Autoškola po třicítce
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
Ahojte, tak sa idem pochvalit
vo štvrtok som úspešne zdolala testy a v piatok jazdu. tu jazdu som sice totalne domrvila ale pan komisar prizmuril ocko a nechal ma prejst. takze ridicak uspesne za mnou
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mäuschen, gratuluju!! A budeš jezdit? Cítíš se na to? Držím palce, aby jo. Spousta lidí po zkoužkách doklady založí a nejezdí…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@KPKristy tak docela ma to bavilo. ono je otazka jak mi to pojde ked budem v aute sama
a manzel chodi na tyzdnovky, takze mozno budem aj nutena jazdit. ale kym mi vydaju ridicak tak to este potrva. kedze som cudzinka, potrebuju odo mna milion potvrdeni ze sa zdrzujem na uzemi CR. kym ho dostanem aj zabudnem jazdit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zdravim po dlouhe dobe. Po mnoha mesicich premlouvani se a dodavani odvahy jsem vcera konecne vyrazila ridit uplne sama. Proste jsem se nas..la a jela
a nakonec to nebylo tak hrozny. Ale samozrejme jsem si vybrala znamou a kratsi trasu. Spojila jsem to s nakupem, takze jsem svoji cestu aspon vyuzila k necemu uzitecnymu
ja vim, neni to nic moc, ale ja z toho mam proste radost ![]()
- Citovat
- Upravit
@Happy Hippo No super, to je fajn že jsi se odhodlala, teď hlavně nepřestat. ![]()
Mi jsme před měsícem koupili nové auto, zatím jsem ho řídila jenom 2×, ale jo docela to jde, je větší než to staré, ale je to hlavně o zvyku. Se starou bestií jsem jezdila jak o „závod“, už jsem se nebála, (respekt, ale zůstal) za tu dobu jsme si na sebe zvykly
. Jo a bohužel stále u mě platí, že když sedí kdokoliv vedle mě jako spolujezdec v pohodě, ale jak tam sedne můj chlap, tak udělám občas botu, ale je to čím dál lepší. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já už si pomalu zvykám i na manžela jako spolujezdce. Občas má teda nějakou „nemístnou“ připomínku, ale vesměs je to v pohodě a i mi poradí ![]()
Jinak já jezdím docela dost na můj vkus, 2-3× týdně ![]()
Jezdím známou trasu 35km tam a 35km zpátky. Do neznámých končin si troufnu zatím jen s mužem vedle sebe a ve větším městě jsem taky ráda, že tam sedí a radí kdy a do jakého pruhu se mám zařadit
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj je tu nekdo po 30 co se odhodlava k ridicaku? dnes jsem se prihlasila a stahla papiry k lekari, ale porad vaham.mam hrozny strach ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem si udělala papíry sice ve 24 letech, jezdila jsem 5 let a pak asi 16 let vůbec…
Dnes jezdím denně.
Moje kamarádka si udělala řidičák ve 44 a od té doby jezdí každý den.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ano ve 36 letech. Na první pokus, testy na plný počet. Jezdím denně do práce, známé trasy v pohodě, nemám ale odvahu tam kde to neznám, to řídí manžel. První rok jsem nechtěla vozit ani děti, teď už pohoda.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kikinak27 Po 30 není člověk hloupejsi než ve 20,jen víc zodpovědný, proto se víc bojí, jdi do toho.. Já sice dělala řidičák za mlada, ale pak roky neridila, po čtyřicítce jsem se do toho nakoc v pohodě dostala a jezdím dene..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já ve 33, na první pokus. Běž do toho. Teď se mi to moc hodí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Musim se prekonat. Bydlime na konci mesta.Vse mame daleko.Mala chodi na druhy konec mesta do skoly a od zari maly bude chodit do skolky taky na druhy konec. Nedokazu si to predstavit. nechci jezdit porad autobusem. Manzel pracuje v rakousku a jezdi az pozde v noci domu.Ze ja blba jsem uz davno do toho nesla
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Happy Hippo píše:
Zdravím všechny, potřebuju podpořit.Chystám se odevzdat přihlášku do autoškoly a každý den mám stažený žaludek, jak mi to půjde, že to bude katastrofa a na druhou stranu se těším a představuju si jak řídím a jak mě to baví
Je to děs. Spíš mám ale fakt hroznej strach, jak mi to půjde. Je mi 32, takže i z toho důvodu, jelikož se říká, že čím starší, tím je to horší, ale nevím no…zase si myslím, že pokud má někdo talent, tak na věku nezáleží. Uvidíme
![]()
Dělal jste někdo řidičák takhle pozdě?
Moc díky za reakce.
Mně je taky 32. Zatím si přihlášku nepodávám, ale celkem o tom uvažuji. Na auta sice moc nejsem, ale vzhledem k tomu, že s přítelem občas jezdíme dlouhé trasy, tak ho v tom nechci nechat samotného, ať si v tom autě občas odpočne, ale mám z toho asi stejné pocity jako Ty. Ale mám tu kolegyně, které si dělaly řidičák taky kolem 30 a kamaráda, který teď v 35.
- Citovat
- Upravit
@Edita27 ahooj, jéé, já tu dlouho nebyla. Tak škoda, to sme prošvihli