Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@blorchi píše:…a to prosím máme v knihovně i hodnotnějši čtení, ale jde jen po týhle knižce
@ninabu Ten je super![]()
@Ads888 píše:
@K-Blacktak když je chlap za sádelňáka, tak se mu štíhlé asi nelíbí… ale neznám štíhlou, která by na sádelňáka vlezla
ale jo, jsou takový ![]()
@ninabu píše: …a to prosím máme v knihovně i hodnotnějši čtení, ale jde jen po týhle knižce
chlap no
![]()
@Gina108 píše:
No co, pak si je chlap může uplácat kde chce
to je fakt, a má koz kolik chce ![]()
@Ads888 píše:
@K-Blacktak když je chlap za sádelňáka, tak se mu štíhlé asi nelíbí… ale neznám štíhlou, která by na sádelňáka vlezla
Ja znam a ne jednu, jen nemaji vychrtly mozek jak ty:D
@blorchi píše:…taky tak! A ten zadek je mi věrný až za hrob!!!
Tak to znam, mne jdou prvni dolu prsa
@jdukolem píše:
tak to by chtělo nějakýho muže na vysvětlení.. ale myslím si že takovej ten prvotní impuls a chuť je o té ženě a pak v průběhu už můžou naběhnout i ty představy ale jak říkám nejsem chlap tak nevím, jen jsem vycházela z toho co jsem se tuhle bavila s kámošem u piva o ženskejch a komplexech
No vy jste si nikdo nepředstavoval nikdy někoho jinýho?
Já teda párkrát jo, ale tak s chlapem, co by se mi ekloval bych do postele nevlezla, ani kdybych pak myslela třeba na Brada Pita
Takže to prvotní vzrušení tam být musí. Prostě stojí mu = přitahujete jej - aspoň trochu
@Ads888 píše:
Ty si mazej udělat úkoly a spát - víš úplný ho.vno.
@Gina108 píše:
No vy jste si nikdo nepředstavoval nikdy někoho jinýho?Já teda párkrát jo, ale tak s chlapem, co by se mi ekloval bych do postele nevlezla, ani kdybych pak myslela třeba na Brada Pita
Takže to prvotní vzrušení tam být musí. Prostě stojí mu = přitahujete jej - aspoň trochu
já zatim ne, partner mě vždycky vzrušoval sám o sobě
páni…vracej se mi vzpomínky ![]()
@Gina108 píše:…párkrát? Asi bych se měla nad sebou zamyslet
No vy jste si nikdo nepředstavoval nikdy někoho jinýho?Já teda párkrát jo, ale tak s chlapem, co by se mi ekloval bych do postele nevlezla, ani kdybych pak myslela třeba na Brada Pita
proč taková sprostá reakce?…znamená to snad, že máš doma toho sádelňáka a teď tě to žere?
@blorchi @K-Black no tak já konečně měla pěkný prsa, pak jsem zhubla a kde nic, tu nic