Azyl pro milence

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
24.10.14 17:35

Clovek se nekdy preklepne, mělo tam byt protekce, na ruznych místech. Anonym X

• Citovat
  • Upravit
49159
24.10.14 17:37
@Anonymní píše:
My jsme velmi diskrétní, nikomu se nesvěřujeme, nepíšeme si zprávy, emaily, ani se spolu nefotíme, denně se potkáváme, tváříme se, jakoby jsme byli cizí.. Poslední dobou je ale stále těžší dělat jakoby nic, protože vzájemná přitažlivost je obrovská a já mám někdy strach, že mi rupne v kouli a políbím ho i když pak bych se mohla jít rovnou odstřelit :pocitac: Proto bezpečnostní opatření..

nech to na pánovi hm? chce s tebou být sám? tak at něco zajistí a stará se ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.10.14 17:38
@Mrs.GSdog píše:
Chápu, mě ty prachy bohatě stačí :mrgreen:

Jenze to ty cuby chudáky pripouštích 2× do roka, pri kazdem harani, ne? :roll: Chudáci psi! :poblion: X

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.10.14 17:39

Myslíte si, že s tou hygienou to bude tak na štíru? To by se přeci poznalo, že to není čerstvě převlečený, ne? Prakticky by to mělo fungovat - zavolat předem, předat klíče, pak zabouchnout.., jednoduché, můžeme zařizovat oba

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.10.14 17:40
@Anonymní píše:
Myslíte si, že s tou hygienou to bude tak na štíru? To by se přeci poznalo, že to není čerstvě převlečený, ne? Prakticky by to mělo fungovat - zavolat předem, předat klíče, pak zabouchnout.., jednoduché, můžeme zařizovat oba

Ja tam bydlela a pokaždé jsem si zavolala pokojskou a ta to fakt převlékla ;) X

• Citovat
  • Upravit
6499

A jsi si jistá, že nejste pitomí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

Úplně v klidu azyl využij. Většinou jsou to krásně zařízené, čisté byty, které majitelé pronajímají na pár hodin či na pár dní. Písneš sms, potvrdíte si termín, klíče jsou na dohodnutém místě takže mnohdy nikoho nepotkáš. V paneláku nikdo nesleduje kdo kam leze. Pak necháš na botníku peníze a je to. Já byla na hodně azylech, každý je na jiné úrovni vybavenosti, ale všude čisto. Byla jsem i na penzionu, ale tak jdeš přes recepci a není to na pár hodin, ale většinou platíš za noc. Takže azyl na dvě až 4 hodinky ideální. A opravdu majitele nezajímá kdo tam je a nenatáčejí nic. Chodívala jsem tam s přítelem před svatbou, když jsme vztah tajili a neměli se kde scházet.
Každopádně rady jako vezmi jej na chatu tu vůbec neposlouchej. Někdo tě uvidí, něco tam necháte…průšvih je na světě hned!
Každopádně píšeš, že nejste pitomí, ale zamilovaní. Nicméně když jsi se zamilovala a chceš si užít na azylu tak už to smrdí rozvrácením rodin, takovou chemii už neudržíš na uzdě. Přeji hodně štěstí. A moc si to užij.

• Citovat
  • Upravit
247
24.10.14 17:41
@Anonymní píše:
Jenze to ty cuby chudáky pripouštích 2× do roka, pri kazdem harani, ne? :roll: Chudáci psi! :poblion: X

No hele klidně piš chudáci psi, protože víš prd kdy, co a jak často připouštím :mrgreen: a psi se nepřipouští, my jezdíme na krytí :lol: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.10.14 17:42

@Mrs.GSdog Tak na krytí, to mas sumak :lol:, ale takovéhle lidi nesnáším, my mame psy každého za 40 tacu, mame 3 a rozhodne v te Chocně stanici nekryji stejnou fenu kazdy rok :roll:

• Citovat
  • Upravit
Chocoloco
24.10.14 17:42
@Anonymní píše:
Jenze to ty cuby chudáky pripouštích 2× do roka, pri kazdem harani, ne? :roll: Chudáci psi! :poblion: X
@Mrs.GSdog píše:
No hele klidně piš chudáci psi, protože víš prd kdy, co a jak často připouštím :mrgreen: a psi se nepřipouští, my jezdíme na krytí :lol: :roll:
…se nam krouzek sexuologu amateru zmenil na krouzek kynologu :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.10.14 17:44
@Chocoloco píše: …se nam krouzek sexuologu amateru zmenil na krouzek kynologu :mrgreen:

To je skoro to same :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
247
24.10.14 17:44
@Anonymní píše:
@Mrs.GSdog Tak na krytí, to mas sumak :lol:, ale takovéhle lidi nesnáším, my mame psy každého za 40 tacu, mame 3 a rozhodne v te Chocně stanici nekryji stejnou fenu kazdy rok :roll:

No vidíš a já od roku 2009 měla štěňata 2× :mrgreen: bože, chudáci feny co, každá měla za život jedny štěňata to jsem ale zlá :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
24.10.14 17:45

@Chocoloco Ne ne já pádím přijela mi návštěva :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.10.14 17:47

@Mrs.GSdog Tak to pak zla nejsi, ale podala jsi to tak, ze te prachy stoji méně námahy… :nevim: Takže to tak znělo, ze je kryjes pomalu kazdy mesic kdyby to slo. Kdyz to srovnavas s mym hodinovým pokojem

• Citovat
  • Upravit
247
24.10.14 17:49
@Anonymní píše:
@Mrs.GSdog Tak to pak zla nejsi, ale podala jsi to tak, ze te prachy stoji méně námahy… :nevim: Takže to tak znělo, ze je kryjes pomalu kazdy mesic kdyby to slo. Kdyz to srovnavas s mym hodinovým pokojem

Nemám jen chovné feny ale také psy a těm nějak to dělání miminek neubližuje, když jim jezdí nevěsty, řekla bych spíš naopak, že se jim to líbí :pankac: musím jít, užijte si diskusi, jdu dát kávu s návštěvou tak ahoj :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová