Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
To je skoro to same
no jo soudě podle té profilovky milovnice psů ![]()
@jdukolem píše:
no jo soudě podle té profilovky milovnice psů
@Mrs.GSdog píše:
Jo jo to věřím, moje čuby mi taky vydělávají dostjsem spokojená nechám je taky obskočit a je,,to,, jsem ráda, že nato nemusím používat sebe, jako ty, ty ses víc nadřela, já jen držím vodítko.
Ty provozuješ psí bordel?
![]()
Nevím. jít na hodinový hotel, měla bych fakt pocit, že mám na čele napsáno, co tam jdu dělat, a s kým.
Ale je mi do toho zcela houby, kdo kde co dělá - pokud to nedělá s mým mužem.
@Anonymní píše:![]()
![]()
Tak to me fakt dostalo!
X
Ale ono by to nebylo zas tak od věci. Když se koukneš na bazoš do sekce krytí, tak tam zjistíš, že hodně majitelů klidně i nedomrlých zrůdiček má pocit, že si jejich psi prostě musí vrznout. Myslím, že by byly lepší feny s vyřešenou antikoncepcí, na kterých si ti psi užijí, než ty spousty nechtěných štěňat v útulcích
![]()
@Zenyatta No holky tohle se mě netýká ty moje štěňata pomáhají u policie, nikdy nevíte kdy je budete potřebovat. A psí bordel nemám moje feny jsou chovné ku.va je jen ta anonymka, takhle se psům neříká
ta co mi sem píše a stydí se to napsat bez anonymu ![]()
Pište ještě něco holky, mám tu návštěvu, pár kamarádů, celkem se tu bavíme
chtějí ještě něco číst tak šup šup rozumy sem! ![]()
@Zenyatta píše:
Ale ono by to nebylo zas tak od věci. Když se koukneš na bazoš do sekce krytí, tak tam zjistíš, že hodně majitelů klidně i nedomrlých zrůdiček má pocit, že si jejich psi prostě musí vrznout. Myslím, že by byly lepší feny s vyřešenou antikoncepcí, na kterých si ti psi užijí, než ty spousty nechtěných štěňat v útulcích![]()
![]()
![]()
s tebou fakt souhlasim
me je tech psu v tech utulcich, vzdy hodne lito, kdybych mohla vezmu domu vsechny, ale to by me ma polovicka asi zabila
X
@Mrs.GSdog píše:
@Zenyatta No holky tohle se mě netýká ty moje štěňata pomáhají u policie, nikdy nevíte kdy je budete potřebovat. A psí bordel nemám moje feny jsou chovné ku.va je jen ta anonymka, takhle se psům neříkáta co mi sem píše a stydí se to napsat bez anonymu
Bez anonymu to nemam ne kvuli tobe, ale kvuli sobe z jistych duvodu, vis
takze Adios ![]()
@Mrs.GSdog píše:
Pište ještě něco holky, mám tu návštěvu, pár kamarádů, celkem se tu bavíme![]()
![]()
![]()
chtějí ještě něco číst tak šup šup rozumy sem!
to máte tedy celkem zvláštní náplň při setkání.. bavit se na emiminu.. já myslela že sem se chodí jen proto že právě nemám lepší program? ![]()
@jdukolem píše:
to máte tedy celkem zvláštní náplň při setkání.. bavit se na emiminu.. já myslela že sem se chodí jen proto že právě nemám lepší program?
Oni prosimte nakryvaji zrejme nejakou fenu, tak drzi voditka a pritom jsou na emiminu ![]()
@Emilie píše:
Nevím. jít na hodinový hotel, měla bych fakt pocit, že mám na čele napsáno, co tam jdu dělat, a s kým.Ale je mi do toho zcela houby, kdo kde co dělá - pokud to nedělá s mým mužem.
to tak nesmíš brát..ono v mileneckým vztahu převážně jde právě o to si jen vrznout a domů
a každýmu je to fuk, a těm majitelům co to provozují obzvlášť
@Anonymní píše:
Oni prosimte nakryvaji zrejme nejakou fenu, tak drzi voditka a pritom jsou na emiminu
to nevím, ale já to beru podle sebe, že když tu má kamarády, tak si tedy na net ani nevzpomenu natož abych jim předčítala diskuze ![]()