Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Mě dr říkal, že jsou všechny prášky, které se předepisují kojícím, na stejně bázi, mají to samé složení, jen jiný název. Takže jiné tabl. ani nezkouším. Je pravda že kojím už jen ráno, večer a v polede (pokud nejsem v práci), neberu je hned od porodu kdy jsem kojila mnohem častěji. Možná proto to špinění a krvácení ![]()
Tabletkami jsem si chtěla pomoct hlavně kvůli mému šílenému pms, to jsem teda dopadla ![]()
Nic budu muset počkat až přestanu kojit, a pak klasickou antikoncepci. Snad to do té doby nějak přežijeme, pms mi totiž „hezky“ ničí ztahy, hlavně s přítelem. ![]()
Dobrý den, ráda bych se zeptala Azalii beru už týden a 8.5 proběhl sexualní styk s mým přítelem, je možné, že bych mohla otěhotnit, i přesto když beru pilulky každý den a v určitý čas, děkuju za odpověď!:)
@Anonymní píše:
Dobrý den, ráda bych se zeptala Azalii beru už týden a 8.5 proběhl sexualní styk s mým přítelem, je možné, že bych mohla otěhotnit, i přesto když beru pilulky každý den a v určitý čas, děkuju za odpověď!:)
Vtip?…
No bacha, já když dostala Cerazette (to samé, jiný výrobce) tak mě doktor varoval, ze účinek plně nastoupí až tak po 10 dnech.
@Anonymní píše:
no tak otěhotnět můžeš - v příbalové informaci je psáno kolik dní a mě dokonce gyndař řekl, že nejlépe celý měsíc, než se přestaneme chránit jinak
@petramrk prosím??
mě bylo doktorkou řečeno, že chráněná jsem od druhého dne! ![]()
@kessi22 no takhle mi to řekl gynekolog a já osobně si myslím, že to opravdu pár dní trvá, než tělo hormony zpracuje a začne se podle nich chovat
Kristapána, tak si ten příbalový leták konečně přečti: http://farmaceutika.info/…vane-tablety
Záleží na tom, jestli přecházíš z jiné antikoncepce, neužívala jsi nic nebo jsi po porodu.
Jak postupuvat pro oddálení menstruace, při používání Azalia? Máte někdo zkušenost? děkuji
Ahoj, chtěla bych se zeptat - dobrala jsem ve středu Azalii, shodou okolností jsem ve čtvrtek byla u doktora, který mi předepsal mojí původní Lindynete se slovy, že až se mi do 4-6 týdnů dostaví menstruace, mám vzít první pilulku. MS došla už dnes - tj. po 4 dnech od dobrání Azalie. Mám to skutečně brát jako MS nebo to je spíš nějaký výkyv hormonů po dobrání Azalie. Máte prosím některá zkušenost.
Měla jsem to stejné jak většina. Brala jsem Azaliu od prosince 2012 do včerejška. Včera jsem se objednala k doktorovi a vyměnil mi ji. Takže ode dneška zpátky Pramino:)).. Jinak bych zešílela. Pořád krvácení, krvrácení a krvácení. Úplná nechuť k sexu a navíc jsem byla šíleně podrážděná, ale to nevim jestli bylo tou antikoncepcí