Autoškola po třicítce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
843
1.8.19 08:33

Já mám dvě děti bez možnosti hlídání, takže auto už bylo nutnost. Nakonec mám teda automat. což řízení úplně ulehčuje, s tím řazením jsem bojovala, hlavně rozjezdy do kopce, ale teď nemusím řešit. Jděte do toho hodně to ulehčí. Cesta do práce mi trvá 15 minut, kdybych jezdila vlakem tak min. hodinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
24.9.19 14:26

Autoškola - podzim 2019

Ahoj holky, pročetla jsem poctivě celou diskuzi a trpěla i radovala jsem se s Vámi.
Já jsem teda těsně před třicítkou a autoškola mě čeká od pondělka. Nervíky pracujou už teď, ale na druhou stranu se hrozně těším - na celý proces, ne jen na tu vysněnou kartičku :mrgreen:
Ráda bych tuhle diskuzi oživila, protože myslím, že je fajn najít spolubojovnice a podporovat se vzájemně jako jste se podporovaly vy při založení diskuze.
Takže? Kdo jde se mnou bojovat a vyhrát? :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
24.9.19 20:57

Já už bojuju od července. Mám za sebou 4 jízdy, při posledních dvou jsem několikrát brečela. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
25.9.19 20:18

@Tamtama
A jé, až tak zlý to je? Co ti nejde? 4 jízdy je celkem málo za takovou dobu…
Drž se :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15412
25.9.19 21:07
@Tamtama píše:
Já už bojuju od července. Mám za sebou 4 jízdy, při posledních dvou jsem několikrát brečela. :oops:
Čtyři jízdy od července? To je hrozně málo, za tak dlouhý čas.. Jinak souhlas, jsou to nervy, já jsem staronovej řidič, jezdim půl roku po hooodne dlouhý pauze, nejhorší je parkování. :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
25.9.19 21:33

Bohužel mi nejde nic, ani točit volantem. Špatně se rozjíždím, brzdim moc prudce a brzo před křižovatkou, při couvání sice vidím do zrcátek, ale netuším, kde to je reálně. Taky jezdím moc vpravo, blinkr dávám buď pozdě, nebo moc brzo. Při odbocovani vpravo vjizdim do protisměru. :zed:
My nejdřív měli pár hodin teorie, pak trenažér a jízdy od konce srpna. Jsem teď na neschopence a jediný čas, který mi koresponduje s vychazkami, jsou 3 odpoledne, což mají zabrane studenti na další 3 týdny dopředu. Mezi druhou a třetí jízdou jsem měla 14 dní pauzu, teď mi to vychází vždycky po týdnu. Ale teorii máme do konce října, tak pořád je celkem dost času.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
27.9.19 20:19
@Tamtama píše:
Bohužel mi nejde nic, ani točit volantem. Špatně se rozjíždím, brzdim moc prudce a brzo před křižovatkou, při couvání sice vidím do zrcátek, ale netuším, kde to je reálně. Taky jezdím moc vpravo, blinkr dávám buď pozdě, nebo moc brzo. Při odbocovani vpravo vjizdim do protisměru. :zed:
My nejdřív měli pár hodin teorie, pak trenažér a jízdy od konce srpna. Jsem teď na neschopence a jediný čas, který mi koresponduje s vychazkami, jsou 3 odpoledne, což mají zabrane studenti na další 3 týdny dopředu. Mezi druhou a třetí jízdou jsem měla 14 dní pauzu, teď mi to vychází vždycky po týdnu. Ale teorii máme do konce října, tak pořád je celkem dost času.

To by právě chtělo tu pravidelnost. Snad to po nemoci doženeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
27.9.19 21:04

@RoniG marodím se zády, to bude na dýl než autoškola..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
1.10.19 09:01

@Tamtama
A jé, tak to je naprd. To by možná bylo lepší kurz přerušit a pokračovat v klidu, až budeš zdravá. Možná by ti pak započítali odučenou teorii, všechno je o domluvě a o lidech. Já už zahájila, je tam taky pár lidí, co pokračujou po přerušení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
1.10.19 10:01

@RoniG když přeruším, tak při práci už to vůbec nedám.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
1.10.19 12:07

@Tamtama Tak ti nezbývá než bojovat. Na jak dlouho dopředu si plánujete jízdy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
1.10.19 21:20

@RoniG cca na tři týdny..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
8.10.19 21:25

Mám za sebou další jízdu, tentokrát to prý nebylo zlý. :lol: Volantem už točím dobře, do příště mám vypilovat rychlejší pohyby nohou. A jezdím moc pomalu, 5-10 km/h pod povolenou rychlostí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
9.10.19 10:32

@Tamtama Krásná práce! S rychlostí si nelam hlavu, to se poddá, až si budeš jistější. Jen přemýšlím…jak máš DO PRÍŠTĚ vypilovat práci nohou? :)
Já mám za sebou teprve informační schůzku a jednu 90min teorii a hrozně se těším na zítra na další.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
260
9.10.19 10:47

Mam kamaradku ktere je 50let a autoskolu zvladla bez problemu je skvely ridic. pokud jste nervozni nervozita opadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze