Azyl pro milence

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
24.10.14 21:06

@Agnesita Haha, ten zrovna :lol: mozna tak za zlaty prase, ktere by pak zpenezil :roll: on ho totiz nebavi ani sex :cert:, proste jen prace, spani, jidlo, prace, spani, jidlo jeste tam prolozi WC a sprchu :lol: a par detailnosti narazove :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
5185
24.10.14 21:10

@Mrs.GSdog Díky, díky. Fakt už jsem se dlouho takhle nepobavila jako po tvých příspěvcích :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:. Jenom malinký šťouravý dotázek co tě vede přispívat :mrgreen: na emimino, když vlastně nemáš čas vůbec čas a dle tvých kamarádů jde o povl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2562
24.10.14 21:13
@Chocoloco píše: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
A uz vubec necuci na Svatby v Benatkach…ale pro sichr v ut a ct po osme nevolej, studuje Kanta a preklada Shakespeara a porovnava to s preklady Hilskeho…

8o jak to vííííš!?!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2562
24.10.14 21:15
@oliveh píše:
@Mrs.GSdog Díky, díky. Fakt už jsem se dlouho takhle nepobavila jako po tvých příspěvcích :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:. Jenom malinký šťouravý dotázek co tě vede přispívat :mrgreen: na emimino, když vlastně nemáš čas vůbec čas a dle tvých kamarádů jde o povl.

Ona nechce přispívat, intelektuálně ji to tu uráží, ona tu jen prodává plyšáky z Billy za 70,–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Chocoloco
24.10.14 21:15
@Agnesita píše:
8o jak to vííííš!?!

Delam to stejne uz v produktivnim veku :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.10.14 21:17
@Agnesita píše:
Ona nechce přispívat, intelektuálně ji to tu uráží, ona tu jen prodává plyšáky z Billy za 70,–
:lol: :kytka:
  • Citovat
  • Upravit
5185
24.10.14 21:19

@Agnesita A jooo… :lol:. Sakra ale zrovna tohle jde mimo mně tak nepomůžu :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1349
24.10.14 21:20

Kdysi dávno jsem služeb azylu pro milence využívala a za mě naprosto v pohodě. Snad jen poprvé mi to přišlo trošku zvláštní a trapné ale ty majitelé to fakt neřeší. Jinak vždy tam bylo čisto a čerstvě povlečeno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2562
24.10.14 21:31
@Chocoloco píše:
Delam to stejne uz v produktivnim veku :mrgreen:

Aby ses klasiků nepřejedla a na starý kolena nekoukala na Ordinačku! :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Chocoloco
24.10.14 21:34
@Agnesita píše:
Aby ses klasiků nepřejedla a na starý kolena nekoukala na Ordinačku! :cert:

Neboj, ja tim maskuju Pratele :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.10.14 21:39

Holky díky, asi to prubneme:) Zamilovaná, oblbnutá chemií, ale i přesto vím, co je důležité.., snad mi to tak dlouho vydrží :roll:

• Citovat
  • Upravit
23847
25.10.14 18:44
@Mrs.GSdog píše:
@Zenyatta No holky tohle se mě netýká ty moje štěňata pomáhají u policie, nikdy nevíte kdy je budete potřebovat. A psí bordel nemám moje feny jsou chovné ku.va je jen ta anonymka, takhle se psům neříká :P ta co mi sem píše a stydí se to napsat bez anonymu :pankac:

No nee, že to píšeš tak, jako že vyděláváš na fenách za to, že si pes vrzne. 8o :mrgreen: tak to mi evokuje psí bordel. :mrgreen:
Co já vím, tak to v chovných stanicích chodí tak, že majitel chovné feny zaplatí za nakrytí své feny majiteli chovného psa a prachy dostane až za prodaná štěňata s PP.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
25.10.14 18:49
@januschka píše:
Vyborne je virivka v nejakem welness centru…

Tvl proto nechodím do vířivek ani normálně, neb tak každej leda š. ká a pochybuju, že po každým tu vodu měněj :nevim: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
25.10.14 18:52
@Mrs.GSdog píše:
Pište ještě něco holky, mám tu návštěvu, pár kamarádů, celkem se tu bavíme :mrgreen: :pankac: :pankac: :pankac: chtějí ještě něco číst tak šup šup rozumy sem! :potlesk:

Tak to je docela smutný, že se s kamarády nedokážeš bavit jinak než předčítáním emimina :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.10.14 20:19
@Gina108 píše:
Tak to je docela smutný, že se s kamarády nedokážeš bavit jinak než předčítáním emimina :(
:lol: ona se tu přeci nenudi :mrgreen: ona ma přeci na vic :mrgreen: ona drží vodítko a pes nakryva fenu :dance: :mrgreen: X
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová