Babička dala tříleťákovi na zadek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
23.7.24 16:41

@terien promin, pisu s miminem na ruce a pulku toho jeste diktuju pres diktafon
@Kelsey ja si to o sobe nemyslim, ale zamyslim se nad tim :nevim:

• Citovat
  • Upravit
3070
23.7.24 16:42
@Anonymní píše: Více

Tak od toho se nauc odprostit :nevim: Moje je taky slyset pres pul vesnice, tuhle to i nejak komentovala sousedka…no co uz :mrgreen: Denne to neni, uz nastesti mame davno nejhorsi za sebou, tak jen obcas :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15930
23.7.24 16:43

Koukám, že neschopnost vychovávat děti zdědila zakladatelka po matce. Další dítě si už nepořizuj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3070
23.7.24 16:44
@terien píše: Více

Jesis, dite je v obdobi vzdoru, to po jednom zachvatu, jakkoliv zvladnutem, fakt neprejde.
Jsou asi i zlaticka, ktere tim propluji s klidem, ale jsou i takove, ktere se s tim perou vic, a rozhodne to neni jen pristupem rodicu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7221
23.7.24 16:47
@Beruska999999 píše: Více

No a u sousedů se k dceři přidá jejich pes a vyjou oba za dveřmi. Říkala, že kolikrát ji slyši dřív jak oni a když začne vít, mají jasno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
23.7.24 16:48
@Beruska999999 píše: Více

Tím spíš nemusela zakl. dělat scény a odjíždět, když tam syn chtěl zůstat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77375
23.7.24 16:49
@terien píše: Více

to mělo být zřejmě „neřvi, co si pomyslí sousedi“  ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16267
23.7.24 17:06

Já s plácnutím po zadku neměla problém, párkrát děti dostaly. Jako bití vnímám něco jiného než 1-3 plácnutí přes zadek, aby se dítě vytrhlo z amoku. Někdy zbytečné a dítě to roztočilo ještě víc, někdy to kupodivu pomohlo. Ale samozřejmě to nebyla každodenní ani každotýdenní rutina, ale výjimečné situace typu vběhnutí do silnice.
Jako mnohem horší vnímám citové vydírání a manipulaci ze strany těch, které by dítě po zadku nikdy neplácly, ale jsou schopné říkat „to bude tatínek smutný; to bys mi neudělal; to bude maminka brečet; jestli mě máš rád, tak teď v klidu pujdeme; přeci nechceš, aby sestřička hladověla…apod.“ Proti tomuto je plácnutí po zadku nebo ruce zlatá výchovná metoda :nevim: A bohužel je podle mě víc těch, kteří vychovávají manipulacemi a citově křiví to dítě, než tech, kteří používají fyzické tresty.
Jakou výmluvu sis vymyslela pro dítě, proč jste tam nemohli zůstat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7209
23.7.24 17:48
@Zlobolka123 píše: Více
:potlesk: :potlesk: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.7.24 18:03

Chápu, že jsi odjela. U nás manzel po jedné „výchovné lekci od babičky“ vyhodil svoji mámu. Bohužel na některé babičky nic jiného neplatí.
Na moje dítě nikdy podobné věci nepomáhaly. Když jsem zkoušela placat, placalo taky, po studené sprše se poblinkalo a bálo se chodit do koupelny.
Uvidíš, že to časem přejde. Zkusila bych si s mámou promluvit v klidu, ale moje máma naprosto odmítala přiznat, že by neměla pravdu a pomohl až čas, postupně uznala, že mám pravdu.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.7.24 18:03

Děti nebiju. Nevidim rozdíl mezi bití a plácání, nevím, kde je ta hranice. Kolik plácnutí už je teda bití?

K zakladatelce - stalo se mi v podstatě totéž, babicku jsem hned odvezla domu, vysvětlila ji, že děti nebiju a ona taky nebude. Urazila se a trimesice s námi nemluvila. Ok, její věc. Děti bych s ní samotné nenechala, ale to teda ani před incidentem - tušila jsem, že je toho schopna. Mě mlátila vařečkou.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.7.24 18:05
@zrcadlo píše: Více

Jak jako, výmluvu? Mne když se to stalo, tak jsem dítěti normálně řekla, že babička jede domů, protože ho plácla a my se doma neplacame a nenechám nikoho to dělat. Ani babicku. Konec.

• Citovat
  • Upravit
65424
23.7.24 18:09

ale zakladatelka to děcko taky plácla. Tak má říct, že jsem tě dřív plácla já, to je dobrý, ale když tě plácla babička, tak ji dáme do klatby?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.7.24 18:20

@vokishka Diteti jsem rekla, ze jedeme domu, protoze rve (rvalo jeste celou cestu v aute) a ze prijedeme priste, az bude v klidu.

• Citovat
  • Upravit
101
23.7.24 18:30

tak dáš děcku na zadek? Moc to nezvládáš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie