvysocan píše:
A je největší motorka. S B máš na skútr s omezením.

Díky.
Takže budeš teď jezdit na motorce? Jen dávej na sebe pozor…

• Citovat
  • Upravit
22566
15.10.20 10:57
@Qwentin píše:
Díky.
Takže budeš teď jezdit na motorce? Jen dávej na sebe pozor…

No jasně, proto jsem si ho dělala :mrgreen:.
Jasně, že. Je to nebezpečné, ale ta euforie za to stojí. Jen musím víc než v autě myslet za ostatní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3089
15.10.20 11:18
@Kockazvysocan píše:
@Qwentin o papíry samozřejmě nepřijdeš, leda bys neudělala testy 3×. Jízdy na novou skupinu vliv na skupiny, které už máš, nemají vůbec. Rozšiřovala jsem si řidičák nedávno, takže mám čerstvé info.

Zajímavé, dělala jsem si ridicak také nedávno a informace mám jiné. Seberou ti papíry klidně i když na poprvé neuděláš testy! Když budou chtít tak je prostě po prvním pokusu nemáš ;) když neuděláš na podruhé berou je automaticky. Vím to, protoze jsem se na to ptala a dělala zkoušky v srpnu, kdybych neudělala a o papíry přišla abych do září stihla opravit a mít je zpět. Ono u motorky je to možná jiné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22566
15.10.20 11:35
@Denino píše:
Zajímavé, dělala jsem si ridicak také nedávno a informace mám jiné. Seberou ti papíry klidně i když na poprvé neuděláš testy! Když budou chtít tak je prostě po prvním pokusu nemáš ;) když neuděláš na podruhé berou je automaticky. Vím to, protoze jsem se na to ptala a dělala zkoušky v srpnu, kdybych neudělala a o papíry přišla abych do září stihla opravit a mít je zpět. Ono u motorky je to možná jiné.

Já v červenci a pár šoumenů testy neudělalo a nikomu papíry nesebrali. Navíc teda pro mě jsou směrodatné informace od komisaře. Na opravu máš půl roku a 3 pokusy, to jsou mé informace od komisaře.
Nevidím důvod, proč by to na motorku mělo být jiné, naopak motorka je mnohem nebezpečnější než kamion.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3089
16.10.20 01:05
@Kockazvysocan píše:
Já v červenci a pár šoumenů testy neudělalo a nikomu papíry nesebrali. Navíc teda pro mě jsou směrodatné informace od komisaře. Na opravu máš půl roku a 3 pokusy, to jsou mé informace od komisaře.
Nevidím důvod, proč by to na motorku mělo být jiné, naopak motorka je mnohem nebezpečnější než kamion.

Moje informace od komisaře ze srpna :wink: a o nebezpečnosti motorky a náklaďáku se asi vůbec bavit nemusíme :wink: výhoda motorky je podle mě ta že s největší pravděpodobností zabijes pouze sebe nebo svého spolujezdce :wink: takže ano, určitě nebezpečnější než náklaďák

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22566
16.10.20 06:16
@Denino píše:
Moje informace od komisaře ze srpna :wink: a o nebezpečnosti motorky a náklaďáku se asi vůbec bavit nemusíme :wink: výhoda motorky je podle mě ta že s největší pravděpodobností zabijes pouze sebe nebo svého spolujezdce :wink: takže ano, určitě nebezpečnější než náklaďák

Já myslím, že tohle nemá řešení, každá si hájíme to své. Každopádně já si stojím a budu stát za svými informacemi. Tak hlavně hodně km bez nehod :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.1.21 21:40

Moje mamka dělala v 35 a dala hned na 1. Pokus :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze