Autoškola po třicítce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2131
2.9.14 14:20

Děvčatka tak jak jste už některa po řidičáku pište dojmy 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Happy Hippo
2.9.14 16:50

@Zuzanda ještě nee, až zítra :-/ Napíšu/em :-)

• Citovat
  • Upravit
3711
2.9.14 18:07

@Zuzanda
Taky zítra :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3711
3.9.14 12:02

@Happy Hippo
Holky - řidič! ;) :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Happy Hippo
3.9.14 12:16

@zvidavajanca Tak moc gratuluju :dance: Já bohužel ne, mám testy, ale jízda KO :zed:

• Citovat
  • Upravit
2131
17.9.14 11:31

Zdravim holky tak jizdy taky nemám ach jooo :( a všem co maji gratuluji :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Happy Hippo
17.9.14 19:53

@Zuzanda Nic si z toho nedělej. Já jdu na 2.pokus v pondělí. A kde byl problém?

• Citovat
  • Upravit
2131
18.9.14 13:52

@Happy Hippo ale instruktor mi šlapnul na brzdu ale da se říct zbytečně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3711
18.9.14 18:19
@Zuzanda píše:
@Happy Hippo ale instruktor mi šlapnul na brzdu ale da se říct zbytečně

To se stává často - říkalo mi dost lidí, že na tohle vyletěli (+ to, že jim třeba šáhnou na volant). Bohužel jsou to jejich auta, oni se o ně taky nějak bojí. Mají daleko rychlejší reakce než ty, takže ty to třeba chceš udělat, ale už ti to řekne (tady to musí udělat).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.9.14 15:11

autoškola

Ahoj,
je mi 31 a rodina mě tlačí do autoškoly. Mám dva prcky a bylo by vhodné mít řidičák.
Ale mám problém s hlídáním dětí.
Nevíte někdo, jestli je v Brně autoškola s hlídáním dětí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3711
26.9.14 19:51

@barusakfili
Nevím o tom. A určitě si nejde vzít děti sebou do auta. Většinou se jezdí jízdy po 1.5h (celkem 14 lekcí), takže si jedině domluvit hlídání mimo. Teorie u nás byla 4×, po 2h.

Ony totiž autoškoly jsou většinou rodinné se zázemím u majitelů doma, kde mají z části bytu/domu učebnu. Takže ani z jejich strany moc zájem není a taky většinou si řidičák dělají „děti“ v 18. Ovšem věř, že nebudeš jediná, kdo si ho dělá později, takových je!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Happy Hippo
26.9.14 20:49

A jak velký děti máš? co nějaké soukromé školky na hlídání na 2 hodinky, ani to nestojí nijak extra moc.

• Citovat
  • Upravit
771
28.9.14 10:06

@Happy Hippo ahoooj je mi 31 a ještě 5jizd a jdu k zavereckam..a jsem řádné vystresovana..me instruktor řekl, ze naopak starší v autoskole jsou fajn v tom, ze nejsou zbrkli a nemachruji! A pokaždé něco zblbnu, protože se az moc sozstredim, ale da se to, i pres to ze mám doma 4!!! Děti.. Pevné nervy nám všem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Happy Hippo
28.9.14 12:44

@luccik To zvládneš. :-) Já se zase soustředím moc a nervuju u těch zkoušek…taky už jsem dvě podělala :-) Ale nevzdám to. Ty máš 4 děti? Seš machr teda. To by sis měla spíš udělat řidičák na autobus, ne? :mrgreen: ale pravda, nejdřív béčko :potlesk: Držím palce.

• Citovat
  • Upravit
1987
28.9.14 13:18

Ahoj, mě je 30 a taky zrovna dělám autoškolu. To soustředění vám závidím. Já se jakoby taky soustředím, ale pořád jsem ve fázi, kdy se soustředím hlavně na pedále. Zrcátka moc nevnímám a cítím se taková „pomalá“…prostě než se rychle zařadím, tak bojuji s pedály a řazením.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze