Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Prosííím téměř na kolenou o rady. Už jsem z toho výběru vážně zoufalá a jestli se konečně pro nějaký nerozhodnu, tak už mě to vážně semele ![]()
Kdo máte zkušenost s jedním nebo druhým kočárkem, proč byste mi ho doporučily a proč naopak ne?? Popřípadě který byste z těchto dvou volily vy??
http://www. slune-cz. cz/kocarek-baby-design-lupo-comfort/variant_value_id=31404/
http://www.malvik.cz/…4S-Plus-2013
Máte zkušenost s Baby Design Lupo?
Přidejte zkušenost s Baby Design LupoJá mám předobjednaný ABC Design 3TEC 2014 ![]()
Z těhle dvou bych volila asi Lupo, líbí se mi víc ![]()
@Mamina A
já bych brala ABC, nevím jestli si Lupo viděla na živo, ja ho taky měla ve výběru, ale když sem ho viděla, tak sem ho zavrhla, nelíbil se mi materiál, boudička byla celá zmuchlaná, látka nešla úplně vypnout a dole tak divně visela i když se to připlo na ty sucháče co tam na to jsou..
ale to je hodnocení jen podle vzhledu, co se týče jízdních vlastností, tak si myslím, že jsou na tom oba velmi podobně.. Přeji dobrou ruku při výběru, ja si pak už připadala jako hrozná šťoura, na všem mi vadilo něco.. ![]()
@stříbřenka vuděla jsem ho na živo, líbil se mi a po prodejně se mi s ním jezdilo dobře
stejně jako s ABC… paní taky říkala, že ten matroš na ABC je trochu lepší, ale… je to horší, než vybrat auto..
A ještě jsem vlastně zapomněla na Espiro enzo evo, nemáte ho nekdo?
@Mamina A to mi povídej, já nakonec skončila u X landera x move..Espiro enzo se mi líbilo moc a kamarádka ho má, takže sem ho zkoušela i v provozu, jediný co mi vadilo a bylo to mojí podmínkou, že sporťák nejde otočit, musíš jezdit jen po směru..
jinak bych do něj šla na 100%.. ![]()
@Mamina A Mela jsem stejny predvyber jak Ty ![]()
Nakonec mam Lupo. Jsem spokojena, jizdni vlastnosti super, kocarek houpe jako zadnej jinej.
Viper s4 je tvrdej.
Ale jak uz tu kdosi nademnou psal, kvalita materialu potahu je nesrovnatelna, ABC je opravdu z kvalitniho materialu a precizneji usity.
Kdybych mela volit podruhe, vahala bych znova…
Pupyk no to jsi moc nepomohla
… a ohledne toho materiálu? Je hodně špatný nebo prostě jen horší a nijak to funkčnost neovlivnuje?
Funkcnost to neovlivnuje, neni jak.
Je to horsi, ne extremne. Zadne krive svy, ze by neco nesedelo, to ne.
V korbe ridka latka…
Jestli budes mit prvni dite, budes chtit urcite delat i paradu, tak viper.
Ale lupo fakt dost houpe, je dobre odpruzeny, jezdi se paradne.
Zalezi, kde budes jezdit..
O paradu mi moc nejde.. chtela jsem původne ojety kočár, jenže vzdycky jsem si nejaký vybrala a pak slyšela jak ten ne a ten ne… ted jsem si konečně vybrala, ale bazarově nejsou, takže jdu do nového… jezdit s ním budu hlevne ve meste ale ráda bych vyjela i do lesa..
Také se přidávám k těm, které vybírají a vybírají a stále váhají ![]()
viděli jsme poměrně dost kočárků „na živo“ a to jsme byli ochotní zaplatit i vyšší částku za kvalitu a ve výběru nám také nakonec zůstal Lupo…
Je pravdou že látka která je použitá není nic moc, ale u Lupo comfort (což je právě ten tmavě hnědý) je to o něco lepší, na ABC je látka skutečně kvalitnější, ale zase jsou nestálé barvy a dost se vyšisují.
Paradoxně ač bych to nečekala tak se mi s polským Lupem jezdilo lépe než s německým ABC a konstrukce-použité materiály - mi přišla lepší na Lupu, rukojeť také příjemnější…
Jen objdenávka je prý dost dlouhodobá záležitost, prý je velký zájem a nestíhají dodávat do ČR ![]()
My zase řešíme že chceme s kočárkem jezdit do terénu (polní cesty, sem tam lesík…) a to nás zase někteří od Lupa zrazují, že je to spíš městský kočár a lepší by byl X-lander. Tak kdyby někdo přidal svou zkušenost, budu ráda…
Takže ještě stále nemáme objednáno a nevíme ![]()
@mihor já opravdu probírám kočáry už přes dva měsíce… původně jsem chtěla x-landera, ale právě mě odradili kvůli terénu, že se do térénu moc nehodí, pak jsme se zamilovala do trojkolky, ale nakonec z ní taky sešlo… no a ted nakonec vyhrál tento hnědy a už nic nehledám, nepátrám, nechci nic vedet… v konečné fázi stejně bude vše stejné…
Dokonalý kočár asi neexistuje
každá máme trochu jiné požadavky a priority
ale Lupo je myslím velmi dobrý kompromis, takže jsme to dnes rozsekli a jdeme také do hnědého Lupa, tak snad se nám bude dobře jezdit…
Ono asi co prodavačka to názor, mě zase dnes jedna o Xlanderu básnila jak je úžasný a že je hlavně do terénu, že Lupo je takový spíš městský… tak uvidíme, otestuji v terénu hned jak se prcek narodí a pak určitě napíšu recenzi pro budoucí tápající maminky ![]()
Ještě ale řešíme autosedačku, zda koupit tu Dumbo od babydesignu, nějak jsem nenašla žádné informace o její bezpečnosti ![]()