Avent natural 3 - poraďte

2707
20.5.21 08:49

Avent natural 3-poraďte

Zdravím všechny. Mám problém. Potřebuju nutně, nový dudlík na avent natural, s to průtok 3. Nikde není, nikde nejde doobjednat 8o jsem úplně v šoku, nenapadlo mě, že skoro nejprodávanější značka je takhle mizerně zásobována.. Co teď? Malá mi nechce pít, je ji přes 3 měsíce a dá max 100-120, ale připadá mi, že jí prostě nebaví tahat takovou dobu. Většinou vypije 80 a vzdá to. Obešla jsem lékárny, rozklikávám každý odkaz na netu a když už to vypadá, prostě ho nemají a můžou mi ho doručit za dva až tři měsíce.. Nevíte, kde bych ještě měla zkusit hledat? :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
135
20.5.21 09:05

S Avent neporadím. Ale to tě malá nevezme jinou láhev?
Jinak mi napadá, že jsem měla doma ještě lahvičku Tommee tippee a ta savička mi přišla opravdu hoooodně podobná (měla jsem tedy jen ty pro nejmenší, ale předpokládám, že pak se jen zvyšuje průtok). Tak kdybys nenašla tu Aventku, tak to můžeš zkusit jako alternativu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2707
20.5.21 09:08

@Zijposvem děkuji za odpověď.. Samozřejmě, můžu jít a koupit nové lahvičky, ale mám doma lahvičky různých velikostí a účelů od aventu za několik tisíc a teď co, vyhodit a zase dát několik set za nové? Jsem naštvaná musím říct :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
20.5.21 09:15
@Terrinka93 píše:
@Zijposvem děkuji za odpověď.. Samozřejmě, můžu jít a koupit nové lahvičky, ale mám doma lahvičky různých velikostí a účelů od aventu za několik tisíc a teď co, vyhodit a zase dát několik set za nové? Jsem naštvaná musím říct :zed:

Jo takhle…myslela jsem, že máš právě problém, že ti malá nechce jinou savičku. Tak to chápu, že to naštve.
A zkoušela si psát nějaký dotaz přímo výrobci? Možná s jedná jen o nějaký dočasný výpadek kvůli covidu. :nevim:

Ještě mi napadlo…nesedí na tu láhev tyhle antikolikový savičky?
 https://www.drmax.cz/…i-prutok-2ks?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
20.5.21 09:19

Řešila jsem to stejné, ale oni přestali ty dudliky úplně vyrábět, proto nejsou… a ani nebudou, začali vyrábět novou řadu, tak už to nedělají. Ale taky to nechápu, protože to byly super savičky. Naštěstí mám 3ks po starším synovi, sice trosku jeté, ale funkční…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7674
20.5.21 09:19

https://www.drmax.cz/…a-6m-c-3-2ks

Vypadá to podobně jak na tu natural. Zkusit jedině.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
20.5.21 09:29

Nemáš někoho v Německu?. Já teď koukla a tady na netu jsou k sehnání. Ale někde už taky doručení až koncem května.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2707
20.5.21 09:38

@Aduš8 bohužel nemám:( a lze to objedna z ČR? Respektive z Němec do ČR? Já jsem si teď aktivně volala do jedný z větších prodejen v ČR, jak se to jako má, a hodná paní říkala, že mají poloprázdný regály, že už je měsíce nezasobuji, že se někam prestehovali a úplně přestali fungovat.. Takže skvělý.. Nevím kde už hledat :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
20.5.21 09:40

@Terrinka93 ja koukala na DM a Babywalz, tam jsou na skladě, ale do ČR nedodávají :nevim: ještě mě napadl Amazon, ten je i v Čechách, ne? Edit. Teď koukám, že to je Avent Classic :zed: jinak jsou taky všude pryč :nevim:

Příspěvek upraven 20.05.21 v 09:46

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3323
20.5.21 09:46

Jedině koupit celý nový učící hrneček. Ten se prodává se savičkou č. 3. Dcera taky chce jen avent natural a to jen a pouze velikost 2. Úplně mě děsí, že jí nějak znehodnotí a bude zle :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2707
20.5.21 09:48

@zuza92 klidně koupím, je mi to už jedno :lol: máš odkaz, prosím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2707
20.5.21 09:53

Už jsem nějaký našla.. Děkuju za radu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3915
20.5.21 10:39

Avent nepřestal vyrábět. Dle svého vyjádření na FB jenom přesouvají výrobu z jedné země do druhé, takže utlumili výrobu. Během posledního roku se jim vyprodaly skladové zásoby a teď není absolutně vůbec nikde nic. A nikdo neví kdy zase něco bude a hlavně co.

Pokud vám dítě odmítá brát jakýkoliv jiný dudlík, vemte špendlík a přidělejte si do starého dudlíku dírky. Ale jinak vám nezbyde nic jiného, než přejít ke konkurenci :( Protože se vsadím, že jakmile zase začnou naskladňovat, tak to lidi budou vykupovat ve velkém.
Taky mám sadu od Aventu po prvním dítěti a teď se prostě modlím, aby mi vyšlo kojení, protože jinak budu muset taky hledat něco jiného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2707
20.5.21 10:56

@LilyJane neřekla jsem, že přestali vyrábět, bylo mi řečeno, že nereagují na objednávky, ne dodávají, jak říkáte, nemají co.. Poslechla jsem radu o tom ucicim hrnečku, tak snad bude líp s tím krmením, jinak vážně nevím, přece nemůže pořád jíst kolem 90 i míň.. Doufám ve zlepšení :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3265
20.5.21 23:28

Avent stěhuje fabriku, takže se z toho stalo nedostatkove zboží.
Taky sháním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna