Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj. Ja zkusenosti mam nekoikrat jsem tam byla takto. A vzdy bez problemu.
Ahoj, ma jeste nekdo zkusenost s hodinovym hotelem? Mate nejaky vyzkouseny a je ok? diky ![]()
Ahoj. Ja znam par mist v cele republice kdy se da schovat a najit azyl na idtimni chvile. Je to tam cistotne, zadne kamery atd.
Ahoj, doporučte mi nějaký hodinvý hotel v Praze. Ideálně někdo kdo jich viděl více:-))
Znám jen Ostravu a okolí. Ostravákům můžu doporučit Parůžek v Petřvaldě. Na celou noc 1000,– kč, na den bez přespání 700,– kč. Pokoj s velkou vanou a tv. Jinak dobrý je taky penzion Eva, pokoj s vířivkou 800/2 hod.
http://www.hodinovy-hotel-v-praze.cz/
Osobně to neznám, ale projíždím tudy autem a bývá tam hodně aut. ![]()
Krásnej je Le Charm na Praze 5, sice dražší, ale stojí to za to, parádní prostředí, vířivka, sauna, veliká postel. Je to vlastně takový větší soukromý byt s nádechem luxusu ![]()
když je s kým, není kde. Když je kde, není s kým.
Proto tu máme azyly pro milence.
Většinou se pronajímají byty, jak v rodinném domku, tak více v bytech v sídlištích. Píši o městech. No a tam ta čistota je. Jak tu bylo napsáno vše se vyměňuje po návštěvě, peníze a není to drahé, většinou cca 500,– kaček za hodinu, další hodina + 100-200 korun. Pokud tam jde další osoba / trojka/ + 100-200 kaček navíc. Peníze se dávají předem, nebo až po. No, neber to. ![]()
Ahoj, chápu tvoje obavy. Řeším podobný problém jako Ty a zkušenost s azylem už mám. Jsem z Ostravy a občas s milencem jeden azyl navštěvujeme. Prostředí čisté, útulné a domluva s provozovatelem dobrá. Vybrali jsme si právě tento, protože se nejedná o žádný hotel ani penzion. Tudíž riziko, že se na chodbě nebo recepci potkáš se sousedem nebo spolupracovníkem prakticky neexistuje. Jsme opravdu spokojeni a rádi se tam vracíme. Pokud by jsi se chtěla podívat, tady je odkaz: http://ubytovanivostrave.kvalitne.cz/
@Anonymní píše:
Nazdárek, omlouvám se, že píšu anonymně, ale potřebuji se vypovídat z velice kontroverzního tématu (prosím všechny milovnice rodinného života, co nevěru neuznávají, ať se zdrží komentáře).Jsem vdaná, doma dítě a manžel, našla jsem si milence, který má doma manželku a děti, chtěli bychom být chvíli někde sami, tak jsem si našla stránky azylů pro milence. Chci znát Vaše názory, je to bezpečné? Bojím se, aby tam nebyly skryté kamery apod. Rodinu určitě bourat nechceme ani jeden, jsme zamilovaní, ne pitomí, nikdy nechceme, aby se to dotklo našich rodin, proto ta anonymita..
Když už se otevřelo téma - to se nebojíte skryté kamery? Že se uvidíte na webu pro dospělé?
@Prof. Farnsworth píše:
Když už se otevřelo téma - to se nebojíte skryté kamery? Že se uvidíte na webu pro dospělé?
představ si profo, že ten azyl poskytuješ ty.
Pokud tu kamerku budeš mít a budeš to sledovat jenom ty a uděláš se u toho, tak proč by to mělo vadit, když to zůstane jen u pronajímatele a páru. Stejně většina azylových návštěvníků jsou exhibicionisté. Horší by to bylo jak uvádíš, kdyby pronajímatel to šířil dál. To se ovšem nestane, protože, pokud to vyjde ven a to vyjde, tak přijde o kšeft, protože už k němu nikdo nepůjde. Dále hrozí, že různí ranaři mu to spočítají, nebo na něho podají trestní oznámení. Myslím, že v této činnosti se vede férové jednání, jako nikde jinde. Řekl bych, že je to doména jak se dříve říkalo horních deset tisíc, protože ten, kdo vydělává třicet tácků měsíčně by na pravidelné návštěvy neměl a nejvíce vytížené azyly jsou v dopoledních hodinách. Proč? Azyl potřebují ženáči, či vdané ženy, ne svobodní/rozvedení.
![]()
@opozice Koukam, ze už je to hodně starý příspěvek, ale máte naprostou pravdu. Berou za to hodně.. Kolem 1000 na 3 hodiny a vzdy, když tam jdeme je tam nával. Zbytečně by se zrujnovali. Ale je to nejlepší řešení, je tam klid a nikdo tam člověka nemůže nachytat. A když už se tam někdo s manželem/kou potká, nic si nemůžou. 😂 😂 U nás to teda neplatí, my chodíme večer.
A je tam pořád rušno. ![]()
Zkušenosti z práce: na hotelu jsou většinou zvyklí a na recepci chtějí jen jednu občanku na pokoj. Nikdo se divně dívat nebude, je to běžné. A nikdo to zkoumat taky nebude. I kdyby chtěli obě OP, což jsem za celou kariéru nikde na hotelech nezažila, tak v dnešní době, kdy si žena nechává své příjmení i po sňatku, to není nic divného.
Anonymně proto, že pořád ještě pracuji jako recepční.