Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Dobrý den, hledáme ubytování na letní dovolenou v ČR. 4 dospělý a 2 děti - 1 rok a 3 roky. Hledáme ubytování s bazénem a vyžitím pro děti.Nemáte někdo nějaký tip? Např. vysočina, okolí Žďáru nad Sázavou, Pardubic, ale klidně i jinde v ČR.
Dobrý den,
sice to není Vysočina, ale jedeme za měsíc velká partička (8maminek a 9dětí) do Penzion Agáta v Českém ráji. Nedávno jsem tento penzion „nabízela“ zde jedné mamince, která tam jela s kamrádkami a dětmi v březnu, a chválila si to
S paní majitelkou se dá dohodnout skoro na všem
Sice je v nabídce pouze snídaně(+ mají vybavenou kuchyňku), ale na obědy a večeře se dá jít do vedlejší restaurace. ![]()
Já můžu vřele doporučit Pension Alois v Černém Dole v Krkonoších. ![]()
Krásné ubytování, velká zahrada, spousta domečků, klouzaček, trampolína, bazén, možnost grilování, do ZOO je to kousek, moc milá paní majitelka, pračka k dispozici, prostě paráda!
Byli jsme tam loni a byli jsme opravdu nadšení! ![]()
Dobrý večer, doporucite mi prosim nejake ubytovani vhodne s 3 letym rošťákem ktery je hodne akcni..takze hriste, koutek nutnosti..v ČR. Dekuji
My nedáme dopustit na Wellness hotel Vista - https://www.hotel-dolnimorava.cz/. Je sice dražší, ale co se týká vyžití pro děti, je bezkonkurenční.