Azyl pro milence

Napsat příspěvek
Velikost písma:
28075
21.11.19 13:11
@Anonymní píše:
@Květinka111 Ostrava je hodně levnej kraj, koukam. Super ceny. ;)

Nejen OVA, ale ani Brno není v tomto drahé, Obvolal jsem si některé azyly /abych mohl být v obraze/ a ceny se pohybují v nějakém nočním podniku celkem dost, ten by mě ani nezajímal, ale v soukromí, tam, kde to pronajímají v bytové jednotce, tak většinou 400-600 Kč. za hodinu a za další hodinu - prodloužení, nebo třetí osoba navíc +100,–Kč.
No to jde, ne? :mrgreen: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.11.19 14:00

V Ostravě znám jeden super !!!

Dobrá cena, 600 Kč, super čisto, voňavo, diskrétní(je to v běžné zástavbě) Předávání klíčů bezproblémové…
 http://ubytovanivostrave.kvalitne.cz/

Doporučuji :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
21.11.19 14:11
@Květinka111 píše:
Dobrá cena, 600 Kč, super čisto, voňavo, diskrétní(je to v běžné zástavbě) Předávání klíčů bezproblémové…
http://ubytovanivostrave.kvalitne.cz/Doporučuji :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce:

Je vidět, že to majitelům bytu pálí, jak vydělat love. :mrgreen: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.11.19 01:24

@opozice Jak říkám, my platíme za ty 2 hodiny 500. Taky máme super azyl.. Čisto, neřeší tam, když se o chvilku pretahne, neprijde mi to premrsteny. Recepční usměvavé a vstřícné. Chodíme tam už dlouho. Nikdy jsme neslyšeli lidi z druhých pokojů. Vyzkoušeli jsme jich taky hodně, ale tenhle je top.

• Citovat
  • Upravit
28075
25.11.19 15:55
@Anonymní píše:
@opozice Jak říkám, my platíme za ty 2 hodiny 500. Taky máme super azyl.. Čisto, neřeší tam, když se o chvilku pretahne, neprijde mi to premrsteny. Recepční usměvavé a vstřícné. Chodíme tam už dlouho. Nikdy jsme neslyšeli lidi z druhých pokojů. Vyzkoušeli jsme jich taky hodně, ale tenhle je top.

Jasný, ceny jako vystřižený z letáku, :palec: Mimochodem, píšeš, že není slyšet lidi z jiných pokojů a mě zajímá, jestli by ti to vadilo, nebo nevadilo, slyšet to vzdychání, hekání a konečné hlasité vyvrcholení? :mrgreen: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.11.19 00:19

@opozice Tak…z hlediska toho, že by mě to pohoršovalo - to ne, ale nepotřebuji to slyšet. Jsem ráda, že jsme jen my dva a máme klid, poslouchat zvuky u toho nemusím. ;)

• Citovat
  • Upravit
28075
27.11.19 09:57
@Anonymní píše:
@opozice Tak…z hlediska toho, že by mě to pohoršovalo - to ne, ale nepotřebuji to slyšet. Jsem ráda, že jsme jen my dva a máme klid, poslouchat zvuky u toho nemusím. ;)

nemyslím poslouchat cíleně s hrnkem na zdi. :mrgreen: Ale jako kulisa to je pěkný. Něco jako v kanclu když máš při práci puštěné rádio. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.12.19 08:18

@opozice Chapu.. :D

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.3.23 21:36

Já se háčkuju a potřebuju nějaký rozumný tip Zlín a okolí.

• Citovat
  • Upravit
28075
28.3.23 21:40
@Anonymní píše:
Já se háčkuju a potřebuju nějaký rozumný tip Zlín a okolí.

záleží, kolik do azylu chceš investovat. https://wellness-hotel-brezuvky.business.site/
tady se určitě domluvíš, jen nevím, zda se to ted nenachází v době oprav. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.3.23 21:51
@opozice píše:
záleží, kolik do azylu chceš investovat. https://wellness-hotel-brezuvky.business.site/
tady se určitě domluvíš, jen nevím, zda se to ted nenachází v době oprav. :mrgreen:

Díky, my většinou chodíme na hotel, když to máme na dýl (cca 7 hodin), ale tentokrát můžeme jen na 3 hodiny, takže jsem chtěla něco max do tisícovky, což hotel asi nebude. Nemáme zkušenost s těmi azyly, co jsou na pár hodin, jak moc je to obsazené předem, co čistota a tak.

• Citovat
  • Upravit
28075
28.3.23 21:55
@Anonymní píše:
Díky, my většinou chodíme na hotel, když to máme na dýl (cca 7 hodin), ale tentokrát můžeme jen na 3 hodiny, takže jsem chtěla něco max do tisícovky, což hotel asi nebude. Nemáme zkušenost s těmi azyly, co jsou na pár hodin, jak moc je to obsazené předem, co čistota a tak.

přes covid jsem ztratil přehled, ale běžná cena za 2 hodky byla cca 400-500 Kč. A i pokud to nemají uvedeno, není problém se s vedoucím domluvit jak se říká z očí, do očí. Za peníze koupíš dům… :mrgreen: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.3.23 21:57
@opozice píše:
přes covid jsem ztratil přehled, ale běžná cena za 2 hodky byla cca 400-500 Kč. A i pokud to nemají uvedeno, není problém se s vedoucím domluvit jak se říká z očí, do očí. Za peníze koupíš dům… :mrgreen: :mavam:

Aha, díky, tak zkusíme. Mám trochu problém s autem, nevím, jestli tam nemám nějakou GPS, kdyby stálo ve Zlíně někde na parkovišti, tak to pro mě bude bezpečnější. No, ale nějak si budu muset poradit.

• Citovat
  • Upravit
28075
28.3.23 22:00
@Anonymní píše:
Aha, díky, tak zkusíme. Mám trochu problém s autem, nevím, jestli tam nemám nějakou GPS, kdyby stálo ve Zlíně někde na parkovišti, tak to pro mě bude bezpečnější. No, ale nějak si budu muset poradit.

Tak si to užijte, jak nejhlouběji můžete. :mrgreen: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.11.25 21:43

Azyl pro milence typy

Ahoj, obnovuju diskusi. Mate nekdo aktuální zkušenosti s mileneckym azylem v Praze? O predrazenych v centru vim. Potřebovala bych ideálně neco na jižním okraji prahy. Díky

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová