Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Ads888 píše:
@jdukolemno ženy bývají velmi ješitné a domýšlivé… a každá si myslí jak je v posteli skvělá a přitom partner mluví o prkně
z toho si nic nedělej, to se stává ![]()
@jdukolem píše:
mě pustili podmínečně..jedna hrubka a jdu prej
Jako jaki hrubki! Na co narazys? ![]()
@nikol.ondrášovka píše:
Jako jaki hrubki! Na co narazys?
vjetsynou na zeť, jako ten hrah
Mimochodem ja jsem slysela, ze oplacanejsi holky jsou v posteli prej lepsi, nemaji pro chalpy (asi mysleno na jednu noc) tolik sympatii a tak to dohani jinde, treba tim ze se hybou a nenechavaji to na chlpovi
@Ads888 píše:
a to jsi zjistila jak, že jsi byla královna?… nebo si to o sobě jenom nekriticky myslíš?
zjistis to treba tak, ze kdyz sveho nepovedeneho partnera zves telefonem na veceri po tridenni abscenci, tak on v domneni, ze jsi uz zavesila, na celou hospodu zarve „to bude šukačka!!“
Zakladatelko, mám skoro 100, než se narodila malá, tak byl sex super (pak to z neznámých důvodů poněkud upadlo, ale to tu řešit nebudem), v polohách mě váha neomezuje, a když náhodou už nemůžu, tak se prostě poloha zmení, neříkám mu proč. On sám, když byl připitější, což se u něj rovná sdílnej a i pravdomluvnej, tak mi řekl, že je radši, jaká jsem, že mu to se mnou a takovýma jako já jde líp, že hubený to většinou bolelo a bylo to otravný nemoct se do toho pořádně opřít - je dost vyvinutej. Takže v klidu, trošku sebevědomí, víš, že tě chlap miluje, když nebudeš moct, navrhni změnu polohy a je to. U nás nejde jedině sex ve vaně, tam se oba nevejdem no
a to on prosím má 69 kilo.
@jdukolem píše:tak díky
hele a co chlapi Kráťa a spol.. by bylo škoda je vyhnat
o dlohána se neboj.
@AniNevim píše:
vjetsynou na zeť, jako ten hrah
Ti sy se me delas srandu, to neny vtypne ![]()
@nikol.ondrášovka píše:
Mimochodem ja jsem slysela, ze oplacanejsi holky jsou v posteli prej lepsi, nemaji pro chalpy (asi mysleno na jednu noc) tolik sympatii a tak to dohani jinde, treba tim ze se hybou a nenechavaji to na chlpovi
No vidíš, já měla nejvíc pěknejch chlapů až když jsem se pěkně oplácla. Za hubena na mně letěli většinou jen samý tlustý a plešatý ![]()
@nikol.ondrášovka píše:
Zivotni partner by nikde o prkne nemluvil, ostatni jsou jenom ti, to pomahaji dojit k dokonalosti
@25cm píše:
o dlohána se neboj.http://www.amateri.cz/…6-mikropenis
já se nebojím, já jsem chytil tchoře ![]()
@AniNevim píše:
zjistis to treba tak, ze kdyz sveho nepovedeneho partnera zves telefonem na veceri po tridenni abscenci, tak on v domneni, ze jsi uz zavesila, na celou hospodu zarve „to bude šukačka!!“
@nikol.ondrášovka píše:
Ti sy se me delas srandu, to neny vtypne
pise se ftypne, to si viprosuji!
@AniNevim píše:
pise se ftypne, to si viprosuji!
Jen počkej, až dosáhneš kritického množství hrubic, tak tě zablokují admini ![]()
@Gina108 píše:
Co byste dělaly, kdybyste zjistily, že vaše nezletilé dítě sleduje diskuze o sexu na netu?Mně se to tedy zatím netýká, ale asi bych nastavila dětskou pojistku
pokud myslíš diskuze zde, tak bych byla ráda, protože to má informační hodnotu a úroveň ![]()