Autoškola po třicítce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
46669
9.2.15 09:15

Ja už testy jedu měsíc, každý den si dám v průměru tak dva tři (někdy deset, jindy jeden) a myslím, že už jsem se setkala se všemi otázkami :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
9.2.15 10:17

Ono většinou stačí dát tu nejdelší odpověď, hihi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
485
9.2.15 10:24

Testy je opravdu ze stránek ministerstva. Správná je pouze jedna odpověď. Je je dělala podle okruhů, každý den jeden okruh dlouhý a jeden krátký. Učila jsem se to 2m a bylo to tak akorát. Mě to prostě do hlavy nelezlo.
Nejkratší odpověď je často správná, ne ta nejdelší, chce se to fakt naučit. Správná je vždy odpověď…dle zákona.. Ale jinak v tom systém teda není, nebo aspoň já jsem ho nenašla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4624
9.2.15 10:26

Holky jste šikovné. Mám kolegyni, která dělala řidičák v 50! Velké uznání. Tak držím palce a nebojte se!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
9.2.15 10:54

testy

No já už se setkala snad se všemi otázky. to mi někdo říkal že správna odpověď je nejdelší no nevim…někdy udělám na plný počet a jindy jen 43bodu..klobouk dolů v 50letech dělat řidičák. mě říkal posledně instruktor že u něho taky dělali ale že už jim to neleze do hlavy. A že měl i případy co uděllai až na potřetí a že jim to komisař dal nakonec z milosti..Snad to nebude taky muj případ..budu mit komisaře a ten prý poprvé to nikomu nedal..hlída hodně rychlost a chce parkovat jaj…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
9.2.15 11:50
@Lisynka píše:
Ono většinou stačí dát tu nejdelší odpověď, hihi

Na to bych teda fakt nespoléhala a rozhodně bych podle toho nechtěla uspět v autoškole 8o. Není to pravda a dokonce si myslím, že ani většinou. Délka odpovědí prostě se správností nesouvisí :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
9.2.15 11:51
@LadyLada píše:
Holky jste šikovné. Mám kolegyni, která dělala řidičák v 50! Velké uznání. Tak držím palce a nebojte se!

Moje teta ve čtyřiceti. Teď je jí padesát, jezdí, ale pořádně to dodnes neumí. Já doufám, že se vyjezdím a nebudu do smrti vosa na bonboně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
485
9.2.15 12:09

Ta nejdelší to bývala kdysi, všichni to tak mají zažité a říkají, že netřeba se na testy učit. Navíc se tenkrát vybíralo s menšího množství testových otázek. Je to fakt těžší než to bývalo kdysi.
Navíc kdysi jízda trvala 15 min, když to dělala moje segra, tak už to bylo 20 min, moje jízda trvala regulerních 32 min. Pak jsem ještě musela odvykládat kontrolu auta před jízdou.
@KPKristy Mě je už 35 let a podle toho to taky vypadá, prostě se učím hůř. Navíc jsem těhotná (otěhotněla jsem 14 dní po začátku autoškoly) a těhotenské nevolnosti skončily asi měsíc před závěrečkama. Ale hitparáda to zdravotně není ani pak. Jsem ráda, že to mám za sebou.
A všem nedoporučuju nepodceňovat testy, se mnou šli na ně kluk s holkou, co si mysleli u prvního pokusu, že to tipnou a nejdelší je správná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
9.2.15 12:33

@loja, dokonce to prý někdy bylo i tak, že byly správně dvě i tři odpovědi, ale když jsi dala jen jednu, propadla jsi. To se nějak neujalo a ani se nedivím…

Já se blbě učím odjakživa, nebaví mě to, jsem líná, i když kdybych zatla, vím, že bych se zvládla učit. Ale jsem lemra. Jedu testy, protože to je pro mě „škola hrou“ a je to maximum, co jsem schopna překonat :oops:. Kdybych se musela něco biflovat, tak jsem marná…

U nás by závěrečná jízda měla trvat 20 minut a máme jet pomalu, aby si na nás komisař nestihl vymyslet nějakou pičičundu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
9.2.15 17:04

testy+jizdy

Loja: mě je 34let..miminko ještě nemám..tak proto sem šla do autoškoly abych to pak nedělala s mimčem..a co jsi vše říkala o autě o tý kontrole? ja sem trémista abych se za volantem nerozklepala..vždycky když mám jizdu, mám najednou prujemm.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
485
9.2.15 17:36

@Saskie34
My jsme tomu měli v učebnici věnovanou jednu celou kapitolu. Na internetu jsem našla tohle, což tomu zhruba odpovídá http://www.essa.cz/…ed_jzdou.pdf
Ke všemu jsme se nedostali: probrali jsme očištění, jak mají vypadat kola, jak kolo vyměnit a při kontrole SPZ jsem měla najít do kdy je platná technická. Teoreticky jsem to znala, ale tu díru jsem nenašla. Ale to mi prominul.
Já mám doma už dvouletý dosti energický exemplář. Je to blbé dělat to už s dětma. To druhé těhu přišlo fakt rychle, plánované bylo, ale netušila jsem, že se hned zadaří tak rychle. U prvního jsem nevolnosti téměř neměla, teď jsem si to vyžrala. A stresař jsem taky ukázkovej :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
9.2.15 21:43

jizdy

Loja: děkuji za info. abych se vůbec rozjela když tam bude komisař vzadu..Mi říkal instruktor ze někdo jezdi suprove a pak jde ke zkouškám a je v háji z tremy a neodjede ani..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
10.2.15 09:44

Ahoj holky tak já mám dnes jízdy opět :mrgreen: docela se těším a zároveň bojím. no sem zvědavá. už mi moc jízd nezbývá. no sem na sebe zvědavá :mrgreen:
jinak testy :mrgreen: zkouším a zkouším dělala sem si z ministerstva i přímo ty etesty.cz zatím je dávám na 48b to už musí bejt že to dám na 46 :roll: takže z těch strach tak nějak nemám ale ty důležité jízdy…
co mi říkal chlap, když opravdu nevím, jaká je správná odpověď tak většinou ta nejdelší ;) neplatí to vždy, u mě to však vychází:)nebo spíše vycházelo.
a věk? sem tu asi nejmladší :oops: 28 v červnu :D
dělám to při dvou dětičkách je to namáhavé hlavně pro mrňouska, se stím ještě pořádně nesmířil že odcházím pryč, větší už to bere z nadhledem, ta mi vždy posílá. prej mami už jdeš na autoškolu? už bys měla jít :mrgreen:
sice je to s nimi náročnější, ale já si myslím, že pokud začnu jako starší tak mám víc rozumu než ty osmnáctileté telátka co si myslí…
co sem včera viděla, když přišli nové na kurz no tě bůh :lol: mě přijde když udělaj řidičák tak tatínci jim koupí to nejdražší autíčko na které si ukážou. neříkám samozřejmě že všichni to ne, ale pár se jich určitě najde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Happy Hippo
10.2.15 14:19

@Zlobísek:)) drzim moc palce, abys po autoskole jezdila, ja bohuzel jsem jednou udelala takovej zasek, 4 mesice po autoskole a od te doby mam fakt strach a vubec se do toho nehrnu. Proste mam strach, co zas vyvedu. Nic se nestalo, ale kdyby vedle me nesedel chlap, tak by treba stalo. A predstava, ze pojede se mnou mrnous me desi. Dneska me vytahla kamaradka, ze spolu pojedem, tak doufam, ze se vratime cele ve zdravi a bez bebinka na aute :) taky takova moje cvicna jizda. A doufam, ze jsem te nejak nevydesila 8o ja jsem zbrkloun od narozeni, takze to bude u me tezsi to jezdeni

• Citovat
  • Upravit
6327
10.2.15 14:50

@Happy Hippo vůbec ne :hug: musím říct že pokud vedle mě sedí instruktor tak pohoda klídek, opravdová zkouška pro mě bude až pojedu sama s dítkama, toho se bojím hodně :,( a co zkusit si ty jízdy přizaplatit? třebas by ti to pomohlo a strach trochu opadnul :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze