Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Housátko hele tak je to 3 míle s Leslie to mě chytlo tak nejvíc. Pak mi tady někdo poslal něco podobnýho Looseři na pravo jsou i další levely
skládám si to tak, aby mi to vyšlo na 45 minut. Ale začínala jsem na necelých 30
pak cvičím hodně ještě Jill a tlouštíky a ty cvičím jen 35 minut, tamto už mě nebaví a hlavně dělaj i výpady a to bych asi chcípla na kolena
a k tomu si dám nějakou desetiminutovku od Tiffany a to buď madla lásky nebo celé tělo a nebo bikiny bříško . To mě tak asi chytlo nejvíc ![]()
@Housátko
já cvičím ty 3míle a Tiffany, ta mě vyloženě baví. ![]()
Jill bych se svojí váhou cvičit mohla, ale je to na mě moc tvrdý, ale neboj zapotíš se u všeho a to řádně.
@Housátko dej určitě
jsem zvědavá jak ti to půjde… já si teď dala Jill a tlouštíky, k tomu walk s lůzrama a 50 minut mi uteklo jak prd. Strašně mě to baví ![]()
@Housátko píše:
Záleží na tom, jak silná obezita, ono mírné problémy se štítnou žlázou nejsou určitě kontraindikací ke snížení množství sladkostí a nebo k umírněnému pohybu…To by musela být leda tak těžký kardiak nebo vážit opravdu třeba ke 150 kilům, což počítám nemá…
píše že má přes 100 kg, hypofunkci štítné žlázy, mírné problémy s TK a klouby což za mě je to, že minimálně praktik by ji vidět měl..ona třeba ta hypofunkce bývá spojená s výkyvy hladiny cukru v krvi, což vede k hypoglykémii…
ale souhlasím, že vynechat večerní mlsání a zařadit pohyb s ohledem na klouby může
@Anonymní píše:
Ahojte, protože je to intimní téma, tak prosím o zachování anonymity. V posledních pár letech jsem dost přibrala, ale manžel zůstal stejný
, a tak si myslím, že nám to v posteli jaksi nejde, jako dříve ( za mlada
). Řekla bych, že naše skoro jedinná poloha je misionář, občas já nahoře a toť vše. Necítím se při sexu moc ok, prostě mám pocit, že to nezvládám jako dřív. Manžel říká, že klasika se mu líbí nejvíc. Máte nějaké tipy, co vám vyhovuje, i když máte třeba nadváhu? Klidně anonymně. M.
tip - přestaň se přežírat, začni hýbat a pak půjde každá poloha
Vzdycky jsem byla hubenejsi (173cm 60kg) po druhym tehotenstvi jsem nabrala na hroznych 100kg…z porodnice jsem odchazela jenom o 9kg lehci, no hruza, ted jsem na nejakych 75kg, aspon 10kg chci dat jeste dolu, mela jsem rizikovy tehotenstvi, a nechala to zajit fakt daleko, taky mam v haji stitnou zlazu, ale jde to, i kdyz hur…, ja se dokazu omezovat v jidle, i kdyz jednou zacas se urvu z retezu a sezeru na co prijdu, ale to cviceni, nejak jsem ted ztratila motivaci, nemam se rada, nic me nabavi 14 dni vydrzim cvicit a pak zas zpohodlním, jsem na sebe nastvana, a tak to je porad dokola, obdivu vas zensky co to davata denne, tesite se, ja to posouvam cely den, az za hodinu, az pujdou kluci spat atd… ja mam ten typ postavy, kozy 6.stky a nohy jak tycky a zadnej zadek, takze gate mi padaji i s šrákama, zato nahoře si pres kozy nevidim na pupek.., je pravda, ze vsechno je to v hlave, zenska si musi zacit sama sebe vazit a mit se rada,…tesit se ze zivota, a min se prozivat…jinak diky za odkazy na cviceni, treba me to nakopne… jo a manzel to teda ani zdaleka neproziva jako ja, bere to tak, ze mame spolu dve deti a moje telo toho vic dalo, nez vzalo, coz je teda velky plus, ale stydim se za sebe…to zas ne ze ne ![]()
@Morp píše:
tip - přestaň se přežírat, začni hýbat a pak půjde každá poloha
a všimnout si datumu založení a toho, že se diskuze o několik měsíců posunula jinam ![]()
@Anonymní píše:
Ja jsem taky baculka, ale na rozdíl od tebe se do 100kg nevejdu.Můj manžel váží 93, ale není tlustej, je jen vysokej a má hodně svalů
. (Můj přesnej opak.) Myslím, že bych sex taky moc,,nezvládala"
, ale manžel od doby co jsem přibrala ani moc nechce.
Zato se častěji vrací pozdě domů.
Napadlo mně jestli nemá jinou. jednou jsem u něj našla kondom a kvůli mně ho nemněl.
Hodně jsem se snažila zhubnout, ale mám vrozené potíže ze štítnou žláou, tak se na to mohu vymluvit
.
Nevíte někdo co mám dělat? Uvítám každou radu a předem děkuji.
My sme se s přítelem vyžrali oba sice nemáme přes 100 ale ňákejch 25 kg by sme potřebovali schodit oba a tak sme po vánocích začali jíst zdravějc např: místo vepřového kuřeci (vepřový jen 1 do týdne o víkendu), Víc zeleniny, ryby, krůtu… přetala sem péct sledký a tak, sportu jako takovýmu sme moc nedali ale to jen proto že rekonstruujem barák a tak sme byli večer rádi když sme občas měli sílu aby sme si štrejchli. ale za měsíc sme měli dóle každej 5 kg což bylo fajn
tejďka musím přiznat že co sem těhotná tak to opět flákám a občas sladkou maličkostí zhřeším ale zatím sem za 4 měsíce přibrala půl kg takže ok. Ono je spoustu výmluv ale pokuď chceš přítele získat zpátky tak se musíš začít snažit kord jestli si přibrala tolik tak se nemůžeš přeci divit že ho už nepřitahuješ ![]()
Moc vám děkuji za upřímnost a hlavně za super tipy
. Dodatečně se omlouvám za anonymitu, aleje to pro mne osobní a chodí sem pár známých takže…
.
@Anonymní píše:
Moc vám děkuji za upřímnost a hlavně za super tipy. Dodatečně se omlouvám za anonymitu, aleje to pro mne osobní a chodí sem pár známých takže…
.
to je jasný ![]()
akorát se nemáš za co stydět.. protože nadváha se může „podařit“ plíživě kde komu.. je důležité s tím něco dělat když tě to štve
@ajoch píše:Tyjo, to je tak dojemný, já bych chtěla taky tak úžasného manžela, co chápe, že ženská po porodu holt nemůže být modelka…Ten můj to nechápe, přestal se mnou spát, pro jistotu se i odstěhoval do jiné místnosti, aby ho náhodou ten tlouštík neotravoval…( to mi zůstalo po porodu „jen“ 10 kilo navíc ). Ani se mi nechce zhubnout, protože při představě, že pak zase doleze se mi dělá už teď zle, připadala bych si jen jako tělo a ne člověk.
jo a manzel to teda ani zdaleka neproziva jako ja, bere to tak, ze mame spolu dve deti a moje telo toho vic dalo, nez vzalo, coz je teda velky plus, ale stydim se za sebe…to zas ne ze ne
@jdukolem píše:
a všimnout si datumu založení a toho, že se diskuze o několik měsíců posunula jinam
to vím, reagoval jsem na první příspěvek záměrně
Ja vim, neumim si predstavit, ze by na moji posramocenou sebeduveru reagoval jako ten tvuj hulvat…, to by me zabilo, nebo bych spis zabila ja jeho, nekdy jenom tak manzel ukaze na pekny pradylko, ktery by se mu na me libilo, a ja hned po nem po chudakovi vyjedu, co by na to rekly moje hemeroidy a jestli neni naivni?? ze uz mi neni 20.cet a v necem takovym me nikdy neuvidi…jsem hrozna, v tomhle bych se mela brzdit… ale on me ma rad takovou jaka sem, ja uz se mam rada min… hodne sily, nevim co bych s tim tvym udelala…asi bych zatrest zhubla a nasla si milence
…a basta ![]()
@veri3110 @mejdylko Holky, můžu vás moc moc poprosit o odkaz na ty skvělé cvíča? Díky