Baby Calm – kapky pro spokojené bříško

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9299
7.9.14 22:17

@siamka7
My ho měli kalnej a nic mu nebylo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
7.9.14 22:24

@siamka7 Asi bych stejně zašla do te lékárny, můžou tam mít takových sklenicek vic, nevis co tam v tom je, tak aby si to nekoupili jiné maminky. Přeci jen, jde o prcky. A nebo ti prostě vysvětlí čím to je a ze to třeba nevadí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10959
8.9.14 07:51
@Bodlinka 09 píše:
@siamka7 Asi bych stejně zašla do te lékárny, můžou tam mít takových sklenicek vic, nevis co tam v tom je, tak aby si to nekoupili jiné maminky. Přeci jen, jde o prcky. A nebo ti prostě vysvětlí čím to je a ze to třeba nevadí.

měli ho v regálu poslední, viděla jsem jak to bere a ještě ho hledala jestli ho mají :roll: já nevím, mám strach, vyhodím ho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10959
8.9.14 07:53
@Mazlucha píše:
@siamka7
My ho měli kalnej a nic mu nebylo

jak víš že byl dobrý:ptala ses v lékárně? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
8.9.14 11:30

@siamka7
Ano ptala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10959
8.9.14 11:41
@Mazlucha píše:
@siamka7
Ano ptala

díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
17.9.14 15:38

Ahoj holky, přidám se do diskuze…moje malá(8 týdnů)je plně kojená a s kakaním je to peklo..od 4 týdne jsem dávala espumisan a po nějakých dvou týdnem najednou nekakala, doktorka řekla že je to normální 8o malá kakala po více jak pěti dnech úplně zelenou stolici hustou jak hrachovka. Začala jsem dávat biogaiu a pak vysadila espumisan jelikož jsem se dočetla, že některé děti to zabetonuje!! Na prdy jsem začala dávat fenyklový čaj a taky zabírá. A kakání už je taky častější a hovínko je trochu míň zelené, ale holčička má strašný problém to vytlačit. Když jsem doktorce řekla, že ji ve chvíli, kdy už řve jak tur, tlačí a nic nevyjde, strčím rourku, tak se úplně zhrozila :twisted: jenže mě je malé strašně líto a tohle jí opravdu uleví…myslíte, že by tyto zázračné kapičky pomohly??? :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10959
17.9.14 16:04

@letuska16 zkus,zato nic nedáš a nejsou ani drahé. nezapomen kahvičku dolít koj. vodou po rysku na lahvičce :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
566
17.9.14 19:50

Holky, s těmito kapkami jsem byla fakt spokojená, našemu mladému hodně pomohly. Nakoupila jsem si jich ale do zásoby a jedny mi zbyly. Jak jsme začaly dávat příkrmy, tak začal kadit ukázkově, takže jedno balení nám zbylo. Nechcete ho některá? Můžu ho poslat poštou. Je kupované tak 3 měsíce zpátky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
17.9.14 20:06

Tak když je tady tak chválíte, zkusíme taky - snad malé pomůžou :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
214
17.9.14 20:36

@letuska16 malého espumisan zabetonoval úplně, dávala jsem ho preventivně aby ho nebolelo v noci bříško a ublížila jsem mu tím ještě víc. Po babycalmu prdíkoval krásně, tak zkus, já si je dávala taky, moc mi chutnaly :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
21.9.14 20:18

@Martisek79
Babycalm je doma, espumisan už nedávám skoro 14 dní a přijde mi, že taky prdí mnohem líp než při něm :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10959
22.9.14 10:04
@letuska16 píše:
@Martisek79
Babycalm je doma, espumisan už nedávám skoro 14 dní a přijde mi, že taky prdí mnohem líp než při něm :-)

super :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
214
22.9.14 11:06

@letuska16 tak to jsem moc ráda :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
22.9.14 22:51

A ještě k tomu malá začala v neděli kadit - úplně z ničeho nic :dance:…předtím to byl boj pomalu jak o život, bez rourky se nevykadila ani třeba po 5 dnech!! A teď jsem babycalm ani nestihla dát, tak s tím zatím počkám až co bude dál :D :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí