Baby jogger city mini pro vysoké?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Baby Hogger City Mini GT?

Přidejte zkušenost s Baby Hogger City ...
Napsat příspěvek
Velikost písma:
smurfka
22.10.18 10:20
@Anonymní píše:
@smurfka - to se dá dokoupit přímo u výrobce nebo v prodejně ? Děkuji

prodávají to lidi na fleru nebo mimibazaru..přímo do výrobce ne..je to samodomo udělané…měla jsem k tomu udělaný i " pásek " kterým jsem to pak stahovala uplně do sedu, protože to taky nejde a později mi už přišlo blbý když dítě pořádně nesedělo..ale bylo pořád v tom polosedu..
dají se na to koupit různé vychytávky, ale jak říkám spíše co dělají a vymyslí ženské doma a pak to prodávají, od výrobce ne

• Citovat
  • Upravit
11565
22.10.18 10:23
@Anonymní píše:
ahoj, zatím anonymně :mrgreen: Není potřeba, aby všichni to zatím věděli :lol: .. Uvažuji nad koupě kočáru Byby jogger city a teď mi jde, zda zakoupit Mini 4 nebo Versa GT. Co jsem zatím koukala, tak Mini 4 má super polohování do lehu, ale nemá polohování nožiček. Versa GT má polohování nožiček, ale polohování do lehu je celé korby, což ve výsledku je, že tělo dítěte není v úplné rovině, ale má níže zadeček ? (snad jsem dobře popsala). Je to pro dítě konfortní ? Kočárek se mi moc líbí, jak váhou, tak možnostmi … Děkuji za info. Lucka

PS: Mluvíš o bazarových kouscích? Protože nová Versa se už neprodává…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.10.18 10:31

@Slečna Ferka - chci si zakoupit od hluboké korby, pak po „golfky“, což si myslím, že City Mini splňuje. Nechci hluboký, sporťák a pak golfky. Právě se obávám, že když si koupím Versu, pak stejně časem budu přemýšlet o mini 4. Jde mi o lehlost a skladnost. Ta kolečka byla v pohodě ? kočár „nedrncal“ ?
to polohování nohou asi bude můj problém :mrgreen:
Jinak moc děkuji za informaci. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
24990
22.10.18 10:31

@Slečna Ferka melas tu čtyřkolku? jaky jsou kola? ja z nich mam trochu strach…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.10.18 10:32
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.10.18 10:34

@smurfka - děkuji za info. Kouknu po tom na netu.

• Citovat
  • Upravit
11565
22.10.18 12:42

@debra.morgan Měla jsem čtyřkolku, ale my nejsme žádný teréňáři. Po Praze, po památkách… nejhorší to asi bylo na „středověkých“ kočičích hlavách - ale to byla výjimka, jezdit tam furt, chce to kočár jinej. Já byla opravdu spokojená maximálně. Fakt jsem málem uronila slzu, když šel z domu ;) (IMHO by dceru uvezl dneska v jejích sedmi, je drobnější.)

Na tom linku z 10:32 je vidět, že už mají jen příslušenství, NE samotný kočár. Jeho následník je tento http://www.baby.jogger.cz/95-city-premier, ale na mě by byl moc těžký.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24990
22.10.18 12:47

@Slečna Ferka my taky rozhodne zadni terenaci nejsme… v miste bydliste mame chodniky vicemene opraveny, dokonce i polnacku nam vyasfaltovali, to brno stred to je jina, kocici hlavy :roll:
na vylety taky spis po lepsich cestach, jestli nekdy budem krosit lesem, tak uplne vyjimecne, ale ty kocici hlavy jsou nic moc no…

a na ten premier jsem koukala, ale ja fakt nejsem fanousek toho lezeni v kolibce, ale verim ze decku by to nevadilo, ja koneckoncu taky usnu temer kdekoli :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
22.10.18 18:32

@debra.morgan Já měla otočné Graco Symbio a dítě v něm bylo happy. Proti kolíbkám nic nemám. Mně na tom Premierovi vadí váha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí