Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Mrs.GSdog Díky, díky. Fakt už jsem se dlouho takhle nepobavila jako po tvých příspěvcích
. Jenom malinký šťouravý dotázek co tě vede přispívat
na emimino, když vlastně nemáš čas vůbec čas a dle tvých kamarádů jde o povl.
@Chocoloco píše:![]()
![]()
A uz vubec necuci na Svatby v Benatkach…ale pro sichr v ut a ct po osme nevolej, studuje Kanta a preklada Shakespeara a porovnava to s preklady Hilskeho…
jak to vííííš!?!
@oliveh píše:
@Mrs.GSdog Díky, díky. Fakt už jsem se dlouho takhle nepobavila jako po tvých příspěvcích![]()
![]()
. Jenom malinký šťouravý dotázek co tě vede přispívat
na emimino, když vlastně nemáš čas vůbec čas a dle tvých kamarádů jde o povl.
Ona nechce přispívat, intelektuálně ji to tu uráží, ona tu jen prodává plyšáky z Billy za 70,–
@Agnesita píše:
jak to vííííš!?!
Delam to stejne uz v produktivnim veku ![]()
@Agnesita píše:
Ona nechce přispívat, intelektuálně ji to tu uráží, ona tu jen prodává plyšáky z Billy za 70,–
@Agnesita A jooo…
. Sakra ale zrovna tohle jde mimo mně tak nepomůžu
.
Kdysi dávno jsem služeb azylu pro milence využívala a za mě naprosto v pohodě. Snad jen poprvé mi to přišlo trošku zvláštní a trapné ale ty majitelé to fakt neřeší. Jinak vždy tam bylo čisto a čerstvě povlečeno.
@Chocoloco píše:
Delam to stejne uz v produktivnim veku
Aby ses klasiků nepřejedla a na starý kolena nekoukala na Ordinačku! ![]()
@Agnesita píše:
Aby ses klasiků nepřejedla a na starý kolena nekoukala na Ordinačku!
Neboj, ja tim maskuju Pratele ![]()
Holky díky, asi to prubneme:) Zamilovaná, oblbnutá chemií, ale i přesto vím, co je důležité.., snad mi to tak dlouho vydrží ![]()
@Mrs.GSdog píše:
@Zenyatta No holky tohle se mě netýká ty moje štěňata pomáhají u policie, nikdy nevíte kdy je budete potřebovat. A psí bordel nemám moje feny jsou chovné ku.va je jen ta anonymka, takhle se psům neříkáta co mi sem píše a stydí se to napsat bez anonymu
No nee, že to píšeš tak, jako že vyděláváš na fenách za to, že si pes vrzne.
tak to mi evokuje psí bordel. ![]()
Co já vím, tak to v chovných stanicích chodí tak, že majitel chovné feny zaplatí za nakrytí své feny majiteli chovného psa a prachy dostane až za prodaná štěňata s PP.
@januschka píše:
Vyborne je virivka v nejakem welness centru…
Tvl proto nechodím do vířivek ani normálně, neb tak každej leda š. ká a pochybuju, že po každým tu vodu měněj
![]()
@Mrs.GSdog píše:
Pište ještě něco holky, mám tu návštěvu, pár kamarádů, celkem se tu bavíme![]()
![]()
![]()
chtějí ještě něco číst tak šup šup rozumy sem!
Tak to je docela smutný, že se s kamarády nedokážeš bavit jinak než předčítáním emimina ![]()
@Gina108 píše:
Tak to je docela smutný, že se s kamarády nedokážeš bavit jinak než předčítáním emimina
@Agnesita Haha, ten zrovna
mozna tak za zlaty prase, ktere by pak zpenezil
on ho totiz nebavi ani sex
, proste jen prace, spani, jidlo, prace, spani, jidlo jeste tam prolozi WC a sprchu
a par detailnosti narazove