Baculky a sex

Anonymní
20.10.13 18:44

baculky a sex

Ahojte, protože je to intimní téma :), tak prosím o zachování anonymity. V posledních pár letech jsem dost přibrala, ale manžel zůstal stejný ;), a tak si myslím, že nám to v posteli jaksi nejde, jako dříve ( za mlada :lol: ). Řekla bych, že naše skoro jedinná poloha je misionář, občas já nahoře a toť vše. Necítím se při sexu moc ok, prostě mám pocit, že to nezvládám jako dřív. Manžel říká, že klasika se mu líbí nejvíc. Máte nějaké tipy, co vám vyhovuje, i když máte třeba nadváhu? Klidně anonymně. M.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
nikol.ondrášovka
20.10.13 18:51

I s nadvahou jde provozovat temer to same jako stihlym, pokud nemas 200kg, tak to bude asi lenost

• Citovat
  • Upravit
20.10.13 18:51

:) já se opřu o zed takže skoro hezky sedím :) nebo si vlezu na něj ale otočím se čelem od něj né k němu :) taky fajn :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.10.13 18:52

A nejlepší doporučení je zhubnout :) já se o to snažím rok :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.10.13 18:54
@nikol.ondrášovka píše:
I s nadvahou jde provozovat temer to same jako stihlym, pokud nemas 200kg, tak to bude asi lenost

200 kg nemám, do 100 se vlezu. Lenost to není. Moc bych chtěla, ale prostě to nejde :nevim: jakože není fyzička anebo bych to dlouho v té pozici nevydržela - takže trapas. M.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.10.13 18:55
@Terezka s Denískem píše:
A nejlepší doporučení je zhubnout :) já se o to snažím rok :D

to je mi jasný…

• Citovat
  • Upravit
6869
20.10.13 18:58

Z boku, kdy jsem k partnerovi zády. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
20.10.13 18:59
@Anonymní píše:
200 kg nemám, do 100 se vlezu. Lenost to není. Moc bych chtěla, ale prostě to nejde :nevim: jakože není fyzička anebo bych to dlouho v té pozici nevydržela - takže trapas. M.

Ja mam 89 a provozuju ruzne polohy :nevim: na konci minuleho tehotenstvi sem se do 100 nevesla a taky to slo jinak nez na konicka

• Citovat
  • Upravit
K-Black
20.10.13 19:03
@nikol.ondrášovka píše:
I s nadvahou jde provozovat temer to same jako stihlym, pokud nemas 200kg, tak to bude asi lenost

souhlasím, pořád jen výmluvy a na vše :roll:

• Citovat
  • Upravit
11370
20.10.13 19:04

Ja mam taky nadvahu a jde to nahore, ze strany, ze zadu, ve stoje, ve sprse..bchce to improvizaci, nebejt lenoch a taky to jde.. u tebe to myslim je stud ta kila a ze to u toho neni sexy stema kilama. To musis prekonat a jit do toho a taky si to uzit. Chlap te miluje jak jsi tak neni za co se stydet. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
20.10.13 19:05
@K-Black píše:
souhlasím, pořád jen výmluvy a na vše :roll:

Zejo :nevim:

• Citovat
  • Upravit
nikol.ondrášovka
20.10.13 19:07
@Terezka s Denískem píše:
A nejlepší doporučení je zhubnout :) já se o to snažím rok :D

Ja se po tom co se syn narodil nesnazila ani :D vedela jsem ze chci jeste jedno, tak bych akorat drsne hubla a pak ase zpatky, nene :D az odrodim druhe, pumde to zpatky na 75 ( pri 177cm) :dance:

• Citovat
  • Upravit
21848
20.10.13 19:08
@mejdylko píše:
Ja mam taky nadvahu a jde to nahore, ze strany, ze zadu, ve stoje, ve sprse..bchce to improvizaci, nebejt lenoch a taky to jde.. u tebe to myslim je stud ta kila a ze to u toho neni sexy stema kilama. To musis prekonat a jit do toho a taky si to uzit. Chlap te miluje jak jsi tak neni za co se stydet. ;)
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.10.13 19:15
@mejdylko píše:
Ja mam taky nadvahu a jde to nahore, ze strany, ze zadu, ve stoje, ve sprse..bchce to improvizaci, nebejt lenoch a taky to jde.. u tebe to myslim je stud ta kila a ze to u toho neni sexy stema kilama. To musis prekonat a jit do toho a taky si to uzit. Chlap te miluje jak jsi tak neni za co se stydet. ;)

chjo, jenže manžel má pořád 85 kg. Dřív jsme to dělali ve sprše, ve stoje kdekoliv… A teď mě prostě neunese. A já popravdě neudržím tak dlouho nohu zvedlou, je to prostě trapný, no.
Vím, že mě miluje, ale nedovedu se překonat. A sex jedině potmě :oops:

• Citovat
  • Upravit
nikol.ondrášovka
20.10.13 19:20
@Anonymní píše:
chjo, jenže manžel má pořád 85 kg. Dřív jsme to dělali ve sprše, ve stoje kdekoliv… A teď mě prostě neunese. A já popravdě neudržím tak dlouho nohu zvedlou, je to prostě trapný, no.
Vím, že mě miluje, ale nedovedu se překonat. A sex jedině potmě :oops:

Muj muz ma stale 80kg a nezveda me. A taky to stale delame ve sprse :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria