Autoškola po třicítce
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Zdravim holky tak jizdy taky nemám ach jooo
a všem co maji gratuluji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Zuzanda Nic si z toho nedělej. Já jdu na 2.pokus v pondělí. A kde byl problém?
- Citovat
- Upravit
@Happy Hippo ale instruktor mi šlapnul na brzdu ale da se říct zbytečně
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Zuzanda píše:
@Happy Hippo ale instruktor mi šlapnul na brzdu ale da se říct zbytečně
To se stává často - říkalo mi dost lidí, že na tohle vyletěli (+ to, že jim třeba šáhnou na volant). Bohužel jsou to jejich auta, oni se o ně taky nějak bojí. Mají daleko rychlejší reakce než ty, takže ty to třeba chceš udělat, ale už ti to řekne (tady to musí udělat).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
autoškola
Ahoj,
je mi 31 a rodina mě tlačí do autoškoly. Mám dva prcky a bylo by vhodné mít řidičák.
Ale mám problém s hlídáním dětí.
Nevíte někdo, jestli je v Brně autoškola s hlídáním dětí?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@barusakfili
Nevím o tom. A určitě si nejde vzít děti sebou do auta. Většinou se jezdí jízdy po 1.5h (celkem 14 lekcí), takže si jedině domluvit hlídání mimo. Teorie u nás byla 4×, po 2h.
Ony totiž autoškoly jsou většinou rodinné se zázemím u majitelů doma, kde mají z části bytu/domu učebnu. Takže ani z jejich strany moc zájem není a taky většinou si řidičák dělají „děti“ v 18. Ovšem věř, že nebudeš jediná, kdo si ho dělá později, takových je!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A jak velký děti máš? co nějaké soukromé školky na hlídání na 2 hodinky, ani to nestojí nijak extra moc.
- Citovat
- Upravit
@Happy Hippo ahoooj je mi 31 a ještě 5jizd a jdu k zavereckam..a jsem řádné vystresovana..me instruktor řekl, ze naopak starší v autoskole jsou fajn v tom, ze nejsou zbrkli a nemachruji! A pokaždé něco zblbnu, protože se az moc sozstredim, ale da se to, i pres to ze mám doma 4!!! Děti.. Pevné nervy nám všem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@luccik To zvládneš.
Já se zase soustředím moc a nervuju u těch zkoušek…taky už jsem dvě podělala
Ale nevzdám to. Ty máš 4 děti? Seš machr teda. To by sis měla spíš udělat řidičák na autobus, ne?
ale pravda, nejdřív béčko
Držím palce.
- Citovat
- Upravit
Ahoj, mě je 30 a taky zrovna dělám autoškolu. To soustředění vám závidím. Já se jakoby taky soustředím, ale pořád jsem ve fázi, kdy se soustředím hlavně na pedále. Zrcátka moc nevnímám a cítím se taková „pomalá“…prostě než se rychle zařadím, tak bojuji s pedály a řazením.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit