Babička a hlídání

Napsat příspěvek
Velikost písma:
81530
28.1.19 08:40
@Anonymní píše:
@Lama Lama protože mi zbylo mlíko o dva dny dřív a děti měly radost …
? Nerozumim. Jak zbylo mlíko o dva dny dřív?
A proč jsi vafle zkrátka neodsunula o dva dny později, podle situace?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.1.19 08:42

Nechce sem někdo napsat co měly nezdravého mělo dnes jeho dítě k snídani, ať se kvůli takové blbosti můžete také vozit po někom jiném? Problém je nerespektování dohodnutých pravidel, což je bohužel s tolika malými dětmi nutnost. Protože vybočení s režimu znamená jenom další problémy a nevyspané děti.

• Citovat
  • Upravit
2922
28.1.19 08:43
@Anonymní píše:
@Netopýr1 platit je myšleno tím, že babička hlídá a já za to přijdu prezentovat děti když je chce někomu ukázat a nechce se o ně při tom starat apod.

Tak vždyť jo, zruš hlídání, budete první, kdo ve finále za mámou prileze s prosbou o hlidani. Nebo az budeš v porodnici bude manžel celou dobu s dětma? Nechala bych tě v tom pěkné vykoupat, když si takhle nevděčná
Ono při pěti detech bych byla fakt vděčná za jakoukoliv hodinu hlidani a ne abych se ještě ofrnovala. A nevím, proč bysme měly bejt hned hvězdy nebo jak si nás tady oslovila, jen proto, že máme jinej názor. Od toho je slovo diskuse.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
28.1.19 08:43
@Anonymní píše:
@Lama Lama protože mi zbylo mlíko o dva dny dřív a děti měly radost …

takže ty si můžeš měnit plány , jak se ti zlíbí. Nejdřív máte vafle striktně stanovené v jeden den, pak ti zbyde mléko, tka serozhodneš je udělat jindy. Ale babička může jenom hlídat, jak se ti to hodí a jinak musí poslouchat jak pes na slovo.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.1.19 08:47

@Netopýr1 evidentně jsem já hvězda za své názory, tak nevím proč by nemohly být ostatní. Manžel je schopen se o děti postarat sám, nechápu proč bychom měli lézt s prosbou o hlídání, doteď jsme to neudělali a žijeme my i děti.

• Citovat
  • Upravit
81530
28.1.19 08:48
@Anonymní píše:
Nechce sem někdo napsat co měly nezdravého mělo dnes jeho dítě k snídani, ať se kvůli takové blbosti můžete také vozit po někom jiném? Problém je nerespektování dohodnutých pravidel, což je bohužel s tolika malými dětmi nutnost. Protože vybočení s režimu znamená jenom další problémy a nevyspané děti.

a co se od toho trochu odpoutat a být flexibilní. Sorry, ale je jako dementní dětem dát vafle, když přijdou najedení od babi. Jen proto, aby se dodržel REŽIM. Není v takovédle situaci nejjednodušší se od režimu odpoutat a flexibilně prostě vafle přesunout o dva dny později? Nebo se ti tím zhroutí svět a děti kvuli tomu nebudou spát. 8o mě todle visení na režimu přijde až chorobné a kontraproduktivní. Právě tvá neschopnost se přizpůsobit situaci a striktní dodržení režimu, že v neděli jsou vafle, způsobilo, že děti jsou přežrané. Normální je snad reagovat na okolnosti a polkud děti jedly u babičky, tak plány uzpůsobit a změnit novým podmínkám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.1.19 08:50

@lucenka to že někdo odsouhlasí hlídání, které sám v ten čas nabídne, neznamená, že hlídá jak se mi to hodí, kdyby to bylo podle mě, tak teď sedím u doktora.

• Citovat
  • Upravit
81530
28.1.19 08:50
@Anonymní píše:
Nechce sem někdo napsat co měly nezdravého mělo dnes jeho dítě k snídani, ať se kvůli takové blbosti můžete také vozit po někom jiném? Problém je nerespektování dohodnutých pravidel, což je bohužel s tolika malými dětmi nutnost. Protože vybočení s režimu znamená jenom další problémy a nevyspané děti.

Jogut.
Ale jak jsem psala, stalo se to právě včera, kdy sežraly večeři ve čtyři. No tak jsem koupila ještě v sedm meka. :nevim: Břicho jim to neproděravělo. kdyby blili, tak za tím spíš vidím nějakou virozu, je jich těď dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.1.19 08:51

@Lama Lama pořiďte si čtyři děti do 6 let a pak mi říkejte, jak fungovat

• Citovat
  • Upravit
2922
28.1.19 09:06
@Anonymní píše:

No to bych si právě nikdy nepořídila, protože vím, že bych to nezvládla. Já narozdíl od tebe nemám hlídání žádný, když potřebuju jít do práce, k lékaři nebo s manželem někam večer, tak si platíme chůvu. U nás babičky nehlídají. Takže mám rozum a vím, že víc jak dvě děti sama nezvládnu, na to se mám moc ráda a potřebuju taky čas pro sebe.
Tak když hlídání nepotřebujete, tak ji tam děti nedávej a máš to vyřešeny. Buď ráda, že máš hlídací babičku, když víš, že se tam ty děti přeji tak už pak jídlo nedelej a máš po problému. Děláš zbytečně z komára velblouda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
28.1.19 09:12

Chápu vase rozčilení že špatného hlídání, na druhou stranu téměř žádná babička by nehlidala 3-4 malé děti najednou. Holt jich máte moc a nestihate, když se něco zvrtne. Jako třeba tvoje další rizikové těhotenství a najednou nemůžeš fungovat. Ideálním řešením je placené hlídání - mám s tím velmi dobře zkušenosti. Na druhou stranu opravdu musis počítat s tím, že máte nezvykle moc malých dětí a nikdo je nebude hlídat všechny. Já bych asi držela hubu a byla vděčná máme, že si tu skolku občas vezme a uhlídá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81530
28.1.19 09:13
@Anonymní píše:

Dík, nechci. Nicméně to, že je zhovadilost děti nacpat vaflema, protože je to podle režimu, byť jsou nacpaní už od babičky, na to nepotřebuju mít 4 děti. :nevim: Já nutnost režimu fakt chápu, ale nemůžeš být jejich otrokem, páč to vede přesně k takovýmdle situacím. Neschopnost režim přizpůsobit aktuální situaci. Pokud jsou děti nacpaní od babi, tak je naprosto logické režim změnit, jinak dělá medvědí službu.
Funguje to tak všude, kde je více dětí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
28.1.19 09:15

Navíc dobrá rada - vafle jsou extrémně nevhodná večeře plná prázdných sacharidů na zaplacnuti břicha testem na noc. Dají se skousnout jako obcasna snídaně. Na to, že poucujes o výživě dětí to moc neovládás… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
28.1.19 09:17
@Anonymní píše:

Proč bychom to dělali? :mrgreen: :mrgreen: My si pořídíme tolik dětí, abychom byli spokojeni a dokázali se o ně postarat… Mít děti a kolik jich bude je přece rozhodnutí rodičů… a jaký si to člověk udělá, takový to má. Máš extrém, asi jsi ho chtěla. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15447
28.1.19 09:20
@Lotrinka píše:
Chápu vase rozčilení že špatného hlídání, na druhou stranu téměř žádná babička by nehlidala 3-4 malé děti najednou. Holt jich máte moc a nestihate, když se něco zvrtne. Jako třeba tvoje další rizikové těhotenství a najednou nemůžeš fungovat. Ideálním řešením je placené hlídání - mám s tím velmi dobře zkušenosti. Na druhou stranu opravdu musis počítat s tím, že máte nezvykle moc malých dětía nikdo je nebude hlídat všechny. Já bych asi držela hubu a byla vděčná máme, že si tu skolku občas vezme a uhlídá.

To je moc pěkná formulace :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová