Baby Calm – kapky pro spokojené bříško

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1428
26.9.13 14:03

Maminky, ktere jste davaly babycalm, za jak dlouho se, dostavil ucinek? My davali sab…nic, espumisan…nic, infacol…zabral asi na tyden, prcal jak stary chlap, dnes jsem dala rano poprve babycalm a zatim neprcal, taknevim, zda to jen treba pomuze od bolesti briska nebo po tom ma vylozene prcat? Jak dlouho mam pouzivat a pokud se nedostavi uleva tak vysadit? vyckat dva tri dny nebo dele? me uz z tech prdu fakt klepne, on se poradne ani nenaji, strasne se u toho krouti a narika, pak se nahlta, vzduchu jeste, vic. davam i bio gaia vic neznesic a zatim teda bez efektu, kpjeny neni a me by predtim nenapadlo ze dite na um muze trpet na prdiky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
26.9.13 14:24

Ahoj, no tak nejdříve jsem se pobavila u slova „prcat“ to jsem si málem poprskala klávesnici kafem :lol:
A ted k těm prdům, nám tyhle kapky zabírají dobře. Myslím, že zabraly už tak 2 nebo 3 den. bereme je stále, jsou přírodní nic se neděje. Dcerce je půl roku a jsem s nima fakt spokojená!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1428
26.9.13 14:47

Prcat..hihi, me to taky prijde hrozny, ale kdyz relnu pred tchyni, ze prdo, tak se diva, jak kdybych rekla kdovi co, tak jsem tu radeji pouzila slovo prcat, abych taky nahodou nekoho nepoburovala haha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MDK
10952
26.9.13 15:00

Ahoj, já je dávám dceři už 2 měsíce. Je to přírodní a dávám tudíž několikrát denně. Byla jsem na tom podobně jak ty, zkoušela všechno a nepomáhalo nic. Až Baby calm trošku výrazněji pomohl. Dcera teda na prdíky taky hodně trpí. Jo, a dávám k tomu ještě jednou denně Laktobacílky baby od Swiss. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1428
26.9.13 15:05

Holky a kdyz to teda zabere tak bude prdet nebo ne? hihi, davam bio gaia, ale znovu je nekoupim, je to teda uz lepsi, nez kdyz byk mimino, do tech 5ti tydnu jen rval a rval, ted ti prikladam tomu, ze je vetsi a uz hodnejsi, ale na traveni a zazivaci trakt bych rekla, ze nam to nezabrali. A co teda vubec nechapu, jakto, ze ten infakol tyden zabiral a pak uz nic???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
26.9.13 15:08

No mě teda na „prdět“ nepřijde nic pobuřujícího… to spíš to „prcat“ pobuřující je :D jsem si nejdřív myslele, že je to překlep, ale když se to tam objevilo třikrát, tak mi došlo, že to asi překlep nebyl :D

jinak nám baby calm zabíral v podstatě hned. Malý hrozně chutnal, tak jsem jí ho občas vrzla, když řvala, aby se uklidnila :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
26.9.13 15:12

@zuzuza ono u biogaia hodně záleží na tom, jestli nebyla někde v teple. Musí bejt v chladu, jinak ty bakterie umřou. Kamarádka si je koupila a pak si šla v klídku ještě nakoupit do marketu a nechala je v autě v teple a pak se hrozně divila, že jim to nezabírá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MDK
10952
26.9.13 15:20

Jj, my prdíme dál, ale ne už teda jak dřív. I když já bych řekla, že to prdění je právě dobře, střeva se vyprázdní a nebolí je bříško. Nebo teda u nás to tak aspoň funguje. U nás, když jsme začaly s příkrmy se to dost zhoršilo a malá trpěla na zácpy. Ten Baby calm jí dost pomohl na celkové uvolnění. A ten Infacol teda nevím, jen ti můžu říct, že když jsem ho v lékárně chtěla, tak mi tam řekly, že je to na stejné bázi jak Espumisan. Takže jestli ti Espumisan nepomáhal, tak to třeba byla jen náhoda, že po Infacolu vašemu malýmu bylo líp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
26.9.13 16:33

Ano prdí po nich, ale bez obtíží a bez brečení. Dávám prakticky s každým mlékem, takže asi 5× denně. Jakmile jsem třeba chtěla snížit, že dám jen ob jedno krmení, tak se hned ozvala. Teď už má nějaký příkrm a u něj někdy zapomenu, ale dobrý.
Tak držím palce, ať do dobře zabere!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1428
26.9.13 20:28

Takze shrnu dnesni den s babycalm..rano jsem ho nedala, ve ctvrt na 9 se najedl a spal do pul 12,pak jsem dala babycalm, doma pak za dve h jedl a zase kapky, od te doby je neklidny, budik se, a od 18 h doter otresny rev, takhle uz nerval tydny, tak to prisuzuji kapkam a uz je radeji nedam, ani jeden prd za cely den z nej nevysel, to byl tedy den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
29.9.13 08:59

@zuzuza má se dávat před každým jídlem, takže jestli jsi to dávala jen někdy a :nevim: po jídle, tak to bylo asi k ničemu. My jsme dávali před každým kojením a když byly potíže, tak i mezi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1485
30.7.14 15:09

Manžel byl teď pro kapky Baby Calm v lékárně a tam mu řekli, že prý je nedoporučují, že jedině na doporučení doktorky, že prý to není dobrý, ale vždyť jsou přírodní, ne? A že prý až od 2 měsíců. Mně to teda přijde jako blbost, všude čtu, jak pomáhají a jsou volně prodejné, tak co..?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
566
30.7.14 15:14

@LuckyKat 8o cože? My je dáváme furt, několikrát denně, před kojením i mezi kojením a nedáme na ně dopustit. Nevím, co by na nich bylo škodlivého? Vždyť je tam jen fenyklový, anýzový a trocha mátového oleje. S klidem je používejte ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
30.7.14 15:24

@LuckyKat Ze by se nedoporučovali, tak to jsem neslyšela, jsou přírodní a u nás nic jiného nezabírá. Akorát se dávají az od ukončeného 1měsíce. A kdyby byli jen na doporučení doktorky, tak by asi nebyli volně prodejné si myslím. Me se akorát doktorka ptala co dáváme na prdíky a nerikala nic ze by to bylo špatné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8112
30.7.14 15:36

@LuckyKat : co je to za blbost? Mým dětem pomáhal jen babycalm a je od ukončeného 1. měsíce, ale my byli nuceni ho dat o par dni dřív a taky to přežil. Kamarádka ho dávala od 3 týdnů a když ji říkám, ze je az od druhého měsice a ona ze pribalak necetla a mala je taky v pohodě. Takže bych se toho nebála.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí