Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@catch-22 píše:
Taky je dobré si připomenout, jak v souvislosti s Čapím hnízdem přísahal na zdraví svých dětí, aby se o pár měsíců později dovolával toho, že syn je psychicky nemocný. To je úplně jiný level než zbytek politické scény.
Máš pravdu. To jsem úplně vypustil a je to ještě jiný level…
@DandátkoP Ano, v mnoha případech to tak opravdu je, že to slyšet nechtějí, nebo to i chápou, ale jejich volbu to neovlivní. Ale to je samozřejmě právo těch lidí, a skoro bych řekl, když vidím jak se dělají celebrity např. z kriminálníků kteří velmi pravděpodobně zabili několik lidí, tak i národní tradicí.
@Nickjmeno píše:
A ty se jim divíš, že chtěj větší důchod? Já bych z tý jejich almužny nevyžila a popravdě nechápu, jak to dělaj
Jinak u nás na tohle máme docela účinou metodu - prostě se o tom nebavíme, vyřeší to dost zbytečných sporů
No almužny… On průměrný důchod je kolem 15 tisíc. Když někdo pracuje za 25 hrubého a ještě si platí dojíždění do zaměstnání, tak je na tom stejně.
Ano, těžké to mají senioři, kteří zůstanou sami a nemají vlastní bydlení, ale žijí v nájmu.
@MrsNorris píše:
Paní Reillyová (Spolčení hlupců) se rozhodovala podle toho, jak se podle ní prezidentští kandidáti chovali ke své matce. To je aspoň strategie
Zní to rozhodně líp jak volit podle toho, čí manželka se mi líbí víc..
@inkakřivák píše:
@Popeladym Je skutečně zajímavé, že třeba voliči tech,, nedemokratických" stran, jako Ano, komunistů a toho Pitomia tvrdí, že každý má právo volit koho chce. Kdežto voliči těch správných demokratických stran by brali volební právo všem, kdo volí jinak. Trošku překroucené, ne?
Zrovna o tomto trendu jsme se včera bavili doma. Já volby neprožívám, ani moc nevím komu to hodit, ale ta agrese těch „správně orientovaných“ je dost očividná. A mám chuť to trochu natruc hodit SPD nebo ANO. ![]()
@VitaminC píše:
@Popeladym I obyvatele v produktivnim veku mohou byt levicaci, ale urcite nebudou volit populisty.
Ale budou. A je jich hodne.
Myslím, že dost lidí v produktivním věku je otrávených cirkusem kolem covidu. Vzhledem k tomu, že na obecně kritické pojetí tohohle tématu rezignovaly všechny parlamentní strany s výjimkou SPD, nedivila bych se, kdyby tam letos Pitomiovi přistálo dost hlasů z voličských skupin, které by si o něj dřív kolo neopřely.
Příspěvek upraven 08.10.21 v 11:23
@Premek_Orac ano, muzu potvrdit vyplacela jsem duchody na poste v praze nejaky ten patek a ty castky fakt pod 13tis nikdy nesli, bezny byl 17-18tisic. Pod deset brali jen invalidni. Pokud si nezaridili za cely zivot vlastni bydleni tak to je pak jejich vina. A taky nemusi bydlet v predrazene praze. Na jejich breceni jsem mela averzi poslouchat cely den ze musi cekat 30 minut na duchod a jeste ze pomalu nemaji do huby kdyz to neni pravda. Generace pesimistu, strasne negativni. Pritom maji byt vdecni za to ze vetsina v 70 letech je uz davno v duchodu i 15 let si sedi doma v klidecku a koukaji na telku. Dnes mladi maji jit do duchodu az po 70 letech, asi se toho nedozijem, a oni furt breci??!! A kdyz babis daval tech 5000kc, tak se s nami kazdy druhy hadal protoze mu je poslali slozenkou na adresu kde davno nebydli jelikoz si to u spravy socialniho zabezpeceni neaktualizovali, takze nikdy nedam hlas takovemu smejdovi co jen zneuzil postu jak mohl. ![]()
@Ananas123456 píše:
@MrsNorris to mi ale bohuzel nic nerekne, ja je neznam..
Já jsem se nesnažila ti nic „říct“, jen jsem odpověděla na otázku, proč pro mě ne.
@Premek_Orac píše:
No almužny… On průměrný důchod je kolem 15 tisíc. Když někdo pracuje za 25 hrubého a ještě si platí dojíždění do zaměstnání, tak je na tom stejně.
Ano, těžké to mají senioři, kteří zůstanou sami a nemají vlastní bydlení, ale žijí v nájmu.
Další tupá tužka v penálu srovnává průměrný důchod, který zdaleka nepobírají všichni s nízkým platem, který také zdaleka nepobírají všichni…
@Anonymní píše:
To máte ještě dobrý. Moje tchyně bude volit Piráty a taky k tomu nemá žádný argument.
To máš ještě dobrý.
Můj kamarád bude volit SPD a jeho jediným argumentem je stop mešitám ![]()
Prostě tak to je, no.
Někdo poslouchá plochá slova a prázdná gesta, někdo zarytě bude propagovat nesmysly, někomu (ne)vadí zloděj, však copa, kdyby mohl, tak by taky krad´, jiný svýho malýho pindíka schovávají za velkohubé řeči.
Mrzí mě jen to, že negativní kampaň má větší sílu, než pozitivní. To mě trápí.
Nikdy jsem nikomu do jeho výběru nekecala, hlavně, že k urnám dojdou. Je jejich svaté právo (a pokud tak volí po zralé úvaze a nashromáždění informací, né jen dojmů ze tří plakátů, co potkají cestou na nákup, tím lépe)
@Deninina píše:
Nejlepší je se o tom vůbec nebavit. Včera mi psala tchyně, ze dala svým deckam příkazem jít k volbám a jestli jdu taky. Poslala jsem ji do háje, vůbec o tom nemíním diskutovat a jsem hodně zvědavá, jestli ji přítel poslechne, nebo se na to vybodne. Jsem poučena z minulých voleb, kdy jsem ještě bydlela s ex u jeho rodičů, volili Babiše a my ne. Byla kvůli tomu šílená hádka, souboj argumentů a co z toho? Babiš vyhrál, tchyně chodila s nosem nahoru a ja se zarekla, že uz me k volbám nikdo nedostane.
tak to je hodne ubohy duvod nejit k volbam
opravdu hoden inteligentniho cloveka ![]()
@Mar__tanka1983 píše:
To máš ještě dobrý.
Můj kamarád bude volit SPD a jeho jediným argumentem je stop mešitám![]()
Prostě tak to je, no.
Nikdy jsem nikomu do jeho výběru nekecala, hlavně, že k urnám dojdou. Je jejich svaté právo (a pokud tak volí po zralé úvaze a nashromáždění informací, né jen dojmů ze tří plakátů, co potkají cestou na nákup, tím lépe)
Někdo poslouchá plochá slova a prázdná gesta, někdo zarytě bude propagovat nesmysly, někomu (ne)vadí zloděj, však copa, kdyby mohl, tak by taky krad´, jiný svýho malýho pindíka schovávají za velkohubé řeči.
Mrzí mě jen to, že negativní kampaň má větší sílu, než pozitivní. To mě trápí.
Já jsem bohužel žádnou pozitivní kampaň nezaznamenala. Buď to bylo populistické ve smyslu stop migraci a mešitám nebo kampaně anti-babiš.