Baby Calm – kapky pro spokojené bříško

Napsat příspěvek
Velikost písma:
214
23.9.14 11:06

@letuska16 skvělý výsledek :kytka: a jak často ho dáváš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
24.9.14 11:41

@Martisek79
No malá začala kakat sama dřív než jsem babycalm nasadila - asi konečně po 14 dnech zabraly ty šíleně drahý probiotika biogaia :roll: ale babycalm si nechám kdyby zase nastaly problémy…člověk by neřekl jakou bude mít radost k podělaný plínky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
3.10.14 16:08

Můžu tyto kapičky podávat současně s kapkami Bio Gaia?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10959
3.10.14 18:12
@misa.vod píše:
Můžu tyto kapičky podávat současně s kapkami Bio Gaia?

můžeš ale v jinou dobu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
4.10.14 13:54

Ahojky, dávám Baby Calm už z porodnice kdykoliv přes den kdy kníkne třeba 1-2 kapičky a zabírají okamžitě. Nejen že jsou sladké a chutnají mu ale hned začně po nich střílet :-) opravdu doporučuji!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1917
4.10.14 13:57

U nas fungovaly taky uzasne a davala jsem je i s bio gaia

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
11.1.15 00:16

Ahojte zeny, tak u nas to mame tak, ze malej jenom otevre oci a hned place, nevydrzi chvilku v klidu, treba se jen koukat. Je mu osum tydnu, porad se mele rukama, nohama a vali. A k tomu hodne trpi na prdiky, krouti se ze spani, pri krmeni, chovani atd. Muzu rict, ze jsem si ho od narozeni jeste moc neuzila. Takze jsem take na doporuceni koupila bio gaia, tu mu davam jednou dene a kapu mu do mlicka espumizan. a mam koupeny i baby calm, ale kdyz mu je budu davat mezi jidlem, tak to uz bude asi moc, ze. jo a jeste mu davam pit fenyklovej caj, proste mam doma takovej vetrovej bonbon :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16219
11.1.15 00:26

@kukur A všímáš si zlepšení? U nás to bylo tak, že babycalm a probiotika ok, po espumisanu naopak zhoršení, po fenyklovém čaji (pila jsem já a kojila) taky zhoršení. Pomáhaly ještě horké třešňové pecky na bříško a nošení v klubíčku a na tygra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
11.1.15 00:44

Prave, ze zadny zlepseni nenastalo, jeste k tomu strasne spatne spi, jak tlaci tak ho to budi. ted je zrovna porad od sedmi vzhuru, a jak ho boli brisko, tak chce porad pit aby zahnal tu bolest.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16219
11.1.15 00:48

@kukur Synovi v období 1-4 měsíce na usnutí nejvíc pomohlo přitáhnout plínou ručičky k tělu, nožky nechat volně, ať může líp prdět, ale ruce k tělu a usnul hned.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
11.1.15 00:56

No tak to bych tomu nasemu mela tak zkusit, protoze s nima porad mele, nebo se ze spani leka a jak je rozhodi tak se vzbudi. a to se ti nevztekal, kdyz si mu je stahla k telu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
12.1.15 10:15

Ahoj, přidávám naši zkušenost. Nášeho chlapeček začaly začátkem druhého měsíce velmi trápit prdíky. Zkoušeli jsme všechno možný - Espumisan, Bio Gaia a nakonec nám pomohl Baby calm - dávala jsem celý měsíc před každým kojením a nahřívala bříško (polštářek s peckami), každý večer po koupání jsme hodne cvičili. Po měsíci přestali kapky zabírat. Začal se víc hýbat a trochu se to uklidnilo, ale koliky pokračovaly, večer před spaním. Zjistila jsem, že se všechno výrazně zklidní, když omezím mléčné výrobky na minimum (tutéž zkušenost má i kamarádka). Lze v pohodě nahradit mlékem bez laktózy, sojovým apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
21.1.15 20:48

Mají tyhle kapicky bjezne v lekarne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8112
21.1.15 20:49

@maminka2014 : jj, maji. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
22.1.15 15:01

@myskalucka nevis prosim za jak dlouho vam zabrali? a ještě bych se chtěla zeptat jestli se mají uchovávat v lednicce nebo nemusi? o skladovani nic nepisou :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí