Autoškola po třicítce
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
@Qwentin píše:
@Kockazvysocan![]()
![]()
Gratuluji!
Děkuji, v mém věku (43)to opravdu považuji za úspěch ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kockazvysocan píše:
Děkuji, v mém věku (43)to opravdu považuji za úspěch
Jen není ten řidičák A automaticky, pokud uděláš B? To se musí dodělávat ještě zvlášť a rozšiřovat? No pokud ano, tak klobouk dolů…Já bych se teda s motorkou asi jet neodvážila…To je pro silné nervy při tom, co se děje na silnicích.
- Citovat
- Upravit
@Qwentin píše:
Jen není ten řidičák A automaticky, pokud uděláš B? To se musí dodělávat ještě zvlášť a rozšiřovat? No pokud ano, tak klobouk dolů…Já bych se teda s motorkou asi jet neodvážila…To je pro silné nervy při tom, co se děje na silnicích.
A je největší motorka. S B máš na skútr s omezením.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kockazvysocan píše:
A je největší motorka. S B máš na skútr s omezením.
Díky.
Takže budeš teď jezdit na motorce? Jen dávej na sebe pozor…
- Citovat
- Upravit
@Qwentin píše:
Díky.
Takže budeš teď jezdit na motorce? Jen dávej na sebe pozor…
No jasně, proto jsem si ho dělala
.
Jasně, že. Je to nebezpečné, ale ta euforie za to stojí. Jen musím víc než v autě myslet za ostatní.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kockazvysocan píše:
@Qwentin o papíry samozřejmě nepřijdeš, leda bys neudělala testy 3×. Jízdy na novou skupinu vliv na skupiny, které už máš, nemají vůbec. Rozšiřovala jsem si řidičák nedávno, takže mám čerstvé info.
Zajímavé, dělala jsem si ridicak také nedávno a informace mám jiné. Seberou ti papíry klidně i když na poprvé neuděláš testy! Když budou chtít tak je prostě po prvním pokusu nemáš
když neuděláš na podruhé berou je automaticky. Vím to, protoze jsem se na to ptala a dělala zkoušky v srpnu, kdybych neudělala a o papíry přišla abych do září stihla opravit a mít je zpět. Ono u motorky je to možná jiné.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Denino píše:
Zajímavé, dělala jsem si ridicak také nedávno a informace mám jiné. Seberou ti papíry klidně i když na poprvé neuděláš testy! Když budou chtít tak je prostě po prvním pokusu nemáškdyž neuděláš na podruhé berou je automaticky. Vím to, protoze jsem se na to ptala a dělala zkoušky v srpnu, kdybych neudělala a o papíry přišla abych do září stihla opravit a mít je zpět. Ono u motorky je to možná jiné.
Já v červenci a pár šoumenů testy neudělalo a nikomu papíry nesebrali. Navíc teda pro mě jsou směrodatné informace od komisaře. Na opravu máš půl roku a 3 pokusy, to jsou mé informace od komisaře.
Nevidím důvod, proč by to na motorku mělo být jiné, naopak motorka je mnohem nebezpečnější než kamion.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kockazvysocan píše:
Já v červenci a pár šoumenů testy neudělalo a nikomu papíry nesebrali. Navíc teda pro mě jsou směrodatné informace od komisaře. Na opravu máš půl roku a 3 pokusy, to jsou mé informace od komisaře.
Nevidím důvod, proč by to na motorku mělo být jiné, naopak motorka je mnohem nebezpečnější než kamion.
Moje informace od komisaře ze srpna
a o nebezpečnosti motorky a náklaďáku se asi vůbec bavit nemusíme
výhoda motorky je podle mě ta že s největší pravděpodobností zabijes pouze sebe nebo svého spolujezdce
takže ano, určitě nebezpečnější než náklaďák
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Denino píše:
Moje informace od komisaře ze srpnaa o nebezpečnosti motorky a náklaďáku se asi vůbec bavit nemusíme
výhoda motorky je podle mě ta že s největší pravděpodobností zabijes pouze sebe nebo svého spolujezdce
takže ano, určitě nebezpečnější než náklaďák
Já myslím, že tohle nemá řešení, každá si hájíme to své. Každopádně já si stojím a budu stát za svými informacemi. Tak hlavně hodně km bez nehod ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kockazvysocan

Gratuluji!