Autoškola po třicítce
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Test byl fakt pohoda, vyšly mi perfektní otázky, fakt ty nejjednodušší. Hodně jsem se krotila v rychlosti a i tak jsem to měla za 6 min hotový na plný počet bodů. Prostě fakt klika. Zítra se prý může zeptat i na kontrolu auta před jízdou.
V knížce jsem to pročetla, ta uvidíme. Ale běda, jak se zeptá na něco jinýho, to dostane informace, že nebude stíhat lapat po dechu. ![]()
Stejně mě víc tankuje to, že jdu hned potom na gyndu na kontrolu a mohla bych už konečně zjistit, kdo si u mě v břiše dělá z mýho močáku kopačák. To mě teda momentálně asi zajímá víc. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holkýýýýýýýýýýý,
mám tooooooooooooooooo. Hurááááááááá. Ale měla jsem hodného komisaře a trochu mi přibrzdil instruktor jednou, ale spíš asi se jen ujišťoval, že brzdím. Takže jsem řidič.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@loja, gratulace velika!! ![]()
Preju ti, at mas prilezitosti k trenovani, abys byla dobra ridicka. Mas auto?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@loja píše:
Holkýýýýýýýýýýý,mám tooooooooooooooooo. Hurááááááááá. Ale měla jsem hodného komisaře a trochu mi přibrzdil instruktor jednou, ale spíš asi se jen ujišťoval, že brzdím. Takže jsem řidič.
gratulace
a co miminko?
a pohlaví? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jízdy
Ahoj, ja dneska zas jezdila a poprve me učil couvat a parkovat za autem…To couvání je pakárna
A parkovat trochu mi to šlo. no nevim..Blinkry uz dávám a začínám už řadit..ale říkal že při příštý jizde už mi říkat nebude nic..Jinak testy se učim na netu taky z ministerstva dopravy..Někdy mám na plnej počet a jindy udělám jen 43bodu..zaleží jaký jsou otázky..zitra sem zas v učebně..a dnes mi instruktor rikal ze zkoušky budou za 14dní…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ha holky se sejdem:) já je dělám 18.2
no sem na to zvědavá. testu se nebojím spíše jízd ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Auto máme, ale momentálně je nepojízdné, je to prostě jižan, jezdí jen za tepla. Už jsme si zvykli, letos se na něm naučím a příští rok koupíme nové.
Miminko je velký, dokonce větší než má být a má se pěkně k světu. Bohužel mělo mezi nohama nacpanou pupeční šňůru, takže zas vím prd. Tak snad za 14 dní na 2. genetice.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak jak to jde zeny? ![]()
Ja mam po vcerejsku 21hodin. V devet jdu na dalsi jizdu, ale zrovna se mi z toho jaksi zvedl kufr. Aktualne je u nas vichrice a snehova vanice, neni na krok videt ![]()
Vcera jsem jela na ledu..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jízdy
Ahoj, ja měla včera jizdu a nějak mi to normál nešlo..asi blbej den..A jeli jsme k Tesku kde mě učil parkovat, lidi čuměli jako blázni..On ma v autě parkovací kameru ale horší to bude až pujdu do normal auta bez parkovaci kamery…testy dělám na 49bodu a někdy jen na 43…no jo no..horší budou asi jizdy..nervy..zitra jde instruktor na uřad oznámit to komisařovi tak počítam že taky tak 18.2 budou zkoušky..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Saskie34 doporucuju si projit pri uceni vsechny testove otazky pekne od shora. Vlevo na liste. Sice to neni zabava takova, nevyhodnoti ti to body, ale ukaze ti to alespon chyby, coz je super. Jen samotne kontrolni testy, ktere si delas, se nevyplaci, nektere otazky se tam nemusi vubec objevit a pak budes u zkousky jen cubrnet
- Citovat
- Upravit
@Saskie34, někdy se nezadaří, no, příště to bude lepší ![]()
Já si dneska vyzkoušela jízdu ve vánici i v 5cm sněhu na silnici. Žádná mňamka to teda nebyla, chvílema jsem se i bála. Ale jsem ráda, že jsem si to mohla vyzkoušet s intruktorem.
Jinak zase parkování v parkovacím domě, křižovatky ve městě a ke zkouškám jdu 18. února. Mohla jsem jít už tuto středu, ale radši ještě mrknu na teorii ![]()
Před pár dny jsem si na stránkách ministersta vyzkoušela všech 61 dopravních situací a bez chyby, tak mám radost ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
testy
Happy-hippo:ty se teda učíš na cd? mě řekl instruktor že se mám učit z učebnice i na netu z ministerstva dopravy. a na tom cd sem koukala a ukazuje mi to kolikrat dve odpovedi správne..a ted je preci jenom jedna.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Saskie34 Ne, ja se ucila z ministerstva…ale myslela sem, ze ty si delas jen ty testy dole, kde mas dycky jen tech 25 otaztek a pak vyhodnoceni. A znova. Nebo jsem to spatne pochopila?
a ja ti radila, at se naucis vsechny otazky, ktere se naucit mas ( vpodstate jsou i vzadu v ucebnici ) a ne si jen delat ty testy. ![]()
- Citovat
- Upravit
testy
Happy Hippo: no já se učim z učebnice vzadu i jsi dělám ty testy kde je tech 25otázek a vyhodnoceni. mě ty otázky příjdou stejný..některý jsou i v učebnici..Bratránek mi říkal dělal řidičák v letě že se učil jen ty testy těch 25otázek a řidičák udělal..dal 43bodu a měl ho.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit