3. platíčko Azalia - pozoruju na sobě všechny nežádoucí účinky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
elizabeta92
1.2.13 09:34

Měla jsem to stejné jak většina. Brala jsem Azaliu od prosince 2012 do včerejška. Včera jsem se objednala k doktorovi a vyměnil mi ji. Takže ode dneška zpátky Pramino:)).. Jinak bych zešílela. Pořád krvácení, krvrácení a krvácení. Úplná nechuť k sexu a navíc jsem byla šíleně podrážděná, ale to nevim jestli bylo tou antikoncepcí :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
115
1.2.13 12:38

Mě dr říkal, že jsou všechny prášky, které se předepisují kojícím, na stejně bázi, mají to samé složení, jen jiný název. Takže jiné tabl. ani nezkouším. Je pravda že kojím už jen ráno, večer a v polede (pokud nejsem v práci), neberu je hned od porodu kdy jsem kojila mnohem častěji. Možná proto to špinění a krvácení :think:
Tabletkami jsem si chtěla pomoct hlavně kvůli mému šílenému pms, to jsem teda dopadla :x
Nic budu muset počkat až přestanu kojit, a pak klasickou antikoncepci. Snad to do té doby nějak přežijeme, pms mi totiž „hezky“ ničí ztahy, hlavně s přítelem. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
240
24.1.14 10:14

Nemáte někdo na prodej azalii?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.5.14 21:24

Dobrý den, ráda bych se zeptala Azalii beru už týden a 8.5 proběhl sexualní styk s mým přítelem, je možné, že bych mohla otěhotnit, i přesto když beru pilulky každý den a v určitý čas, děkuju za odpověď!:)

• Citovat
  • Upravit
3361
8.5.14 21:26

:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3992
8.5.14 21:30
@Anonymní píše:
Dobrý den, ráda bych se zeptala Azalii beru už týden a 8.5 proběhl sexualní styk s mým přítelem, je možné, že bych mohla otěhotnit, i přesto když beru pilulky každý den a v určitý čas, děkuju za odpověď!:)

Vtip?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
691
8.5.14 21:53

No bacha, já když dostala Cerazette (to samé, jiný výrobce) tak mě doktor varoval, ze účinek plně nastoupí až tak po 10 dnech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1947
8.5.14 22:02
@Anonymní píše:

no tak otěhotnět můžeš - v příbalové informaci je psáno kolik dní a mě dokonce gyndař řekl, že nejlépe celý měsíc, než se přestaneme chránit jinak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3992
8.5.14 22:59

@petramrk prosím?? 8o mě bylo doktorkou řečeno, že chráněná jsem od druhého dne! :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1947
9.5.14 10:43

@kessi22 no takhle mi to řekl gynekolog a já osobně si myslím, že to opravdu pár dní trvá, než tělo hormony zpracuje a začne se podle nich chovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
691
9.5.14 12:16

Kristapána, tak si ten příbalový leták konečně přečti: http://farmaceutika.info/…vane-tablety
Záleží na tom, jestli přecházíš z jiné antikoncepce, neužívala jsi nic nebo jsi po porodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.5.14 22:21

@eetkikinka Antikoncepci beru zcela poprvé :/

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.5.14 22:23

@ivodička Vážně?

• Citovat
  • Upravit
1
16.5.14 07:28

Jak postupuvat pro oddálení menstruace, při používání Azalia? Máte někdo zkušenost? děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
280
19.10.14 17:06

Ahoj, chtěla bych se zeptat - dobrala jsem ve středu Azalii, shodou okolností jsem ve čtvrtek byla u doktora, který mi předepsal mojí původní Lindynete se slovy, že až se mi do 4-6 týdnů dostaví menstruace, mám vzít první pilulku. MS došla už dnes - tj. po 4 dnech od dobrání Azalie. Mám to skutečně brát jako MS nebo to je spíš nějaký výkyv hormonů po dobrání Azalie. Máte prosím některá zkušenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí