Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Acinore píše:
díky bohu za pravidlo, že čím tlustší = tím větší prsa
Bohužel u mně ne
Mám nadváhu, nejsem žádnej chrt ale jediný místo kde zhubnu a nikdy nepřiberu jsou prsa. o) jo kdyby to takhle šlo s prdelí. ![]()
Zkoušíte už?
můj má noční
ale přidám se k babám, nemůže si mou postavu vynachválit
Do našeho poznání měl samé chrty a teď kolikrát říká že to nechápe co na nich viděl.. Nejde za co chytit
až teď je to pravé ořechové
A pokud to není jednorázovka chlap by nikdy neřekl nic špatného o kilech navíc.. Nemiluje přece postavu, obal ale vnitřek.. pokud jde o pohodlí a tmu u sexu bude to pocit zakladatelky, mně muj říká že jsem nikdy nebyla víc sexy
tak zkus místo tmy svíčky a pomalu si uvědomíš že je to jen tvůj pocit
a pro rýpalky co nevečeřely nemám bačkoru doma, je o něj velký zájem ![]()
@sissi79 píše:
a pro rýpalky co nevečeřely nemám bačkoru doma, je o něj velký zájem
pošli fotku… ti děvčata hned řeknou jestli je o něj zájem nebo jestli si jen něco namlouváš ![]()
@AdelkaMala píše:
pošli fotku… ti děvčata hned řeknou jestli je o něj zájem nebo jestli si jen něco namlouváš
@jdukolem píše:
Nevím no..podle mě když už chlapovi stojí tak je jasný že ho vzrušuješ takže pak žádný komplexy - to můžeš hodit za hlavu.. pokud bys ho nevzrušovala - nepostaví se mu čili není co řešit..je to jen tvá hlava
jiná věc je že nejsi v kondici a nevydržíš v různých polohách, ale tak s tím se něco dělat dá ne?
nejsem chlap, ale nemyslim, ze je to jen o tom, ze mu stoji
@jdukolem píše:
no pokud se musíš ptát jak ženská pozná že je v posteli královna pak z toho logicky vyplývá žes jí nikdy nebyla.. to přijde neboj
taky by mne zajimalo, jak se to pozna, jestli se mohu primluvit
@Venetia píše:
taky by mne zajimalo, jak se to pozna, jestli se mohu primluvit
nikdys neměla pocit že se z tebe ten chlap může zbláznit, když tě drží v náručí, nikdy ti nešeptal se zatajeným dechem že jsi úžasná, nikdy nezapomněl co se děje kolem něj jen proto že se právě milujete? jak ti mám tohle vysvětlit vážně nevím… to se musí zažít některé věci jsou nesdělitelné
@Venetia píše:
nejsem chlap, ale nemyslim, ze je to jen o tom, ze mu stoji
a o čem to tedy je? já jen předávám svou zkušenost a názor, ale nejsem muž, takže to může být klidně i jinak, to se nepopírám…
@jdukolem píše:
nikdys neměla pocit že se z tebe ten chlap může zbláznit, když tě drží v náručí, nikdy ti nešeptal se zatajeným dechem že jsi úžasná, nikdy nezapomněl co se děje kolem něj jen proto že se právě milujete? jak ti mám tohle vysvětlit vážně nevím… to se musí zažít některé věci jsou nesdělitelné
no treba to zazivam prave ted
otazkou, jestli tomu verit… treba se takto chova uplne s kazdou, tezko asi rekne, ze to stalo za h… Ja bych to taky asi nerekla az tak na rovinu.
@jdukolem píše:
a o čem to tedy je? já jen předávám svou zkušenost a názor, ale nejsem muž, takže to může být klidně i jinak, to se nepopírám…
ja taky nejsem muz… ale nekomu stoji skoro s kazdou, takze z toho bych nic moc neusuzovala… treba to nejaky pan objasni
@Venetia píše:
no treba to zazivam prave tedotazkou, jestli tomu verit… treba se takto chova uplne s kazdou, tezko asi rekne, ze to stalo za h… Ja bych to taky asi nerekla az tak na rovinu.
věř sobě.. důležité je jak se cítíš ty, tvé pocity..myslím že ženská intuice nezklame
ještě edit.. ten chlap přece nemusí hodnotit jaký to bylo.. to na něm poznáš i sama jestli je unešenej nebo si jde dát po akci cigárko a už si tě nevšimne ![]()
@jdukolem píše:
věř sobě.. důležité je jak se cítíš ty, tvé pocity..myslím že ženská intuice nezklame
ještě edit.. ten chlap přece nemusí hodnotit jaký to bylo.. to na něm poznáš i sama jestli je unešenej nebo si jde dát po akci cigárko a už si tě nevšimne
dekuju… intuici mam asi oslabenou… ale rozhodne jsi mne pozitivne naladila
Pokud můžu napsat za sebe. Zamlada (od 14ti a výš) jsem preferoval hubené, štíhlé. Ale postupem stárnutí a hlavně po 40 jsem přišel na chuť spíše plnějším typům. Myslím, že nejde vyloženě o nějaké faldy a tuk. Spíše asi o větší zadeček a prsa, Prostě aby bylo za co chytit. Člověk se neodře a je jich „tak nějak víc“. Prostě čistě sexuálně jeou moje chutě na hony vzdáleny vyhublým trendům.
@lihow píše:
Pokud můžu napsat za sebe. Zamlada (od 14ti a výš) jsem preferoval hubené, štíhlé. Ale postupem stárnutí a hlavně po 40 jsem přišel na chuť spíše plnějším typům. Myslím, že nejde vyloženě o nějaké faldy a tuk. Spíše asi o větší zadeček a prsa, Prostě aby bylo za co chytit. Člověk se neodře a je jich „tak nějak víc“. Prostě čistě sexuálně jeou moje chutě na hony vzdáleny vyhublým trendům.
Manžel to má taky tak
do 30 chrti a pak já ![]()
Pokud Vám to nejde ve stoje (jsi moc malá a partner Tě nezvedne) tak můžeš být na čtyřech a on klečet zezadu. To je docela nenáročná poloha, která jde uskutečnit krásně ve sprše.