Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
I s nadvahou jde provozovat temer to same jako stihlym, pokud nemas 200kg, tak to bude asi lenost
já se opřu o zed takže skoro hezky sedím
nebo si vlezu na něj ale otočím se čelem od něj né k němu
taky fajn
![]()
@nikol.ondrášovka píše:
I s nadvahou jde provozovat temer to same jako stihlym, pokud nemas 200kg, tak to bude asi lenost
200 kg nemám, do 100 se vlezu. Lenost to není. Moc bych chtěla, ale prostě to nejde
jakože není fyzička anebo bych to dlouho v té pozici nevydržela - takže trapas. M.
@Terezka s Denískem píše:
A nejlepší doporučení je zhubnoutjá se o to snažím rok
to je mi jasný…
@Anonymní píše:
200 kg nemám, do 100 se vlezu. Lenost to není. Moc bych chtěla, ale prostě to nejdejakože není fyzička anebo bych to dlouho v té pozici nevydržela - takže trapas. M.
Ja mam 89 a provozuju ruzne polohy
na konci minuleho tehotenstvi sem se do 100 nevesla a taky to slo jinak nez na konicka
@nikol.ondrášovka píše:
souhlasím, pořád jen výmluvy a na vše ![]()
Ja mam taky nadvahu a jde to nahore, ze strany, ze zadu, ve stoje, ve sprse..bchce to improvizaci, nebejt lenoch a taky to jde.. u tebe to myslim je stud ta kila a ze to u toho neni sexy stema kilama. To musis prekonat a jit do toho a taky si to uzit. Chlap te miluje jak jsi tak neni za co se stydet. ![]()
@Terezka s Denískem píše:
A nejlepší doporučení je zhubnoutjá se o to snažím rok
Ja se po tom co se syn narodil nesnazila ani
vedela jsem ze chci jeste jedno, tak bych akorat drsne hubla a pak ase zpatky, nene
az odrodim druhe, pumde to zpatky na 75 ( pri 177cm) ![]()
@mejdylko píše:
Ja mam taky nadvahu a jde to nahore, ze strany, ze zadu, ve stoje, ve sprse..bchce to improvizaci, nebejt lenoch a taky to jde.. u tebe to myslim je stud ta kila a ze to u toho neni sexy stema kilama. To musis prekonat a jit do toho a taky si to uzit. Chlap te miluje jak jsi tak neni za co se stydet.
@mejdylko píše:
Ja mam taky nadvahu a jde to nahore, ze strany, ze zadu, ve stoje, ve sprse..bchce to improvizaci, nebejt lenoch a taky to jde.. u tebe to myslim je stud ta kila a ze to u toho neni sexy stema kilama. To musis prekonat a jit do toho a taky si to uzit. Chlap te miluje jak jsi tak neni za co se stydet.
chjo, jenže manžel má pořád 85 kg. Dřív jsme to dělali ve sprše, ve stoje kdekoliv… A teď mě prostě neunese. A já popravdě neudržím tak dlouho nohu zvedlou, je to prostě trapný, no.
Vím, že mě miluje, ale nedovedu se překonat. A sex jedině potmě ![]()
@Anonymní píše:
chjo, jenže manžel má pořád 85 kg. Dřív jsme to dělali ve sprše, ve stoje kdekoliv… A teď mě prostě neunese. A já popravdě neudržím tak dlouho nohu zvedlou, je to prostě trapný, no.
Vím, že mě miluje, ale nedovedu se překonat. A sex jedině potmě
Muj muz ma stale 80kg a nezveda me. A taky to stale delame ve sprse ![]()
Ahojte, protože je to intimní téma
, tak prosím o zachování anonymity. V posledních pár letech jsem dost přibrala, ale manžel zůstal stejný
, a tak si myslím, že nám to v posteli jaksi nejde, jako dříve ( za mlada
). Řekla bych, že naše skoro jedinná poloha je misionář, občas já nahoře a toť vše. Necítím se při sexu moc ok, prostě mám pocit, že to nezvládám jako dřív. Manžel říká, že klasika se mu líbí nejvíc. Máte nějaké tipy, co vám vyhovuje, i když máte třeba nadváhu? Klidně anonymně. M.