Baculky a sex

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24379
8.5.14 00:31
@Anonymní píše:
Snažím se nejíst tolik sladkého. Největší problém s tím mám po večerech, když je manžel pryč a já se užírám tím, kde je. :( Kdybych si místo toho šla raději zacvičit :), ale jak se donutit :nevim:?

proboha, proc si s nim radeji nepromluvis???Co to je za koninu? Misto aby sel pryc, mate byt spolu.ty se pak neprejidat. Zitra si rozdelejte vinko, sednete si a promluvte. Kazdopadne se priprav na nejhorsi, ze ti prizna milenku.Tady ted uz nejde o tvou zanedbanou obezitu, ale reseni, co bude dal :roll:.A nebo se opravdu zkus chopit sance, delat mrtveho brouka(vymazat milenku),zamakat na sobe a doufat, ze budes opet ta jeho prvni.Moc tomu ale neverim. Podle me u vas komunikace a spolecny cas nebyl, uz je asi pozde :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Housátko
8.5.14 06:31
@jdukolem píše:
to se dá naučit..s každým shozeným dekagramem ti to sebevědomí poroste…
budeš pružnější akčnější budeš mít víc elánu do života…

Pod to se můžu podepsat. Opravdu to roste geometrickou řadou. Zkus dvě, tři kila a pak nám napiš, jaký to mělo účinek. Myslím, že sem napíše rozzářená, š´tastná a motivovaná žena :kytka: A k Tvé otázce - dělat něco, ale co? včera vyšel na to téma deníček, snad i tobě bude inspirací. Ze začátku úplně stačí ubrat trochu jídla, klidně složení zatím neměň, když se na to necítíš, jen vynech třeba odpolední čokošku nebo tak něco :). A začni chodit víc ven, je te´d na to ideální počasí. A jestli máte v domě schody, šup na ně. Alespoň třikrát denně pět pater a uvidíš za tři čtyři dny, to je už vyběhneš jako laňka. Jen prostě začni a chvilku vydrž, pak to půjde samo.

• Citovat
  • Upravit
Housátko
8.5.14 06:34
@Anonymní píše:
Po tom lékařském dozoru rozhodně zapátrám :think:. Nemáš tip?

na tohle trochu pozor. Ono je to sice ideální, ale těch doktorů na to zaměřených sakra málo…Já byla ve fakultce v Plzni v lednu, rozhodnutá hubnout a oni mi řekli, že nejblizší volný termín mají v červnu :zed: :zed: No chápete to? já chtěla hubnout hned!!! Tak tohle mi docela motivaci srazilo…

• Citovat
  • Upravit
Housátko
8.5.14 06:37
@jdukolem píše:
opravdu myslím, že takto silná obezita potřebuje aspon zpočátku dohled lékaře obzvlášť pokud máš trochu psychický problémy a nevíš jak na to…

Záleží na tom, jak silná obezita, ono mírné problémy se štítnou žlázou nejsou určitě kontraindikací ke snížení množství sladkostí a nebo k umírněnému pohybu…To by musela být leda tak těžký kardiak nebo vážit opravdu třeba ke 150 kilům, což počítám nemá…

• Citovat
  • Upravit
Housátko
8.5.14 06:41
@Anonymní píše:
Snažím se nejíst tolik sladkého. Největší problém s tím mám po večerech, když je manžel pryč a já se užírám tím, kde je. :( Kdybych si místo toho šla raději zacvičit :), ale jak se donutit :nevim:?

Prostě se na začátku opravdu donutit, najít si na netu krátké cvičící video ( já třeba tenkrát cvičila podle tohoto http://www.ceskatelevize.cz/…fit-s-ct-ii/ Prostě si to zapni, je to na 10 minut a vydrž to. A pak si řekni, jaké to bylo. Určitě zjistíš, že fajn a pustíš si další. Prostě začni!!! ( jen k těmto videím, některé lekce jsou lehčí, některé trochu náročnější, tak to trochu dopředu zkoukni, ať si nepustíš napoprvé zrovna to druhé..)

• Citovat
  • Upravit
473
8.5.14 06:55
@Anonymní píše:

kočko, najdi si tady na emiminu deníček od uživatelky mejdylko, mastodontí hubnutí se to jmenuje. Ten Tě nakopne, celé je to o přístupu, tohle psaní je vtipný a fakt motivující. Tahle paní má i dobrý tipy na cvičení doma, už cvičí a taky váha byla přes 100kg, takže samé věci co nezatěžují klouby.

Jinak v každé okresní nemocnici je dietolog, můžeš se objednat i bez doporučení praktika. Naberou ti odběry krve, změří tlak a budete pracovat na „změně životního stylu“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11370
8.5.14 07:03

@veri3110 ooo děkuji ze rencenzi :D moje váha byla 135kg a dnes mám po 9. týdnech 123,8 :) když se chce, tak to jde. Ale ty výmluvy je děsná věc :D

Příspěvek upraven 08.05.14 v 07:10

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11370
8.5.14 07:09

Hubnout se dá a musí se chtít.. já taky měla miliardu výmluv a pak jsem se sama na sebe nas.rala a jde to. Jde to krásně a nehladovím. 45 minut denně cvičím, jím 5× denně a řekla bych dost, rozhodně netrpím hlady. Jen jsem vynechala sladké, hodně piju a hlídám si tuky :) chce to mít trochu motivaci a ty jí máš! Jestli chlapa miluješ a nechceš aby ti utekl, tak něco dělej. Ten můj má 72 kilo i s potelí a zas si stěžuje, že by potřeboval o 10 víc :D výmluv je tisíce, vždycky se něco najde a nejvíc výmluv právě slyším na štítku :D ale zabejčit se, vyprdnout se na okolí a kecy a makat, to je to co ti zvýší sebevědomí. A když se pak vejdeš do kalhot, do kterých ses nevešla rok (viz já) tak to sakra nakopne. Už nechci být jak prase a ty určitě taky ne :) a rozhodně netrávím hodiny v posilovně ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
473
8.5.14 07:12
@mejdylko píše:
@veri3110 ooo děkuji ze rencenzi :D moje váha byla 135kg a dnes mám po 9. týdnech 123,8 :)

no já si Tě čtu pro motivaci :lol: :mavam: :mavam: a zkoušela jsem i to cvičení, cos dávala odkazy. Třeba ty 3míle, to je sympatický, klouby nezatěžuješ a nejsou tam samý hubeniny. Walk, walk, walk!!! :mrgreen: Mě se i líbí jak se tam povzbuzujou navzájem, americkej přístup „YOU CAN!!!“.

Prostě jsem tady paní anonymní chtěla povzbudit, že může začít hned něco dělat. Dneska.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
473
8.5.14 07:14
@mejdylko píše:
Hubnout se dá a musí se chtít.. já taky měla miliardu výmluv a pak jsem se sama na sebe nas.rala a jde to. Jde to krásně a nehladovím. 45 minut denně cvičím, jím 5× denně a řekla bych dost, rozhodně netrpím hlady. Jen jsem vynechala sladké, hodně piju a hlídám si tuky :) chce to mít trochu motivaci a ty jí máš! Jestli chlapa miluješ a nechceš aby ti utekl, tak něco dělej. Ten můj má 72 kilo i s potelí a zas si stěžuje, že by potřeboval o 10 víc :D výmluv je tisíce, vždycky se něco najde a nejvíc výmluv právě slyším na štítku :D ale zabejčit se, vyprdnout se na okolí a kecy a makat, to je to co ti zvýší sebevědomí. A když se pak vejdeš do kalhot, do kterých ses nevešla rok (viz já) tak to sakra nakopne. Už nechci být jak prase a ty určitě taky ne :) a rozhodně netrávím hodiny v posilovně ;)
:mrgreen: :mrgreen: :kytka: :kytka: :kytka:
jinak výmluvy znám taky :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11370
8.5.14 07:29

@veri3110 jojo výmluvy = lenost :D to je celý… walk at home miluju. Teď mi jedna holčina poslala taky chůzi ale ne s Leslie, ale jsou tam opravdu tlouštíci a to je taky super. Hlavně to strašně utíká. Fakt tocvičím moc ráda. A až zhubnu mých vysněných 35 kilo, tak se pak dám na tu Jill a 30 shred. Ale dokud neulevím kolenům, tak to nemůžu. Ale tohle mi naprosto vyhovuje. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6975
8.5.14 07:39

No ale pravdou je, že je to napřed o tom přerovnat si to v hlavě…to je No.1

Příspěvek upraven 02.07.17 v 21:42

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11370
8.5.14 07:44

@Antoa to je pecka… fakt úžasný. Gratuluju jak hubnutí, tak k těhotenství. Je to super :) moje rádoby neplodná kamarádka, už je taky pod 2. těhotná a zhubla 30 kilo a šlo to. Držím palce, ať vše dobře dopadne.. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
myšák1187
8.5.14 07:51
@mejdylko píše:
Hubnout se dá a musí se chtít.. já taky měla miliardu výmluv a pak jsem se sama na sebe nas.ralaa jde to. Jde to krásně a nehladovím. 45 minut denně cvičím, jím 5× denně a řekla bych dost, rozhodně netrpím hlady. Jen jsem vynechala sladké, hodně piju a hlídám si tuky :) chce to mít trochu motivacia ty jí máš! Jestli chlapa miluješ a nechceš aby ti utekl, tak něco dělej. Ten můj má 72 kilo i s potelí a zas si stěžuje, že by potřeboval o 10 víc :D výmluv je tisíce, vždycky se něco najde a nejvíc výmluv právě slyším na štítku :D ale zabejčit se, vyprdnout se na okolí a kecy a makat, to je to co ti zvýší sebevědomí. A když se pak vejdeš do kalhot, do kterých ses nevešla rok (viz já) tak to sakra nakopne. Už nechci být jak prase a ty určitě taky ne :) a rozhodně netrávím hodiny v posilovně ;)

no tvoje deníčky jsem přečetla jedním dechem a je vidět že to máš v hlavě srovnaný, snad to zakladatelku taky nakopne, já občas pár výmluv mám, nicméně jsem se začala aspoň trochu víc hýbat, krom dlooouhých procházek s kočárkem ještě v rámci hry s malou posiluju břicho, prostě nejsem ten typ který si řekne a teď jdu cvičit, ale prostě potřebuju to v rámci přirozeného pohybu. Naštěstí přes stovku nemám a nikdy jsem neměla, ale takových 10-15kg bych potřebovala dolů.
Zakladatelko vem si z mejdylko inspiraci a půjde ti to samo, pokud to s manželem už nepůjde spravit, dělej to hlavně pro sebe, opravdu se ti zvýší sebevědomí

• Citovat
  • Upravit
11370
8.5.14 08:07

@myšák1187 děkuju :) moje nejčastější výmluva: Já to mám DĚDIČNÝ po mámě, já nikdy hubená nebudu. No opravdu s pár kilama na víc bojuji snad od narození :D ale že jsem to dotáhla až sem, je fakt hnus. O to víc mě motivuje, jak to jde dolu. A není to žádnej mega boj. Jasně chce to vůli a nesežrat večer u televize pytel brambůrků, ale když se překoná první krizových 14 dní, tak to pak jde. Tělo si zvykne. A já už nemám tu šílenou potřebu na sladký a slaný zároveň (to bylo děsný). Dokonce piju bylinkový hořký čaje a strašně mi chutnaj :D takže opravdu, vydržet, zabejčit se, dát si na lednici svou tlustou fotku (já jí mám jako tapetu na noťasu) a po pohybu ten krásnej pocit, že člověk na sobě maká. Endorfiny jsou prostě super :D já jsem teď tak pozitivně naladěná, že s tím až lidi vytáčim. To je samá depka kolem mě a proč? Protože sedí u televize, cpou se a litujou se, místo aby něco dělali. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí