Autoškola po třicítce
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Anonymní píše:
Ahoj, tak testy za 49bodu, bylo nas tam dost. Některý šli na opravky a dva lidi šli na přezkoušení sebrali jim ridicaky na rok..Ale jizdy sem neudelala.Ze začatku sem jela dobře, pak mi řekl jedte na světelnou jela sem ale zničehonic sem zajela doleva..a pak sem zacla blbnout. a on do me furt mluvil a spletl me..takze bohužel. Ta druhá to dala. takze budu muset znova na jizdy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj lidi, tak jak to šlo? Máte to všechny? Už jste dlouho nepsaly, tak asi jezdíte jako draci ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@KPKristy hi ty si vtipná:) no jezdím. zatím mi nikdo nevynadal, nepřizabil ani nijak na mě netroubil, zatím je vidět, že všichni koho potkám jsou na mě ohleduplní
mám vzadu zetko a jezdím
nejhorší pro mě bylo když mě předjížděl kamion
no jo rychle nejezdím 70mimo obec je pro mě hranice přes kterou nejedu
tak podle slov manžela se to zlepší no tak uvidime
a co ty?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, jste sikulky…apropo- ja po 2 letech jezdeni tukla naseho Oktavianka, az ma prohnuty dvere…a to prosim pekne pri parkovani…dement hadra jsem
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky jsem dělala autoškolu až po 35 roku a začínám jezdit čím dál víc a občas tam ž musím dát i pětku, po trošce zaježdění už člověk zrychluje, ale taky tam mám to Z, aby byli ostatní ve střehu, že můžu udělat něco neočekávaného, zpočátku jsem se bála vozit i děti a lepší se to a až nastoupím v červnu do práce, tak budu muset jezdit denně, tak to prý bude se mnou lepší - protože se mi občas stane, že to rozjedu na trojku a fakt se to dá
nebo se rozjíždím kvílením pneumatik a pak se divím, kdo to tak jede, no tak snad ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Zlobísek:)), já taky jezdím. Musím. Ségra mi nabídla brigádku, tak dvakrát týdně jezdím trasu domov-ségra, celkem 70km. A vozím s sebou mládě, ještě nechodí do školky. No, byla jsem hozena do vody, tak plavu ![]()
Mimo obec jedu i 80, ale to už se krotím, přijde mi to rychle
.
Jinak drobné pojížďky po městě, nákup a tak.
Dneska jsem byla s dětmi na očkování a zpátky jsme jeli v tom největším humusu. Neviděla jsem na dva metry, ale dojeli jsme a při parkování jsem opřela auto zadkem o zeď
. Je velké štěstí, že couvám veeeelmi pomalu, takže to jen malinko duclo. Kdybych couvala jako manžel, tak máme po nárazníku ![]()
Kamiony mě včera předjížděly dva najednou
. Jela jsem ráno, silnice pod sněhem, slunce mě oslňovalo, tak jedu 50 mezi vesnicema z mírného kopečku a oni jeli jako debilové. To jsem měla teda strach. Jak mě míjeli, tak mě to táhlo doprava, bála jsem se, že mě vytlačí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@aledud, tak já minulý týden jela s ruční brzdou
. Jsem se divila, že mi nejde zařadit trojka a zjistila jsem to po kilometru, jsem hňup ![]()
A na pětku náhodou jezdím taky
. Ale bez ručky teda
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojte, včera som mala prvú hodinu autoškoly
V červnu budem mať 33, možno to bude darček k narodkám (a možno nie) uvidíme. Poviem vám, cítila som sa tam ale pekne blbě, najstaršia a ešte k tomu slovenka
A mám z toho nejaký divný pocit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mäuschen, tak držím palce, aby to šlo a vyšlo! Budeš v pohodě ![]()
Já byla v našem kurzu taky nejstarší, ale všichni pohromadě jsme se sešli jen jednou na úvodní hodině. Pak jsme i jezdili po jednom, takže jsem nikoho nevídala a necítila se nijak špatně ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@KPKristy ďakujem. tak my budeme mať teóriu všetci spolu a zbytok neviem. ešte aj začal rovno so mnou, že slečna, pak si všimol asi vek a hovorí pani
no snáď to prežijem. keď ja som taky poseroutka a zo všetkého mám strach ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mäuschen, hele, když jsem to zvládla já, tak potom už každej! Já měla strach z auta skoro až panickej, a tím víc, čím jsme byla starší a okolí rylo, proč ještě nemám řidičák ![]()
Překonala jsem sama sebe, před pár měsící bych ještě neřekla, že kdy budu řídit ![]()
Bojím se ale pořád, to zase ne že ne. Provoz je velkej, lidi jezdí jako blázni…
Ale když si vezmu, že dneska v tom nečase bych šla s klukama na středisko pěšky
. Cesta pěšky trvá půl hodiny, zmrzli bychom na kost a kluci by to po obědě bez spaní možná ani neulezli. Zlatý auto ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@KPKristy tak ano, auto je v dnešnej dobe súčasť života. Zo mňa si tiež robia srandu, že nemám řidičák. Teraz som viac menej bola donútená, pretože sa budeme sťahovat na vesnicu a tam keď nebudem mať řidičák, tak som pekne povedané v pr…
manžel bude chodiť pracovne preč, takže sa už na neho nebudem můct spoľahnúť. a čo si budeme rozpávať, deti onemocní vždy v tú najhoršiu chvíľu
takže musím byť pripravená ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mäuschen, jo jo, mám to podobně. Loni jsme se přestěhovali z krajského města do malého. Autobusy sice jezdí, ale zpravidla docela nevhod a pro budoucí práci bude auto nutnost. Tady se o práci nezavadí.
A s těmi dětmi to je jasný. S teplotou je nepotáhnu půl hodiny pěšky k doktorovi, že…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo a jinak ze mě si nikdo srandu nedělal, mnou už rovnou skoro pohrdali
. Někdy jsem si připadala jako prašivá, když se mluvilo o řidičáku a zírala jsem, jak někdo kvůli takové věci dovede být hnusný. Jako kdyby jim do toho něco bylo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit