Balíček na Mikuláše do školky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
50186
2.12.15 20:01

U nás dostávají balíček ve školce, nic dětem nechystáme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30419
2.12.15 20:11

Já se tomu opatření ze strany školky nedivím. Dítě dostane balíček se sladkostmi a rodiče prudí, že si nepřejí, aby dítě dostávalo sladké. Takhle si každý rodič udělá balíček po svém a po problému.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
2.12.15 20:17

My budeme v pátek pro skolkare/školáky chystat balíčky, musíme kvůli tomu o 2h. dřív do práce :cert:. Dostanou to jako dárek od školky všichni co jsou v pátek prihaseni na obed.
Bude tam oplatek, čokoládová figurka cert (ty jsem uz videla ve skladu), nějaké ovoce a myslím perník.
Tak kdybych chystala nějaký balíček doma, asi bych pořídila podobne, něco co k Mikuláši patří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
2.12.15 20:18

Děkuji za rady, dám mu tedy něco co chci, aby mu dali ve školce. I když moc radost z toho nemám, připadá mi to zbytečné, sladkostí už mu cpe dost babička doma, ovoce vůbec nejí s tím neuspěji, nechce se mi kupovat hračky ani utrácet peníze. Nedávno po mě chtěli Haloweenský kostým, to jsem ho raději omluvila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2374
2.12.15 20:24
@helenaa píše:
Děkuji za rady, dám mu tedy něco co chci, aby mu dali ve školce. I když moc radost z toho nemám, připadá mi to zbytečné, sladkostí už mu cpe dost babička doma, ovoce vůbec nejí s tím neuspěji, nechce se mi kupovat hračky ani utrácet peníze. Nedávno po mě chtěli Haloweenský kostým, to jsem ho raději omluvila…

to je teda fakt problém, vytvořit nějaký jednoduchý kostým na Haloween, aby děcko mělo radost (viděla jsem třeba skvěle omotané dítě obvazy, nebo postačí za pár korun kostým netopýra, apod…). Taky jsou zbytečné pro děti karnevaly, koníčky, hračky, kolotoče…prostě všechno, ne? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2374
2.12.15 20:25

JInak u nás to zajišťuje školka, platíme 40,– Kč a jsem za to ráda. Vyhovuje mi to a mají všichni stejné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30419
2.12.15 20:43
@Joyful píše:
to je teda fakt problém, vytvořit nějaký jednoduchý kostým na Haloween, aby děcko mělo radost (viděla jsem třeba skvěle omotané dítě obvazy, nebo postačí za pár korun kostým netopýra, apod…). Taky jsou zbytečné pro děti karnevaly, koníčky, hračky, kolotoče…prostě všechno, ne? :roll:

Ono to rodiče spíš obtěžuje. Bohužel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2374
2.12.15 20:47
@hanka.br. píše:

Teda jak které…já jsem ráda za každý zážitek, který můžu já, nebo někdo jiný, dcerce nabídnout :nevim: Ale asi jsem jiná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
2.12.15 20:50

To nechápu. Vždyť děti mívají z těch akci vždycky děsnou radost. Kostým na halloween mě stal pár korun a pár minut života.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2374
2.12.15 20:51

Já to taky nechápu a přijde mi to hrozně smutné, více to nebudu raději ani rozebírat a loučím se…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
2.12.15 20:53
@hanka.br. píše:

to je smutné, já vím, že se tady bojkotuje americký svátek, nicméně ve školce to měli, udělali si strašidla z prostěradla, lampičky a večer měli na školkovské zahradě v maskách rej strašidýlek s lampičkama. prckům je fuk, jestli je to americký nebo ne, byli naprosto naprosto nadšeni. Je škody, když to rodiče bojkotují. My měli i hrabání listí a úklid školkovské zahrady :mrgreen: mají tam obrovskou tisíciletou :mrgreen: lípu. Ta mrcha má listí, že je to neuveřitelné, tak se prostě hrabe k večeru, no :lol:děti nadšené, rodiče sedření :mrgreen: dneska je divná doba, spoustu rodičů spousta věcí obtěžuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
2.12.15 20:55

@Joyful
Nedivim se. U nás ve skolce najdou mamky, které si posledně stezovaly, že se furt jezdí někam na male výlety :-D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
851
2.12.15 20:56
@helenaa píše:

Ušetřila jsi pár kaček a trochu času, ale dítě jsi připravila o zážitek. Smutné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2374
2.12.15 20:56
@Kelsey píše:
@Joyful
Nedivim se. U nás ve skolce najdou mamky, které si posledně stezovaly, že se furt jezdí někam na male výlety :-D.

Já musím fakt jít, mě to zvedá ze židle toto. Pořád si říkám „hleď si svýho, neřeš to…“, ale fakt to nejde. Chudák děti, kterým není nic dopřáno a rodiče jen všechno obtěžuje…no commnet, buď zticha, buď zticha…buď zticha…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
2.12.15 21:01

@Joyful sedni si na ruce :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin