Azyl pro milence

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2562
24.10.14 20:17
@Anonymní píše:
Nazdárek, omlouvám se, že píšu anonymně, ale potřebuji se vypovídat z velice kontroverzního tématu (prosím všechny milovnice rodinného života, co nevěru neuznávají, ať se zdrží komentáře).Jsem vdaná, doma dítě a manžel, našla jsem si milence, který má doma manželku a děti, chtěli bychom být chvíli někde sami, tak jsem si našla stránky azylů pro milence. Chci znát Vaše názory, je to bezpečné? Bojím se, aby tam nebyly skryté kamery apod. Rodinu určitě bourat nechceme ani jeden, jsme zamilovaní, ne pitomí, nikdy nechceme, aby se to dotklo našich rodin, proto ta anonymita..

A odkud vůbec jsi? Jinou anonymitu bude mít asi hodinový hotel v Horním Jelení a jinou v Praze, Brně… Kamarádka se občas takhle sejde s milencem, poprvé byla vyjukaná, ale docela se jí to zalíbilo. Akorát měla pořád pocit, že vidí někoho známého, když tam šla :-) svědomí je mrcha. A celkem jsem začala na její popud hledat privátky a hodinovky v okolí a nestačím se divit, skoro v každé druhé ulici na Žižkově, Vinohradech, Strašnicích se dá něco natrefit. Připadám si nedostatečně, ještě jsem nebyla, ale chlapovi se nechce :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
24.10.14 20:19

No jo jenže já se zmínila že jsem si tady psala a hned po tom co mi řekli, že jsem blázen že na něco takového lezu, chtěli vidět příspěvky zdejších moudrých žen, tak jsem jim to dopřála a nakukli jsme společně, ona je totiž lidská blbost největší sranda, co už :nevim: a kdybych měla na emimino chodit jen když se nudím, tak bych se tu asi nemohla ukázat :roll: mě se nuda moc nestává, snad jen když mi schnou nehty :mrgreen: ale už nemůžeme psát, stejně pádíme na bowling takže také adios děv(če)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
24.10.14 20:23
@jdukolem píše:
to tak nesmíš brát..ono v mileneckým vztahu převážně jde právě o to si jen vrznout a domů ;) a každýmu je to fuk, a těm majitelům co to provozují obzvlášť

No… to bych si právě nebyla jistá. Já se teda v týhle situaci nikdy neocitla, vyjma teda toho před dvaceti kilogramy a dvaceti lety (jak lze posudit status toho, kdo není mým manželem, ikdyž nejsem vdaná za nikoho jiného, a současně stále užívám jisté péče a ochrany svého otce v jeho domě? :nevim: )… ale já to popsala tak, jak bych to cítila. Jasně, účel podnikání je jasný, asi tam nelze čekat dvojici, která bude studovat pasáže z Teorie komunikace, ale… právě proto.

No ale účel světí prostředky, kdyby fakt nebylo kam… nikdy neříkej nikdy, že.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.10.14 20:26

Tak to ja se priznam otevrene, ja se nudim skoro porad, sehnala jsem si pracne zazobaneho chlapa a takovy blosti jako nehty, kadernik, masaze, nakupy, solarko, kosmetika, pedikura, kafickovani s holkama uz me fakt nebavi :mrgreen: A tim, ze nemakacenkuji, tak co mam delat??? :think: Jsem chudak :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
49159
24.10.14 20:28
@Anonymní píše:
Tak to ja se priznam otevrene, ja se nudim skoro porad, sehnala jsem si pracne zazobaneho chlapa a takovy blosti jako nehty, kadernik, masaze, nakupy, solarko, kosmetika, pedikura, kafickovani s holkama uz me fakt nebavi :mrgreen: A tim, ze nemakacenkuji, tak co mam delat??? :think: Jsem chudak :mrgreen:

jo to teda seš… bez ironie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1750
24.10.14 20:29
@Anonymní píše:
Tak to ja se priznam otevrene, ja se nudim skoro porad, sehnala jsem si pracne zazobaneho chlapa a takovy blosti jako nehty, kadernik, masaze, nakupy, solarko, kosmetika, pedikura, kafickovani s holkama uz me fakt nebavi :mrgreen: A tim, ze nemakacenkuji, tak co mam delat??? :think: Jsem chudak :mrgreen:

jen nekecej :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
24.10.14 20:34
@Mrs.GSdog píše:
No jo jenže já se zmínila že jsem si tady psala a hned po tom co mi řekli, že jsem blázen že na něco takového lezu, chtěli vidět příspěvky zdejších moudrých žen, tak jsem jim to dopřála a nakukli jsme společně, ona je totiž lidská blbost největší sranda, co už :nevim: a kdybych měla na emimino chodit jen když se nudím, tak bych se tu asi nemohla ukázat :roll: mě se nuda moc nestává, snad jen když mi schnou nehty :mrgreen: ale už nemůžeme psát, stejně pádíme na bowling takže také adios děv(če)
:think: jo takhle… čili si sem chodíš dokazovat jak seš na výši Aaaaa tak to jsem potom doma… malé sebevědomí..chápu..ale neboj to se přihodí více lidem…ňňu bude to dobrý
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.10.14 20:41
@vally píše:
jen nekecej :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

No fákt nelecám :kytka: Fakt se nudím, manžel zase zavřenej v pracovně a ja zase sama v ložnici - klasika :zed: :lol:

• Citovat
  • Upravit
2562
24.10.14 20:50
@Mrs.GSdog píše:

Další, co to přišla natřít zdejším blbenkám :lol: leze sem, ale jinak je to tu fakt strašně blbé. Asi jako moje intelektuální babička přistižená u Ordinace v zahradě leknutá vykoktala „nono, nééé, já jen koukám, jak je to šíleně blbýýý!!!“ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2562
24.10.14 20:51
@Anonymní píše:
No fákt nelecám :kytka: Fakt se nudím, manžel zase zavřenej v pracovně a ja zase sama v ložnici - klasika :zed: :lol:

Co nějakej ten azyl? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.10.14 20:51
@Agnesita píše:
Další, co to přišla natřít zdejším blbenkám :lol: leze sem, ale jinak je to tu fakt strašně blbé. Asi jako moje intelektuální babička přistižená u Ordinace v zahradě leknutá vykoktala „nono, nééé, já jen koukám, jak je to šíleně blbýýý!!!“ :lol:

Taky dobra babca :lol: :palec: X

• Citovat
  • Upravit
49159
24.10.14 20:53
@Agnesita píše:
:mrgreen: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.10.14 20:57
@Agnesita píše:

To bych si nelajzla :oops: to se priznam… To vsechno co mam, mam podepsane papirove a mam tam, ze 1/2 majetku je ma, al pokud podvedu a budou na to dukazy, propada ta 1/2 :mrgreen: Navic ten muj,,sedivac" to taky nedela, na to me az prilis miluje :dance: :srdce:

• Citovat
  • Upravit
2562
24.10.14 21:01
@Anonymní píše:
To bych si nelajzla :oops: to se priznam… To vsechno co mam, mam podepsane papirove a mam tam, ze 1/2 majetku je ma, al pokud podvedu a budou na to dukazy, propada ta 1/2 :mrgreen: Navic ten muj,,sedivac" to taky nedela, na to me az prilis miluje :dance: :srdce:

To já jen abych se držela tématu :) Jo proto se ženské bojí kamer v hodináči, je v tom i majetek :lol: tak azyl spolu, ne? Pro zpestření. Bude muset z pracovny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Chocoloco
24.10.14 21:05
@Agnesita píše:
Další, co to přišla natřít zdejším blbenkám :lol: leze sem, ale jinak je to tu fakt strašně blbé. Asi jako moje intelektuální babička přistižená u Ordinace v zahradě leknutá vykoktala „nono, nééé, já jen koukám, jak je to šíleně blbýýý!!!“ :lol:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
A uz vubec necuci na Svatby v Benatkach…ale pro sichr v ut a ct po osme nevolej, studuje Kanta a preklada Shakespeara a porovnava to s preklady Hilskeho…
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová