Autoškola po třicítce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18
19.2.15 13:17
@Anonymní píše:
Ahoj, tak testy za 49bodu, bylo nas tam dost. Některý šli na opravky a dva lidi šli na přezkoušení sebrali jim ridicaky na rok..Ale jizdy sem neudelala. :,( Ze začatku sem jela dobře, pak mi řekl jedte na světelnou jela sem ale zničehonic sem zajela doleva..a pak sem zacla blbnout. a on do me furt mluvil a spletl me..takze bohužel. Ta druhá to dala. takze budu muset znova na jizdy. :,(
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
3.3.15 17:29

Budu drzet place na opravne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
2.4.15 18:26

Ahoj lidi, tak jak to šlo? Máte to všechny? Už jste dlouho nepsaly, tak asi jezdíte jako draci 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
2.4.15 20:09

@KPKristy hi ty si vtipná:) no jezdím. zatím mi nikdo nevynadal, nepřizabil ani nijak na mě netroubil, zatím je vidět, že všichni koho potkám jsou na mě ohleduplní :srdce: mám vzadu zetko a jezdím :lol: nejhorší pro mě bylo když mě předjížděl kamion :mrgreen: no jo rychle nejezdím 70mimo obec je pro mě hranice přes kterou nejedu :lol: tak podle slov manžela se to zlepší no tak uvidime :lol: a co ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6552
2.4.15 20:14

Holky, jste sikulky…apropo- ja po 2 letech jezdeni tukla naseho Oktavianka, az ma prohnuty dvere…a to prosim pekne pri parkovani…dement hadra jsem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
843
2.4.15 20:33

Taky jsem dělala autoškolu až po 35 roku a začínám jezdit čím dál víc a občas tam ž musím dát i pětku, po trošce zaježdění už člověk zrychluje, ale taky tam mám to Z, aby byli ostatní ve střehu, že můžu udělat něco neočekávaného, zpočátku jsem se bála vozit i děti a lepší se to a až nastoupím v červnu do práce, tak budu muset jezdit denně, tak to prý bude se mnou lepší - protože se mi občas stane, že to rozjedu na trojku a fakt se to dá :lol: nebo se rozjíždím kvílením pneumatik a pak se divím, kdo to tak jede, no tak snad :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
2.4.15 21:25

@Zlobísek:)), já taky jezdím. Musím. Ségra mi nabídla brigádku, tak dvakrát týdně jezdím trasu domov-ségra, celkem 70km. A vozím s sebou mládě, ještě nechodí do školky. No, byla jsem hozena do vody, tak plavu :lol:
Mimo obec jedu i 80, ale to už se krotím, přijde mi to rychle :mrgreen:.
Jinak drobné pojížďky po městě, nákup a tak.
Dneska jsem byla s dětmi na očkování a zpátky jsme jeli v tom největším humusu. Neviděla jsem na dva metry, ale dojeli jsme a při parkování jsem opřela auto zadkem o zeď :jazyk:. Je velké štěstí, že couvám veeeelmi pomalu, takže to jen malinko duclo. Kdybych couvala jako manžel, tak máme po nárazníku :mrgreen:

Kamiony mě včera předjížděly dva najednou :zed: :zed:. Jela jsem ráno, silnice pod sněhem, slunce mě oslňovalo, tak jedu 50 mezi vesnicema z mírného kopečku a oni jeli jako debilové. To jsem měla teda strach. Jak mě míjeli, tak mě to táhlo doprava, bála jsem se, že mě vytlačí :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
2.4.15 21:27

@aledud, tak já minulý týden jela s ruční brzdou :roll: :oops:. Jsem se divila, že mi nejde zařadit trojka a zjistila jsem to po kilometru, jsem hňup :lol:
A na pětku náhodou jezdím taky ;). Ale bez ručky teda :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
2.4.15 21:30

Ahojte, včera som mala prvú hodinu autoškoly :oops: V červnu budem mať 33, možno to bude darček k narodkám (a možno nie) uvidíme. Poviem vám, cítila som sa tam ale pekne blbě, najstaršia a ešte k tomu slovenka :roll: A mám z toho nejaký divný pocit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
2.4.15 21:37

@Mäuschen, tak držím palce, aby to šlo a vyšlo! Budeš v pohodě ;)

Já byla v našem kurzu taky nejstarší, ale všichni pohromadě jsme se sešli jen jednou na úvodní hodině. Pak jsme i jezdili po jednom, takže jsem nikoho nevídala a necítila se nijak špatně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
2.4.15 21:43

@KPKristy ďakujem. tak my budeme mať teóriu všetci spolu a zbytok neviem. ešte aj začal rovno so mnou, že slečna, pak si všimol asi vek a hovorí pani :mrgreen: no snáď to prežijem. keď ja som taky poseroutka a zo všetkého mám strach :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
2.4.15 22:02

@Mäuschen, hele, když jsem to zvládla já, tak potom už každej! Já měla strach z auta skoro až panickej, a tím víc, čím jsme byla starší a okolí rylo, proč ještě nemám řidičák :zed:
Překonala jsem sama sebe, před pár měsící bych ještě neřekla, že kdy budu řídit ;)

Bojím se ale pořád, to zase ne že ne. Provoz je velkej, lidi jezdí jako blázni…
Ale když si vezmu, že dneska v tom nečase bych šla s klukama na středisko pěšky :roll:. Cesta pěšky trvá půl hodiny, zmrzli bychom na kost a kluci by to po obědě bez spaní možná ani neulezli. Zlatý auto :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
2.4.15 22:12

@KPKristy tak ano, auto je v dnešnej dobe súčasť života. Zo mňa si tiež robia srandu, že nemám řidičák. Teraz som viac menej bola donútená, pretože sa budeme sťahovat na vesnicu a tam keď nebudem mať řidičák, tak som pekne povedané v pr… :? manžel bude chodiť pracovne preč, takže sa už na neho nebudem můct spoľahnúť. a čo si budeme rozpávať, deti onemocní vždy v tú najhoršiu chvíľu :pankac: takže musím byť pripravená :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
2.4.15 22:15

@Mäuschen, jo jo, mám to podobně. Loni jsme se přestěhovali z krajského města do malého. Autobusy sice jezdí, ale zpravidla docela nevhod a pro budoucí práci bude auto nutnost. Tady se o práci nezavadí.
A s těmi dětmi to je jasný. S teplotou je nepotáhnu půl hodiny pěšky k doktorovi, že…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
2.4.15 22:17

Jo a jinak ze mě si nikdo srandu nedělal, mnou už rovnou skoro pohrdali :zed:. Někdy jsem si připadala jako prašivá, když se mluvilo o řidičáku a zírala jsem, jak někdo kvůli takové věci dovede být hnusný. Jako kdyby jim do toho něco bylo :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze