Azalia - přibírání na váze

8413
28.10.11 12:07

AZALIA - přibírání na váze

Kdo máte zkušenosti s přibíráním na váze u Azalie, šla ta kila po vysazení dolů?

Azalii užívám 3 měsíce a za ty 3 měsíce mám 3 kila nahoře, a to i přesto, že jsem začala cvičit a snažím se dodržovat správný jídelníček a večer už nejím. :-( Jsem z toho nešťastná. Manžel mi minulý týden vyzvednul v lékárně novou krabičku (3×28 tbl.) a asi mi už k ničemu nebude. Jiné vedlejší příznaky nemám (kromě špinění první měsíc užívání).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9044
28.10.11 12:10

No tak je pravda,ze co jsem 2 mesice po porodu zacala brat Azalii,tak jsem pak pribrala asi 5 kg,ale nemohu s urcitosti rict,ze to bylo jen tim :) Asi bych rekla,ze to spis bylo mou zravosti :) Ale pak jsem po roce uzivani zacala cvicit a jist pravidelne a 7 kg slo i pri brani v pohode dolu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14535
28.10.11 12:20

No já taky přibrala :zed: a ještě k tomu poslední měsíc jeden den špiním, druhý den vůbec a to pořád dokola, takže jsem jí vysadila a od té doby už nešpiním, ale pořád ráno krvácím :cert: a večer ne a ráno zas :roll: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5533
28.10.11 12:22

Zakladatelko, možná se zeptám blbě, ale myslíš, že opravdu přibíráš po té Azalii? Obvykle se přibere dost kilo za krátkou dobu. u tebe to vychází cca 1kg/měsíc…
Nemůže mít to tvé přibírání spíše souvislost se cvičením? Možná ti jen přibývají svaly :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8413
28.10.11 12:26

Sice chodím cvičit do posilovny, ale že by mi takhle dobře rostly svaly … to bych neřekla a ani na to nevypadám :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
28.10.11 14:04

Já jsem tedy brala Azalii od konce šestinedělí,a to skoro rok,a nezdálo se mi,že bych po ní přibírala :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
28.10.11 14:22

Brala jsem jeden rok a kila mi šla dolů, to lze těžko říct, každá jsme jiná :nevim: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20848
20.3.12 19:51

Zdravím,
na eMimino nepatří poptávka ani nabídka léků na předpis, tyto příspěvky jsem smazala.

Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
24.2.19 02:36
@Terrad píše:
No já taky přibrala :zed: a ještě k tomu poslední měsíc jeden den špiním, druhý den vůbec a to pořád dokola, takže jsem jí vysadila a od té doby už nešpiním, ale pořád ráno krvácím :cert: a večer ne a ráno zas :roll: .

Taky přebírám po ni a nehorázně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital