Autoškola po třicítce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
505
14.10.14 06:37

Neboj se, napíšeš ;) Já jsem měla skvělýho instruktora a pak jsem dostala takovýho dědka co sežral všechnu moudrost světa a to bylo děsny. ale to dáš. Snaž se nestresovat. Být v klidu. Chyby udělá každej. Ted máš ještě pořád tu jistotu že ti instruktor kdyžtak zadupne brzdu ;)

A včera jsme zrovna jeli s holkama na zumbu a říaila jsem já a to ti je tak skvělej pocit nebyt pořád jen na někom závislá. A fakt mě to hrozně baví ;) Ale když mám jet třeba někam kde to neznám, nebo je tam větší provoz tak mám týden předem srajdu :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
14.10.14 06:41

A ještě holky, za sebe můžu prostě říct že pořádně značky jsem začala sledovat až jsem sedla poprvé do svýho auta a už to šlo „navážno“ Parkovat, couvat to všechno je pouze o tréninku, na to je ta autoškola moc krátká. Takže klid ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3711
14.10.14 15:24

@Bebinka29
Přesně tak. Autoškola je krátká. Už jsem tu někdy psala, že je to základní kurz přežití na silnici :mrgreen: Je to prostě škola, realita venku je jiná.

Jelikož je nás tu z Brna víc - můžeš prozradit, kde u koho si autoškolu dělala? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
14.10.14 17:35

Dělalal jsem ji u JMautoškoly ve šlapanicích, ale mají myslím pobočku i v Brně. Byla jsem spokojená ;) :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2131
15.10.14 13:39

Tak zas to nevyslo spatne parkovani me trefi asi na to nemam je to ficak focela me to vzalo :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Happy Hippo
15.10.14 14:15

@Zuzanda jako jen za špatný parkování? A jak moc špatný? To měn přijde kravina jen za parkování. Ach jo. Jsi mě trochu vyděsila.

• Citovat
  • Upravit
2131
15.10.14 14:20

@Happy Hippo jj bylo špatne fakt dneska jsem to prostě nedala :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2131
15.10.14 14:22

A ted zvažuji co dal zda to ještě zkusit nebo to vzdát ach jo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Happy Hippo
15.10.14 14:22

@Zuzanda to mě fakt mrzí, to bych byla taky pěkně nas. aná :-(

• Citovat
  • Upravit
Happy Hippo
15.10.14 14:24

@Zuzanda to určitě nevzdávej!!! POkud je jinak vše ok, tak blbý parkování budeš prostě trénovat a pak jim vytřeš zrak. Vzdala bych to jen v případě, že bych byla sobě i ostatním nebezpečná. Ale jinak ne.

• Citovat
  • Upravit
2131
15.10.14 14:28

@Happy Hippo jj asi to ještě zkusim a ty to dělaš po ktere?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
15.10.14 15:52

Nevzdávej to. i když tě chápu. Mě to sebralo poprvé když mě vyrazil. Ale za parkování mě to přijde blby. to chce pouze trénink a to se tam fakt nenaučíš. Nebo jako naučíš, ale ne suprově. A kde to děláš a u koho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2131
15.10.14 16:51

@Bebinka29 V Ostravě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Happy Hippo
15.10.14 20:22

@Zuzanda určitě to zkus. Já na to jdu ted v pondělí a taky na 3.termín. Ale narozdíl od tebe si já někdy nebezpečná připadám. Moje přestupky u zk. byly zatím opravdu na vyhazov :zed:

• Citovat
  • Upravit
771
16.10.14 12:15

Jejda holky bojiiiiim JA jdu za týden ve čtvrtek… Tak jsem zvědavá jak to dám já. Vzhledem k tomu, že jsem šílený stresař a zmatkář. Držím palce a nevzdávejte se holky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze