Baby Calm – kapky pro spokojené bříško

Napsat příspěvek
Velikost písma:
165
28.12.10 08:08

infacol??

Ahojky děvčata??? :cry: ,prosím máte někdo skušennosti s tím to přípravkem??já byla ze začátku spokojená,ale ted má malej zácpu,a nemůže ani prdánkovat :-( hrozně mi pláče,příšerně kfdyž potřrbuje si ulevit,myslíte že to jsou nežádoucí účinky,které nejsou zatím známy??používáme to cca 14dní a ze začátku jsem byla s tím moc spokojená…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
17.2.11 13:16

Nám Sab simplex pomáhal jen první dny a pak už ne, tak jsme vyměnili za Baby Calm a byli jsme spokojenější. Teď už nepoužíváme nic, zažívaní se po cca 2 týdnech srovnalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10142
17.2.11 13:28
lens píše:
Ahoj holky, máte některá zkušenost s kapkami Baby Calm? Mám pocit,že nám Sab nepomáhají. :nevim:

ahoj, nám nepomohl ani sab ani baby calm - po těch měla malá navíc průjem. nám na prdíky pomohl až čas :wink:
tak držíme palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
17.2.11 14:20

Kdyz mela mala nejvetsi hysteraky mezi kazdym jidlem (cca na 8 tydnech, tyden pred Vanocemi, takze u nas bylo veselo :lol: ) tak nam Baby Calm nepomohl.

Nakonec nejlepsi bylo dat ji pred kojenim par lzicek fenyklovo-kminoveho caje (to nam poradila doktorka a myslim, ze rozhodne nejlevnejsi varianta, navic Baby Calm je pokud se nepletu jen fenykovo-anyzovy olej) a zavest probioticky kapicky. Taky pred kazdym kojenim nechat na prebalovaku v otevreny plince vykopat a nechat vyprdet na brisku + jeste cvicit nozickama). Pohyb pomahal.

Jo, nekdo to resi tak, ze se naleva sam fenyklovym cajem a mimcu to jde mlickem. Tuto variantu jsem vyzkousela a jediny ucinek to melo, ze ja jsem byla kandidatkou na bioplynarnu roku, neb vsechen vzduch ze me odchazel po cely den a nedalo se to zastavit a na mimco to nepusobilo vubec :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
321
17.2.11 15:23

Ahoj, taky se podělím. :mrgreen:

Sab simplex - vůbec nic
Baby calm - prdíky zmizely, ale malá tlačila jak blázen a nemohla se vytento, takže výsledný efekt byl stejný, akorát jí bolelo bříško z jinýho důvodu
Infacol - možná trochu pomohl, ale strašně po něm zvracela

Pití čajů (včetně fenyklového)- na nic

Pomáhá - cvičit nožičkama, nahívat bříško a zádíčka, pokládat na bříško.

Probiotika BioGaia - bere přes tři týdny, no nevim, ale moc velký efekt to asi nemá, ale tak neuškodí, tak proč je nebrat.

A teď jsem začala ještě jíst probiotika já, to asi taky nempomůže, ale alespoň mám dobrý pocit. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13338
16.5.11 10:31

Naše malá od narození trpí hrozně na bolení bříška, dáváme Espumisan, Lactobacílky baby a nepomáhá. Ráda bych zkusila Baby Calm, malý jsou 2 týdny, můžeme je začít dávat, ačkoliv je na příbalovým letáku od prvního měsíce? A vážně se to má doplňovat tou kojeneckou vodou, i když je plně kojená? Budu ráda za každou radu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5732
16.5.11 10:44

Míšo,ve dvou týdnech je brzo,počkala by jsem aspoň do 4tt..Kojeneckou vodou se to naředit musí,jsou tam obsažený silice,tak by to bylo moc silný…musí se dodržovat přesné ředění a do 4 týdnů se musí zpotřebovat..Nemůžou se používat déle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
16.5.11 10:47

Prdíky

My jsme měli prdíky hodně, nám nejvíc pomáhal feniklovej čaj a Sabky. BabyCalm máme ještě doma neotevřený, měla jsme je jako variantu kdyby Sab nezabral. A pak pravidelně jsme cvičili s nožičkama, hlavně v noci. Měli jsme poštářek s třešňovýma pecičkama a ten jsme nahřívali a pak na bříško. Taky jí pomáhalo ležet na bříšku, ale přešlo to až tak kolem 4 měsíce. To pak už sama zvládla zatlačit a prdíky šli ven. Nám zas doktor říkal, že je to z toho že ještě nemají posílenou bříšní stěnu a nedokážou si ty plyny posunout. Tak jsem jí každý den dávala dopo a odpo na chvilku na bříško, aby pak začala zvedat hlavičku a tím si to břicho posílila a zvládala to sama. Mě příjde, že to fakt přešlo až když měla to bříško silnější. Ale držím palce ať je to brzy za váma, my jsme se taky natrápily. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mrkvetka
16.5.11 10:53

Ahojky. malej měl prdíky téměř neustále. Brali jsme Infacol a nemohla jsem si ho vynachválit,ale pořádně začíná účinkovat až po třech týdnech. Ve třech měsících jsme začali kombinovat s Laktobacílky Baby a Infacol vysazovali postupně. Teď už nebereme nic a prdí sám :-) U Infacolu mě okouzlilo kapátko, nebylo potřeba nic namíchávat, žádné zdržování, jen vyšel draho - u nás cca 600,– měsíčně, kojila jsem i desetkrát denně.

• Citovat
  • Upravit
14871
16.5.11 11:04

Já dávám baby calm a občas sabík…infacol jsme měli taky, to kapátko je super..Infacol má uplně stejnou látku jako sab simplex, takže účinek totožný :palec:
To samé Lefax.
Jen ten Baby calm je na přírodnější bázi.
Zkus se poradit s doktorkou, vím, že kamarádky dávaly Baby calm už od třetího týdne :nevim:
Každopádně to opravdu nařeď a naapiš si na lahvičku datum otevření :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13338
16.5.11 11:06

HOlky, díky, ono na každýho evidentně zabírá něco jinýho. Ty probdělý noci jsou hrozný :lol: :lol: . Ve čtvrtek jdeme k doktorce, tak se s ní poradím. Četla jsem na internetu, že ten Espumisan je na ty horší koliky slabej, dáváme ho každej den už dva týdny a fakt výrazný zlepšení nepozoruju. A známá si ho nemohla vynachválit :nevim: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
16.5.11 11:15

Espumisan obsahuje stejnou účinno látku jako Sab simplex, Infacol a nebo Lefax..Je to látka simethiconum! :mrgreen:
Jediné co se liší je asi množství účinné látky…
Na úplně jiné bázi je baby calm, ale jak píšeš, každému zabere něco jiného! :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13338
16.5.11 12:33

Boudice - takže pokud to obsahuje stejnou účinnou látku a Espík nezabírá, nemá asi cenu zkoušet Sab ani Infacol co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
16.5.11 12:40

To určitě, mrkni schválně kolik,který přípravek této látky obsahuje.
Já měla ze začátku Sab,přišlo mi že zabírá, ale jen trošku, tak sem manžela vyslala pro Infacol, doporučila kamarádka a nakonec jsem zjistila, že je to to samé, říkala mu to lékárnice a a já ho sjela na tři doby, že kecá :lol: ..po vygooglení jsem zjistila, že má pravdu.. :think: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13338
16.5.11 12:42

Tak já zkusím Baby Calm, počkám do čtvrtka, zeptám se doktorky, jestli už by to mohla a kdyžtak počkáme. Je to o nervy, prdíky jedny. :lol: Díky moc za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí