Doporučte baby friendly ubytování

6
14.4.11 10:27

Baby friendly ubytování

Dobrý den, hledáme ubytování na letní dovolenou v ČR. 4 dospělý a 2 děti - 1 rok a 3 roky. Hledáme ubytování s bazénem a vyžitím pro děti.Nemáte někdo nějaký tip? Např. vysočina, okolí Žďáru nad Sázavou, Pardubic, ale klidně i jinde v ČR.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17226
14.4.11 11:09

Dobrý den,
sice to není Vysočina, ale jedeme za měsíc velká partička (8maminek a 9dětí) do Penzion Agáta v Českém ráji. Nedávno jsem tento penzion „nabízela“ zde jedné mamince, která tam jela s kamrádkami a dětmi v březnu, a chválila si to :wink: S paní majitelkou se dá dohodnout skoro na všem :palec: Sice je v nabídce pouze snídaně(+ mají vybavenou kuchyňku), ale na obědy a večeře se dá jít do vedlejší restaurace. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
601
14.4.11 11:35

Já můžu vřele doporučit Pension Alois v Černém Dole v Krkonoších. :palec:
Krásné ubytování, velká zahrada, spousta domečků, klouzaček, trampolína, bazén, možnost grilování, do ZOO je to kousek, moc milá paní majitelka, pračka k dispozici, prostě paráda! :palec: Byli jsme tam loni a byli jsme opravdu nadšení! :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lekno
8.6.12 10:37
  • Citovat
  • Upravit
86
20.6.15 17:06

Moc děkuji všem za typy!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LP4
1356
29.8.25 22:21

Ubytovani v ČR

Dobrý večer, doporucite mi prosim nejake ubytovani vhodne s 3 letym rošťákem ktery je hodne akcni..takze hriste, koutek nutnosti..v ČR. Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1745
29.8.25 23:24

My nedáme dopustit na Wellness hotel Vista - https://www.hotel-dolnimorava.cz/. Je sice dražší, ale co se týká vyžití pro děti, je bezkonkurenční.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3167
30.8.25 07:40

Hotel Pinia Špindlerův Mlýn

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
30.8.25 07:42

Apartmány Kojákovice