Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Chce to překonat stud… Znám to…
Hele, všechno špatný je pro něco dobrý - pusťte se do toho, on alespoň bude posilovat a ty hubnout ![]()
Jde to kdekoli, jakkoli, jen se musí chtít
to pak člověk vydrží i nějakou tu křeč v noze
sakra, když si vzpomenu
už to bude rok, co jsem bez sexu, takže já bych se joooo snažila ![]()
Ja jsem mela vzdy nadvahu a s partnery jsme delala ruzne polohy a nikdy problem nebyl, jde o to, ze se nesmis stydet, musis byt sebevedoma i s temi kily navic a kdyz v nejake poloze nemuzes vydrzet, tak ji zmenis (partner nemusi vedet proc
). S manzelem ted provozujeme nejcasteji misionarskou, na konicka, v klece za zadu zkouseli jsme i jine, ale tyto mame nejradeji.
Já to mám malinko naopak- začíná mi vadit chlapova vana. Někdy mám pocit, že mám na sobě betonovej kvádr ![]()
Byla bych ráda, kdyby trochu zhubnul, protože mu to jde především do břicha, jinak ale nemáme problém dělat sex kdekoli a jkkoli.
Upřímně- kdybych se styděla hloupě, tak bych s tím začala něco dělat, já to už mám za sebou ![]()
Já jsem silná a se sexem fakt problém nemám a dokonce mi i manžel, když jsme spolu začínali řekl, že je to semnou lepší než s těma hubenejma ![]()
@Anonymní píše:
Ahojte, protože je to intimní téma, tak prosím o zachování anonymity. V posle Máte nějaké tipy, co vám vyhovuje, i když máte třeba nadváhu? Klidně anonymně. M.
TIP?… přestaň se přecpávat a začni cvičit… jinak tu budeš za rok znovu, ale budeš pást něco ve smyslu… můj muž si našel milenku, protože ho už nepřitahuji co mám dělat?… jinak řečeno, chlapi jsou vizuálně orientování a pokud zlustneš tak si jen koleduješ o to, že mu jednoho dne uhrane nějaká štíhlá, která nedělá jen misionáře…nechápu, jak můžeš být tak natvrdlá, že se tu ptáš na tipy co dělat v sexu…ZHUBNI A NEŽER!!! vím že to píši hnusně, ale ty to potřebuješ
@Anonymní píše:
200 kg nemám, do 100 se vlezu. Lenost to není. Moc bych chtěla, ale prostě to nejdejakože není fyzička anebo bych to dlouho v té pozici nevydržela - takže trapas. M.
To by mne tedy zajímalo, jakých že pozic ses musela vzdát
Třeba obě nohy za krk
jsem nedala ani když jsem měla 40 kg ![]()
@Ads888 píše:
TIP?… přestaň se přecpávat a začni cvičit… jinak tu budeš za rok znovu, ale budeš pást něco ve smyslu… můj muž si našel milenku, protože ho už nepřitahuji co mám dělat?… jinak řečeno, chlapi jsou vizuálně orientování a pokud zlustneš tak si jen koleduješ o to, že mu jednoho dne uhrane nějaká štíhlá, která nedělá jen misionáře…nechápu, jak můžeš být tak natvrdlá, že se tu ptáš na tipy co dělat v sexu…ZHUBNI A NEŽER!!! vím že to píši hnusně, ale ty to potřebuješ
no tak to je podle mého uplně zbytečné
neznáš zakladatelku, nevíš co má za problém, tak buď trochu empatická.
Vše se dá napsat slušně, ty jsi třeba hubená, ale zase jsi trapná.
@Ads888 píše:
Jojo ono nezrani vzdycky pomuze ![]()
No ja to mam teda podobne jako zakl. mam taky nadvahu, mam siroke boky
Sex miluju, muzu ho casto, ale ma mproblem s poloho sedesatdevet. Nikdy jsem takovy problem nemela, vaha je stejna, ale nyni jak vidim jak mam bricho, je mi to neprijmene.Tak tuto jsem vyloucila, ikdyz me to mrzi. Proste se stydim.
Jinak provozujeme polohu zezadu, misionare vetsinou s nohama na jeho ramenou, take na konicka, ale z boku nam to nejde. Mam velkou pr.del asi
![]()
Ps: taky hubnu ![]()
@Gina108 píše:
To by mne tedy zajímalo, jakých že pozic ses musela vzdátTřeba obě nohy za krk
jsem nedala ani když jsem měla 40 kg
Za svuj krk, nebo za jeho krk? ![]()
@K-Black píše:
no tak to je podle mého uplně zbytečnéneznáš zakladatelku, nevíš co má za problém, tak buď trochu empatická.
Vše se dá napsat slušně, ty jsi třeba hubená, ale zase jsi trapná.
a ja si nemyslim, ze je hubena, urcite je tlusta a hnusna a nikdo na ni nevleze
Kazdopadne s tim hubnutim je to pravda, ale lze to napsat slusne.
@Ads888 píše:
to bylo ošklivé, a né každej chlap je na vychrtliny ![]()