Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@nikol.ondrášovka píše:
Za svuj krk, nebo za jeho krk?
Za svůj přece
za jeho krk to baba zvládne i když má těch 200 kg, otázka je, co zvládne on
Moje kámoška nymfomanka údajně tak souloží a prej je to super. Mno, tak některé polohy mi holt zůstanou utajeny ![]()
@renda81 píše:…díky Bohu za to
to bylo ošklivé, a né každej chlap je na vychrtliny
Příspěvek upraven 20.10.13 v 19:56
@Gina108 píše:
Za svůj přeceza jeho krk to baba zvládne i když má těch 200 kg, otázka je, co zvládne on
Moje kámoška nymfomanka údajně tak souloží a prej je to super. Mno, tak některé polohy mi holt zůstanou utajeny
No ono vetsina s tech 1001 poloh lasky jsou kraviny ![]()
Nevím no..podle mě když už chlapovi stojí tak je jasný že ho vzrušuješ takže pak žádný komplexy - to můžeš hodit za hlavu.. pokud bys ho nevzrušovala - nepostaví se mu čili není co řešit..je to jen tvá hlava
jiná věc je že nejsi v kondici a nevydržíš v různých polohách, ale tak s tím se něco dělat dá ne? ![]()
@ninabu píše: …díky Bohu za to
Dokonce jsem měla chlapa a ten byl nešťastnej, když jsem něco zhubla!
Vážně nešťastnej…Příspěvek upraven 20.10.13 v 19:56
díky bohu za pravidlo, že čím tlustší = tím větší prsa ![]()
@jdukolem píše:
Nevím no..podle mě když už chlapovi stojí tak je jasný že ho vzrušuješ takže pak žádný komplexy - to můžeš hodit za hlavu.. pokud bys ho nevzrušovala - nepostaví se mu čili není co řešit..je to jen tvá hlava
jiná věc je že nejsi v kondici a nevydržíš v různých polohách, ale tak s tím se něco dělat dá ne?
no nevim, to je taky ošemetný, bůh ví na co chlapi myslej, aby se jim postavil
já se takhle dozvěděla, že ex při sexu se mnou myslel na svou milenku
to opravdu potěší a zvedne sebevědomí
![]()
@Acinore píše:
díky bohu za pravidlo, že čím tlustší = tím větší prsa
@Acinore píše:
díky bohu za pravidlo, že čím tlustší = tím větší prsa
no nevím teda
kolikrát ty prsa jsou asi velký, ale celkově nejsou nijak extra vidět ![]()
tak když je chlap za sádelňáka, tak se mu štíhlé asi nelíbí… ale neznám štíhlou, která by na sádelňáka vlezla
@Acinore píše:
no nevim, to je taky ošemetný, bůh ví na co chlapi myslej, aby se jim postaviljá se takhle dozvěděla, že ex při sexu se mnou myslel na svou milenku
to opravdu potěší a zvedne sebevědomí
![]()
tak to by chtělo nějakýho muže na vysvětlení.. ale myslím si že takovej ten prvotní impuls a chuť je o té ženě a pak v průběhu už můžou naběhnout i ty představy ale jak říkám nejsem chlap tak nevím, jen jsem vycházela z toho co jsem se tuhle bavila s kámošem u piva o ženskejch a komplexech
@K-Black píše:
no nevím tedakolikrát ty prsa jsou asi velký, ale celkově nejsou nijak extra vidět
No co, pak si je chlap může uplácat kde chce ![]()