Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@JanaDaR píše:
A koho budeš volit ty, autorko, když už tady statečně vyneseš preference příbuzných?
Taky by mě to zajímalo, která strana je ta nej ![]()
Tyjo to jsou názory - Babiš vyhrál, tak mě už nikdo k volbám nedostane
. Tak snad právě proto bys tam měla jít, aby už nevyhrál, ne?
Já absolutně nechápu tenhle nerespekt k druhým, notabene k vlastní rodině. Je to základní právo každého, volit koho chce, tak proč do toho pořád někdo potřebuje kecat? Když vezmu sebe, manžela a mamku, tak každý z nás volí jinou stranu, já s manželem i jiný směr, jeden pravici a druhý levici a bavíme se o tom úplně normálně, protože to vzájemně respektujeme. Kde berou lidi tu drzost kázat někomu, koho má volit nebo po něm chtít obhajobu svých důvodů
divím se, že zakl. babičky neposlou do háje.
@Deninina výborný názor no. Říct si toto všichni mladí jsme v prd eli. Nechápu, že někdo nejde volit..
pak se nikdy nic nezmění
@terien píše:
Já absolutně nechápu tenhle nerespekt k druhým, notabene k vlastní rodině. Je to základní právo každého, volit koho chce, tak proč do toho pořád někdo potřebuje kecat? Když vezmu sebe, manžela a mamku, tak každý z nás volí jinou stranu, já s manželem i jiný směr, jeden pravici a druhý levici a bavíme se o tom úplně normálně, protože to vzájemně respektujeme. Kde berou lidi tu drzost kázat někomu, koho má volit nebo po něm chtít obhajobu svých důvodůdivím se, že zakl. babičky neposlou do háje.
To nevis, ze tim, ze se clovek stane seniorem, pozbyde mentalni svepravnost? [ironie] ![]()
@Deneriss píše:
@Deninina výborný názor no. Říct si toto všichni mladí jsme v prd eli. Nechápu, že někdo nejde volit..pak se nikdy nic nezmění
A tihle pak nejvice rvou, ze vsechno stoji za prd ![]()
@badmm a koho volis ty, že bysme ti to tady taky rozmlouvali… Volby jsou svobodné rozhodnutí, povytahnout obočí mě snad donutí jen komáři a SPD, ale ani tak to lidem nerozmlouvam
@terien píše:
Já absolutně nechápu tenhle nerespekt k druhým, notabene k vlastní rodině. Je to základní právo každého, volit koho chce, tak proč do toho pořád někdo potřebuje kecat? Když vezmu sebe, manžela a mamku, tak každý z nás volí jinou stranu, já s manželem i jiný směr, jeden pravici a druhý levici a bavíme se o tom úplně normálně, protože to vzájemně respektujeme. Kde berou lidi tu drzost kázat někomu, koho má volit nebo po něm chtít obhajobu svých důvodůdivím se, že zakl. babičky neposlou do háje.
Respekt je jedna věc, ale když vidíš, že někdo je ochotný skočit na naprosto nelogické a protichůdné lži, tak těžko uvěřit, že je svéprávný i v jiných oblastech života. ![]()
Švagr volí piráty, tchýně SPOLU, a já ANO. Nikdo dotoho nikomu nekecame. Pokud vím, tak volby jsou svobodné rozhodnutí. Senioři nejsou nesvepravni. Nikdo se ti nemusí zpovídat, nikdo nemusí svá rozhodnutí obhajovat.
@cecetka píše:
To nevis, ze tim, ze se clovek stane seniorem, pozbyde mentalni svepravnost? [ironie]
No, to vidím. Hanbou bych se musela propadnout, kdybych si posadila mámu naproti sobě a s lampičkou se jí začala vyptávat na důvody a argumenty, proč volí toho a toho. Jak si tohle vůbec může někdo dovolit, to opravdu nechápu.
@Barbucha3 píše:
To je ale smutnej příběh. Nejít zrovna teď, kdy ta šance ho tam nemít je mnohem větší.
Přesně tak. Žádná z těch dvou koalic, co mají možnost porazit Babiše, není má vysněná. Ale k volbám jdu právě proto, abych se alespoň pokusila přispět k tomu, že ANO nevyhraje. Rozhodně k volbám jdi.
Většina důchodců chodí volit, proto Babiš přidává hlavně jim. V tomhle je fakt chytrej. Prostě přidává skupině, která ho volí 🤷🏻♀️ Upřímně, letos volit nejdu. To, co všichni předvádí kolem covidu, jeden hází špínu na druhýho, když už se konečně sejdou, tak je z toho hádka jak prase, překřikujou se jak báby na tržnici, z toho je mi blbě. Opravdu nevím koho bych letos volila a než tam hodit nějakou kravinu, tak radši nic
Myslím, že nás tu bude víc. Mají prostě kampaň zaměřenou na lidi, kteří nemají kritické myšlení. Já už se naučila, že jak se začnou bavit o politice opouštím místnost. Dělá se mi z jejic neargumentů až fyzicky zle. Skočí na špek populistům. To mi prostě hlava nebere. Přitom jsou to lidi, kteří měli ještě před 10ti lety rozumné názory. Já nevím jestli člověk se stářím fakt tak blbne
Upřímně nikdy mě politika moc nezajímala. O ostatních stranách nesmýšlím o moc líp. Ale to co tu předvádí Babiš, to je i na mě moc. A jako že jsem nikdy nechodila volit, tak v posledních letech volím, jen abych dala protihlas.
Anonym, nechce se mi zas s někým v rodině hádat