Azalia - krvácení hodně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2639
18.5.12 16:14
@leňula2 píše:
Přestala jsem brát Azalii :mrgreen: . Je to neuvěřitelná změna… Konečně zas po sexuální stránce začínám normálně fungovat.

s tím můžu jedině souhlasit, dokud jsem měla azalii, tak sex mě vůbec nebrat a teď :) :mrgreen: hurá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2390
18.5.12 17:09

@wildcherry já bych taky raději mirenu, ale nemam 7tisíc jen tak… Ale když to propočítáš, tak za 5let dáš do prášků víc jak 5tis. :) kdybych zjistila, že jsem v jináči, tak bych si to nechala vzít. asi by mě to žralo,ale co by se dalo dělat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
875
18.5.12 19:16
@kissi píše:
Jak jste řešily nechuť k sexu?

tak to máme asi stejně… nějak odešla :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
875
18.5.12 19:19

jinak azalii jím už pátým měsícem, zatím jsem ani nešpinila, asi nám sedla dobře. a jestli funguje pořádně? těžko říct, bohužel příchodem porodu odešla i chut na sex. nevím jestli je to že plně kojím, ale doufám že je to tím.
Máte některá taky tento problém?jak to řešíte? přítel je sice trpělivý, ale vidím jak mu to chybí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
18.5.12 19:20
@kissi píše:
@wildcherry já bych taky raději mirenu, ale nemam 7tisíc jen tak… Ale když to propočítáš, tak za 5let dáš do prášků víc jak 5tis. :) kdybych zjistila, že jsem v jináči, tak bych si to nechala vzít. asi by mě to žralo,ale co by se dalo dělat..
to uz stoji 7 jo?pred 5 roky stala 6tisic.fakt je ten,ze kdyz to rozpocitas s praskama + tampaxi ci vlozky tak to vyjde na stejno.ja bych si dalsi taky nenechala,bohuzel.na treti se tesime,ale az opravdu za nejakou dobu.proto mam doma testy,abych na to prisla co nejdriv,kdyby nahodou.ale to se snad nestane,protoze by to bylo strasny.zeptam se jeste na injekce, co mi k tomu doktor rekne,ale prasky fakt ne:-/
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9265
18.5.12 21:00

@sibi Nechuť k sexu nemusí být jen porodem, ale i tou Azalii. Vyzkoušela bych vysadit a chránit se jinak. U mě nastala změna během pouhých 14 dnů 8o . Teď je to měsíc a fakt mám na sex chuť.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
954
18.5.12 21:21

Taky jsem musela Azalii vysadit, krvácela jsem strašně dlouho, vlastně skoro měsíc v kuse. Jak jsem s ní skončila, cyklus se mi zase srovnal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2390
18.5.12 21:38
@wildcherry píše:
to uz stoji 7 jo?pred 5 roky stala 6tisic.fakt je ten,ze kdyz to rozpocitas s praskama + tampaxi ci vlozky tak to vyjde na stejno.ja bych si dalsi taky nenechala,bohuzel.na treti se tesime,ale az opravdu za nejakou dobu.proto mam doma testy,abych na to prisla co nejdriv,kdyby nahodou.ale to se snad nestane,protoze by to bylo strasny.zeptam se jeste na injekce, co mi k tomu doktor rekne,ale prasky fakt ne:-/

Hele, mam stejný názor. Za pár let

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2390
18.5.12 21:40
@sibi píše:
jinak azalii jím už pátým měsícem, zatím jsem ani nešpinila, asi nám sedla dobře. a jestli funguje pořádně? těžko říct, bohužel příchodem porodu odešla i chut na sex. nevím jestli je to že plně kojím, ale doufám že je to tím.
Máte některá taky tento problém?jak to řešíte? přítel je sice trpělivý, ale vidím jak mu to chybí.

Mě odešla chuť příchodem Azalie,když už svolím tak mi zase chybí ten požitek… :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6077
18.5.12 21:41
@sibi píše:
Máte některá taky tento problém?jak to řešíte? přítel je sice trpělivý, ale vidím jak mu to chybí.

U mě tu nechut dělala právě Azalie. Když jsem jí vysadila, nastala naprostá změna. Jen nebýt ještě tak ospalá. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
875
19.5.12 06:40
@kissi píše:
Mě odešla chuť příchodem Azalie,když už svolím tak mi zase chybí ten požitek… :-(

no tak to mě asi odešla ještě před, ted přesně nevím… no doufám aby došla co nejdřív :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
875
19.5.12 07:07
@kissi píše:
Mě odešla chuť příchodem Azalie,když už svolím tak mi zase chybí ten požitek… :-(

tak se pak zkusím zeptat na jinou HA při kojení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2390
19.5.12 10:58
@sibi píše:
tak se pak zkusím zeptat na jinou HA při kojení

Pak je ještě Cerazette , ten je o něco lepší, brala jsem oboje a u toho Cerazettu, jsem alespoň měla chuť :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
875
19.5.12 20:53
@kissi píše:
Pak je ještě Cerazette , ten je o něco lepší, brala jsem oboje a u toho Cerazettu, jsem alespoň měla chuť :pankac:

děkuji, poptám se jestli mi to předepíše :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2390
19.5.12 20:57
@sibi píše:
děkuji, poptám se jestli mi to předepíše :)

Vůbec není zač :) Taky si pro ni příští týden půjdu. :-) Tak asi sexu zdar :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí