Autoškola po třicítce
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Neboj se, napíšeš
Já jsem měla skvělýho instruktora a pak jsem dostala takovýho dědka co sežral všechnu moudrost světa a to bylo děsny. ale to dáš. Snaž se nestresovat. Být v klidu. Chyby udělá každej. Ted máš ještě pořád tu jistotu že ti instruktor kdyžtak zadupne brzdu ![]()
A včera jsme zrovna jeli s holkama na zumbu a říaila jsem já a to ti je tak skvělej pocit nebyt pořád jen na někom závislá. A fakt mě to hrozně baví
Ale když mám jet třeba někam kde to neznám, nebo je tam větší provoz tak mám týden předem srajdu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A ještě holky, za sebe můžu prostě říct že pořádně značky jsem začala sledovat až jsem sedla poprvé do svýho auta a už to šlo „navážno“ Parkovat, couvat to všechno je pouze o tréninku, na to je ta autoškola moc krátká. Takže klid ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bebinka29
Přesně tak. Autoškola je krátká. Už jsem tu někdy psala, že je to základní kurz přežití na silnici
Je to prostě škola, realita venku je jiná.
Jelikož je nás tu z Brna víc - můžeš prozradit, kde u koho si autoškolu dělala? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dělalal jsem ji u JMautoškoly ve šlapanicích, ale mají myslím pobočku i v Brně. Byla jsem spokojená
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak zas to nevyslo spatne parkovani me trefi asi na to nemam je to ficak focela me to vzalo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Zuzanda jako jen za špatný parkování? A jak moc špatný? To měn přijde kravina jen za parkování. Ach jo. Jsi mě trochu vyděsila.
- Citovat
- Upravit
@Happy Hippo jj bylo špatne fakt dneska jsem to prostě nedala ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A ted zvažuji co dal zda to ještě zkusit nebo to vzdát ach jo
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Zuzanda to určitě nevzdávej!!! POkud je jinak vše ok, tak blbý parkování budeš prostě trénovat a pak jim vytřeš zrak. Vzdala bych to jen v případě, že bych byla sobě i ostatním nebezpečná. Ale jinak ne.
- Citovat
- Upravit
@Happy Hippo jj asi to ještě zkusim a ty to dělaš po ktere?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nevzdávej to. i když tě chápu. Mě to sebralo poprvé když mě vyrazil. Ale za parkování mě to přijde blby. to chce pouze trénink a to se tam fakt nenaučíš. Nebo jako naučíš, ale ne suprově. A kde to děláš a u koho?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Zuzanda určitě to zkus. Já na to jdu ted v pondělí a taky na 3.termín. Ale narozdíl od tebe si já někdy nebezpečná připadám. Moje přestupky u zk. byly zatím opravdu na vyhazov ![]()
- Citovat
- Upravit
Jejda holky bojiiiiim JA jdu za týden ve čtvrtek… Tak jsem zvědavá jak to dám já. Vzhledem k tomu, že jsem šílený stresař a zmatkář. Držím palce a nevzdávejte se holky..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit