Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Martisek79 píše:
@MilijonDolarBejby Bobík,to je mi líto, to už těch mlék vyzkoušel dost, vím, že se říkalo, že se má vydržet těch 14dní aspoň, já měla prvního kluka na bebě, druhý byl plně kojený a teď je na sunaru, tak nevím co poradit
Malému babycalm pomohl hned, dávala jsem mu to před kojením a u kojení a pak i když to měl ve flašce krásně prdíkoval, ředí se to po rysku převařenou vychladlou vodou a spotřebovat se to musí do 4týdnů.
no nutrilon mel v porodnici a hami jsme zkusili my. Pak jsem hned dala sunar a ten ma uz 3.nebo 4.baleni. Prave vim, ze se nema stridat moc
@MilijonDolarBejby tak co zkusili jste kapičky?
Já teda taky dávám sunar, ale až od roka, takže vlastní zkušenost nemám, ale slyšela jsem, že miminka dost často betonuje
hami jsem neměla nikdy, s bebou jsem byla u staršího spokojená, až na tu cenu teda, ale přednější bylo spokojené dítě, už tak byl malý uřvánek a hipp jsem taky nikdy nezkoušela. A ten teplý čajík ti malý vypije?
@Martisek79 píše:
@MilijonDolarBejby tak co zkusili jste kapičky?
Já teda taky dávám sunar, ale až od roka, takže vlastní zkušenost nemám, ale slyšela jsem, že miminka dost často betonujehami jsem neměla nikdy, s bebou jsem byla u staršího spokojená, až na tu cenu teda, ale přednější bylo spokojené dítě, už tak byl malý uřvánek a hipp jsem taky nikdy nezkoušela. A ten teplý čajík ti malý vypije?
muz mi je dnes doveze a malej caj nechce. Ted zkousim jeste fenykl a mliko do nej, tak to vypije a vypada, ze prdiky nema, ale bobky zatim nevim.
@MilijonDolarBejby
My toho vyzkoušeli dost. Malá kakala jednou za tři dny, málo prdela, když už se vykakala, tak měla zelené hovinko. Baby calm nám nepomohl. Po třetím měsíci se to zlomilo. Koupili jsme jiné mléko, používáme nutrilon ha, bohužel je drahej. Dáváme do prvního mléka biogaia a pak infacol. Takže nám pomohla tato kombinace a s tímto mlékem k nezaplacení. Kaká každý den 2-3× a normální žluté hovinko a hlavně se nekrouti bolestí.
@Mazlucha píše:
@MilijonDolarBejby
My toho vyzkoušeli dost. Malá kakala jednou za tři dny, málo prdela, když už se vykakala, tak měla zelené hovinko. Baby calm nám nepomohl. Po třetím měsíci se to zlomilo. Koupili jsme jiné mléko, používáme nutrilon ha, bohužel je drahej. Dáváme do prvního mléka biogaia a pak infacol. Takže nám pomohla tato kombinace a s tímto mlékem k nezaplacení. Kaká každý den 2-3× a normální žluté hovinko a hlavně se nekrouti bolestí.
ted mi manzel dovezl baby calm, tak uvidime. Jinak koupil mliko beba, ta mi pripadala uz u prvniho syna slabsi, nez sunar, tak by po tom nemusel mit zacpu. Jinak kadi nekolikrat denne, ale vzdy malej zlutej bobek a je videt, ywe se krouti. Ted jen zjistit, zda se krouti kvuli prdum, nebo kvuli bobku ![]()
dekuji za rady ![]()
@MilijonDolarBejby
Nám se kroutila, že ji bolelo bříško, prdela krásně, ale jak jak kakala jednou za 2-3 dny bolelo ji bricho a šíleně se šponovala. Po bebě je zelený hovinko, měli jsme bebu ar a stejně po ní zvracela jeste víc než obvykle.
@MilijonDolarBejby tak držím pěsti ať je brzy dobře
Beba je z mé zkušenosti fakt dobrá, po beba HA malý taky kakal zeleně, po obyčejné normálně, je tam nějak jinak štěpená bílkovina, proto to tak dělá, tak ať nemáš strach ![]()
Hlavne aby se mu ulevilo. Vcera vecer jsem ho stourala rourkou, tak se pekne vykadil
diky za rady
Holky, měla jsem baby calm a doplnila vodou a bylo to čiré, a ted mám koupený další doplnila vodou a je to kalné, takové mlhové? jak to máte vy? ![]()
@siamka7 Nemám už krabičku, tak nevím jestli tam třeba není napsáno ze když jsou kalné ze to není na závadu. Ale co jsem je kupovala dřív i teď byli vždy čiré. Zkus je odnést zpět do lékárny, raději neriskuj.
@Bodlinka 09 píše:
@siamka7 Nemám už krabičku, tak nevím jestli tam třeba není napsáno ze když jsou kalné ze to není na závadu. Ale co jsem je kupovala dřív i teď byli vždy čiré. Zkus je odnést zpět do lékárny, raději neriskuj.
@Bodlinka 09 píše:
není tam napsané nic ![]()
@siamka7 ja je mela taky vzdy cire a ze jsme jich spotrebovali
radeji bych neriskovala, nestoji to za to…