Azyl pro milence

Napsat příspěvek
Velikost písma:
49159
24.10.14 17:52
@Anonymní píše:
To je skoro to same :mrgreen:

no jo soudě podle té profilovky milovnice psů 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.10.14 17:54
@jdukolem píše:
no jo soudě podle té profilovky milovnice psů 8o
:mrgreen: :kytka: :pankac: Asi tak, a nebo oni trosku pomiluji ji :lol:
  • Citovat
  • Upravit
23847
24.10.14 19:00
@Mrs.GSdog píše:
Jo jo to věřím, moje čuby mi taky vydělávají dost :pankac: jsem spokojená nechám je taky obskočit a je,,to,, jsem ráda, že nato nemusím používat sebe, jako ty, ty ses víc nadřela, já jen držím vodítko.

Ty provozuješ psí bordel? 8o 8o 8o :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
24.10.14 19:09

Nevím. jít na hodinový hotel, měla bych fakt pocit, že mám na čele napsáno, co tam jdu dělat, a s kým.

Ale je mi do toho zcela houby, kdo kde co dělá - pokud to nedělá s mým mužem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.10.14 19:32
@Gina108 píše:
Ty provozuješ psí bordel? 8o 8o 8o :mrgreen:
:pankac: :lol: :lol: Tak to me fakt dostalo! :pankac: X
  • Citovat
  • Upravit
1055
24.10.14 19:43
@Anonymní píše: :pankac: :lol: :lol: Tak to me fakt dostalo! :pankac: X

Ale ono by to nebylo zas tak od věci. Když se koukneš na bazoš do sekce krytí, tak tam zjistíš, že hodně majitelů klidně i nedomrlých zrůdiček má pocit, že si jejich psi prostě musí vrznout. Myslím, že by byly lepší feny s vyřešenou antikoncepcí, na kterých si ti psi užijí, než ty spousty nechtěných štěňat v útulcích ;) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
24.10.14 19:49

@Zenyatta No holky tohle se mě netýká ty moje štěňata pomáhají u policie, nikdy nevíte kdy je budete potřebovat. A psí bordel nemám moje feny jsou chovné ku.va je jen ta anonymka, takhle se psům neříká :P ta co mi sem píše a stydí se to napsat bez anonymu :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
24.10.14 19:54

Pište ještě něco holky, mám tu návštěvu, pár kamarádů, celkem se tu bavíme :mrgreen: :pankac: :pankac: :pankac: chtějí ještě něco číst tak šup šup rozumy sem! :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3311
24.10.14 20:01

Vyborne je virivka v nejakem welness centru…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.10.14 20:04
@Zenyatta píše:
Ale ono by to nebylo zas tak od věci. Když se koukneš na bazoš do sekce krytí, tak tam zjistíš, že hodně majitelů klidně i nedomrlých zrůdiček má pocit, že si jejich psi prostě musí vrznout. Myslím, že by byly lepší feny s vyřešenou antikoncepcí, na kterých si ti psi užijí, než ty spousty nechtěných štěňat v útulcích ;) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

s tebou fakt souhlasim :( me je tech psu v tech utulcich, vzdy hodne lito, kdybych mohla vezmu domu vsechny, ale to by me ma polovicka asi zabila :mrgreen: X

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.10.14 20:05
@Mrs.GSdog píše:
@Zenyatta No holky tohle se mě netýká ty moje štěňata pomáhají u policie, nikdy nevíte kdy je budete potřebovat. A psí bordel nemám moje feny jsou chovné ku.va je jen ta anonymka, takhle se psům neříká :P ta co mi sem píše a stydí se to napsat bez anonymu :pankac:

Bez anonymu to nemam ne kvuli tobe, ale kvuli sobe z jistych duvodu, vis ;) takze Adios :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
49159
24.10.14 20:07
@Mrs.GSdog píše:
Pište ještě něco holky, mám tu návštěvu, pár kamarádů, celkem se tu bavíme :mrgreen: :pankac: :pankac: :pankac: chtějí ještě něco číst tak šup šup rozumy sem! :potlesk:

to máte tedy celkem zvláštní náplň při setkání.. bavit se na emiminu.. já myslela že sem se chodí jen proto že právě nemám lepší program? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.10.14 20:08
@jdukolem píše:
to máte tedy celkem zvláštní náplň při setkání.. bavit se na emiminu.. já myslela že sem se chodí jen proto že právě nemám lepší program? :think:

Oni prosimte nakryvaji zrejme nejakou fenu, tak drzi voditka a pritom jsou na emiminu :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
49159
24.10.14 20:11
@Emilie píše:
Nevím. jít na hodinový hotel, měla bych fakt pocit, že mám na čele napsáno, co tam jdu dělat, a s kým.Ale je mi do toho zcela houby, kdo kde co dělá - pokud to nedělá s mým mužem.

to tak nesmíš brát..ono v mileneckým vztahu převážně jde právě o to si jen vrznout a domů ;) a každýmu je to fuk, a těm majitelům co to provozují obzvlášť

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
24.10.14 20:12
@Anonymní píše:
Oni prosimte nakryvaji zrejme nejakou fenu, tak drzi voditka a pritom jsou na emiminu :mrgreen:

to nevím, ale já to beru podle sebe, že když tu má kamarády, tak si tedy na net ani nevzpomenu natož abych jim předčítala diskuze :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová