Babyborn, nebo baby Annabell

3909
23.9.15 14:12

Babyborn, nebo baby Annabell

Tak už i naše láska bude mít své první narozeniny, včera jsem jí šla koupit dárek, ale nedokážu se rozhodnout, kterou interaktivní panenku pořídit. Jaké jsou vaše zkušenosti s těmito dvěma typy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20
23.9.15 14:24

Já bych koupila spíš babyborn, ale malé jsem kupovala Chou chou ta mi vzhledově připadá nejhezčí :) Ale stejně mi připadá, že jsou ty miminka ted v obličeji nějaké divné, když jsem byla malá, byly hezčí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37141
23.9.15 14:32

Jedinej rozdil kterej sem na nich zpozorovala je ten ze baby born je celoplastova a baby annabel ma hadrovy telicko, cimz je mekci… meli jsme baby annabel a spokojenost :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caramelkaa
23.9.15 14:33

Za mě jednoznačně Chou-chou.
Panenky typu Baby born (čurací) bychom měli všude mokro ( krmení, čurání) a nevím, jestli ta panenka uvnitř nemůže po čase plesnivět :think:

• Citovat
  • Upravit
3909
23.9.15 14:39

@Clarabella @Caramelkaa a ta chou chou je s hadrovým, nebo plastovým tělíčkem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caramelkaa
23.9.15 14:48

@Blanka89 Má hadrový tělíčko

• Citovat
  • Upravit
2724
23.9.15 14:56

Za mě Baby born, líbí se mi, že má právě to celoplastové tělíčko a ne místo trupu hadřík. A též že není na baterky, tj. má to tělíčko fakt hladké, bez dvířek a tak. Koupací, čůrací, plakací, hamací atd. sice je, ale já to teda dětem nějak moc nezdůrazňovala, právě proto, aby se nezanesla. Koupou, krmí a podobně jen „jako“ a nijak je to netrápí. Hnědooká varianta je, resp. alespoň bývala chlapeček - včetně pohlaví, modrooká holčička. Tak abys případně nekoupila nechtěné. Jediné mínus - dcerce panenka spadla a ulomilo se jí vnitřní ukotvení ručky k tělíčku, jde nasadit, ale moc nedrží. A myslím, že to není až tak výjimečná věc, prostě je to panenka rozbitelná. V tom může být textilní tělíčko lepší. Četla jsem někde o servisu, ale zatím máme panenku stále ve stavu nemocných. Myslím, že neprohloupíš se žádnou z panenek a radost bude veliká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.6.17 15:40

Od kamarádek vím jak ty panenky vypadají, taky jsem si je osahala a přišla mi mnohem sympatičtější Baby Anabell. To hadrové tělíčko mi přijde pro děti takové lepší. Jestli se mi narodí holčička určitě budu kupovat Baby Anabel :) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
8.4.19 08:31

Jelikož jsem nedávno řešila podobné dilema a všude nacházela jen „starší“ příspěvky a přeci jenom i panenky se mění a vylepšují ;) píšu mé poznatky.
Dvouleté dceři jsem koupila interaktivní Anabell - je moc hezká, žvatlá jako opravdové miminko, pohybuje pusinkou když má dudlík nebo lahvičku, reaguje na dotek / pohlazení. Pláče a čůrá. Zvuky jsou dost reálné, ale nijak neobtěžují. Je moc příjemná na dotek / chování, má hadrové tělíčko. Jediné, co se mi nelíbí, to hadrové tělíčko, když je panenka bez oblečení, ale to téměř nikdy není 😊
Pětiletá dcera si přála Baby Born soft. Panenka čůrá, pláče, „papá a kaká“ - tato funkce se mi moc nelíbí- lžičkou se snažíte jakýsi gel dostat do panenky ( všechno je zapatlané, nejde to moc dobře) a ten stejný gel z panenky po chvíli vyteče do nočníku/plínky. Potom čistíte, utíráte, vyplachujete, sušíte ☺️ Baby Born nevydává žádné zvuky. Může do vody, ale potom z ní ještě druhý den teče voda, pořád sušíme oblečky.
A jediné plusy oproti Anabell, že bez oblečení vypadá lépe a dokáže sama sedět.
Obě jsme pořídili za stejnou cenu. Za mě jednoznačně Anabell. Starší dcera má Baby Born moc ráda a asi by neměnila, ale dost si hraje i s Anabell.
Doufám, že jsem někomu svým příspěvkem pomohla :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
10.4.19 15:23

@Miškotka ahoj, super recenze, mohla bys ji zkopirovat i k tem panenkam? https://www.emimino.cz/…sti/panenky/
Diky moc :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815