Balíček na Mikuláše do školky

201
2.12.15 19:26

Balíček na Mikuláše do školky

Ahoj, mám možná trochu hloupý dotaz, ale můj syn chodí teprve krátce do školky tak nemám moc zkušeností. Mám prý na pátek připravit baliček na Mikuláše no a nějak moc nevím co to znamená. Jak velký balíček to má být a co do něj dát? Taky nevím jestli to má být pro mého syna a nebo pro ostatní děti…Předpokládám, že se dávají sladkosti, ovoce můj syn vůbec nejí tak to by asi nemělo cenu. Prosím poraďte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
2.12.15 19:28

@helenaa dej tam to, co chceš, aby kluk dostal. Samože to dostane Tvoje dítko ;) minimálně ve všech školkách, kde jsme byli, to tak fungovalo - museli jsme balíčky podepsat. Velikost a obsah je na Tobě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5822
2.12.15 19:31

To se tak vážně dělá? U nás ve školkách vždy dostali malý balíček od školky. Dokonce i naše obec dává dětem malý balíče zdarma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
2.12.15 19:31

Ty jo, našim dětem naše školka naděluje a nadělovala balíčky jejich.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
2.12.15 19:33

U nás ne, bo hodně alergiků atd.. :think: takže rodiče to měli na starost..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3973
2.12.15 19:34

U nás ve školce dostavaji od skolky i k vanocum darek.To vetsinou knizku. I ke dni deti maji balíček. Ale nosime neco na hostinu. Ovoce, cukrovi apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13073
2.12.15 19:35

U nás se také naděluje… 30 Kč nás to bude stát :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3347
2.12.15 19:37

Tak u nás se nic nedělá takového. Dostanou od školky nějakou maličkost, vánoční perníček které samy zdobili a nějakej bonbon nebo lízátko
Ale přijde mi to trošku hloupé protože si myslím, že je spoustníta rodičů co jim připraví toho igelitku a jiné děti třeba budou mít maličkost a jak to ty děti pak pochopí?

Nevím přijde mi to zvlášní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2852
2.12.15 19:37

U nás děti dostávají tuším 1 mandarinku, 4 arašídy, malého mikuláše v balíčku :-) všichni stejné aby to někomu nebylo líto. peníze navíc nedáváme- asi to berou z peněz na „SRPŠ“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3973
2.12.15 19:38

My platíme 800kč ročně a jsou v tom výlety, balíčky a dárky. Co jsem zmiňovala. A fkt nešetří. Dárky mají vždy krásné, ještě divadélko každý měsíc, různé akce atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2873
2.12.15 19:40

Haha, my platime 1500,– za školní rok, tak balíček mají v ceně.

Dala bych tam ovoce a sladkost, kterou má dítě nejraději.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3711
2.12.15 19:40
@terinka4444 píše:
Ty jo, našim dětem naše školka naděluje a nadělovala balíčky jejich.

Přesně. Už vidím těcka jak ten tam má to a ten to, ten má malý, ten velký. Že všechny děti měly stejný mi přišlo fajn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15432
2.12.15 19:41
@Vrtul píše:
Tak u nás se nic nedělá takového. Dostanou od školky nějakou maličkost, vánoční perníček které samy zdobili a nějakej bonbon nebo lízátko
Ale přijde mi to trošku hloupé protože si myslím, že je spoustníta rodičů co jim připraví toho igelitku a jiné děti třeba budou mít maličkost a jak to ty děti pak pochopí?
Nevím přijde mi to zvlášní

Taky mi to přijde nešťastné - u nás vždycky dostávaly balíček od školky a teď od školy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
2.12.15 19:51

U nás se teda jede stádne. Balíčky zarizuje skolka. Stejně tak dostanou na Vánoce každý stejný malý dáreček. A pak spoustu společných do třídy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2170
2.12.15 20:00

Nás čeká první Mikuláš ve školce v pátek a nic neříkali že máme nosit :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin