Baculky a sex

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
7.5.14 23:39

Ja jsem taky baculka, ale na rozdíl od tebe se do 100kg nevejdu. :,( Můj manžel váží 93, ale není tlustej, je jen vysokej a má hodně svalů :oops:. (Můj přesnej opak.) Myslím, že bych sex taky moc,,nezvládala" :roll:, ale manžel od doby co jsem přibrala ani moc nechce. :( Zato se častěji vrací pozdě domů. :evil: Napadlo mně jestli nemá jinou. jednou jsem u něj našla kondom a kvůli mně ho nemněl. :roll: Hodně jsem se snažila zhubnout, ale mám vrozené potíže ze štítnou žláou, tak se na to mohu vymluvit :roll:.
Nevíte někdo co mám dělat? Uvítám každou radu a předem děkuji.

• Citovat
  • Upravit
sissi79
7.5.14 23:43

Dělat něco se sebou a ne jen se vymlouvat. Pokud ho nevzrušuješ hledá jinde.. Tak se zamyslí jestli jsi takhle štastná, jestli ho chceš nazpět a to by měla být tvá motivace :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.5.14 23:51

Snažím se ze sebou něco dělat, ale v poslední době jsem tak trochu ztratila naději :,(. Svého manžela opravdu miluji, ale má to cenu? :,(

• Citovat
  • Upravit
49159
7.5.14 23:52
@Anonymní píše:
Ja jsem taky baculka, ale na rozdíl od tebe se do 100kg nevejdu. :,( Můj manžel váží 93, ale není tlustej, je jen vysokej a má hodně svalů :oops:. (Můj přesnej opak.) Myslím, že bych sex taky moc,,nezvládala" :roll:, ale manžel od doby co jsem přibrala ani moc nechce. :( Zato se častěji vrací pozdě domů. :evil: Napadlo mně jestli nemá jinou. jednou jsem u něj našla kondom a kvůli mně ho nemněl. :roll: Hodně jsem se snažila zhubnout, ale mám vrozené potíže ze štítnou žláou, tak se na to mohu vymluvit :roll:.
Nevíte někdo co mám dělat? Uvítám každou radu a předem děkuji.

přečíst si to po sobě ještě jednou a zamyslet se nad sebou..stavíš se do role oběti.. omlouváš nadváhu štítnou žlázou..ale pod lékařským dohledem hubnou i nemocní..
jestli máš víc než 100 kg je to už i o zdraví… TK, klouby, srdíčko..to vše trpí..
k tomu manželovi.. no to je těžké..jestli seš přesvědčená že jediný problém mezi vámi je tvá obezita…pak s tím něco dělej…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
7.5.14 23:52
@Anonymní píše:
Snažím se ze sebou něco dělat, ale v poslední době jsem tak trochu ztratila naději :,(. Svého manžela opravdu miluji, ale má to cenu? :,(

má pro tebe… :kytka:
hubneš pod lékařským dohledem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.5.14 23:53
@sissi79 píše:
Dělat něco se sebou a ne jen se vymlouvat. Pokud ho nevzrušuješ hledá jinde.. Tak se zamyslí jestli jsi takhle štastná, jestli ho chceš nazpět a to by měla být tvá motivace :kytka:

NĚCO, ale CO? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
sissi79
7.5.14 23:55
@Anonymní píše:
Snažím se ze sebou něco dělat, ale v poslední době jsem tak trochu ztratila naději :,(. Svého manžela opravdu miluji, ale má to cenu? :,(

pokud ho opravdu miluješ tak to cenu má :hug: a i kdyby jsi to nedělala kvůli němu, udělej to pro sebe.. je přece přirozené milovat sama sebe..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.5.14 23:55
@jdukolem píše:
má pro tebe… :kytka:
hubneš pod lékařským dohledem?

Ne s lékařským dozorem nehubnu, ale děkuji za tip :).

• Citovat
  • Upravit
sissi79
7.5.14 23:56
@Anonymní píše:
NĚCO, ale CO? :nevim:

Ty nevíš? :think: Určitě? Ani když se zamyslíš??

• Citovat
  • Upravit
49159
7.5.14 23:56
@Anonymní píše:
Ne s lékařským dozorem nehubnu, ale děkuji za tip :).

opravdu myslím, že takto silná obezita potřebuje aspon zpočátku dohled lékaře obzvlášť pokud máš trochu psychický problémy a nevíš jak na to…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.5.14 23:57
@sissi79 píše:
pokud ho opravdu miluješ tak to cenu má :hug: a i kdyby jsi to nedělala kvůli němu, udělej to pro sebe.. je přece přirozené milovat sama sebe..

Dřív to pro mne přirozené bylo, ale teď… moje sebevědomí je na nule. :,( :(

• Citovat
  • Upravit
49159
7.5.14 23:59
@Anonymní píše:
Dřív to pro mne přirozené bylo, ale teď… moje sebevědomí je na nule. :,( :(

to se dá naučit..s každým shozeným dekagramem ti to sebevědomí poroste…
budeš pružnější akčnější budeš mít víc elánu do života…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
465
8.5.14 00:00

Zajdi si k výživové poradkyni. Mě i několika mým známým pomohla moc. Já se toho bála, hlavně toho, co mi řekne, ale strašně mile mě překvapila. Jednak mi řekla, že to se mnou není vůbec tak zlé, jak já si o sobě myslím a nastavila mi jídelníček tak, že jím všechno, jen něčeho víc, něčeho míň a hlavně jím pravidelně. Kila jdou dolů. Žádnou závratnou rychlostí, ale jdou. A já jsem spokojená. :) Přeju hodně štěstí. :kytka:

Příspěvek upraven 08.05.14 v 00:02

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.5.14 00:00

Po tom lékařském dozoru rozhodně zapátrám :think:. Nemáš tip?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.5.14 00:03
@Krisťa81 píše:
Zajdi si k výživové poradkyni. Mě i několika mým známým pomohla moc. Já se toho bála, hlabně toho, co mi řekne, ale strašně mile mě překvapila. Jednak mi řekla, že to se mnou není vůbec tak zlé, jak já si o sobě myslím a nastavila mi jídelníček tak, že jím všechno, jen něčeho víc, něčeho míň a hlavně jím pravidelně. Kila jdou dolů. Žádnou závratnou rychlostí, ale jdou. A já jsem spokojená. :) Přeju hodně štěstí. :kytka:

děkuji to určitě zkusím :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí