Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj, na kolik základek můžu s dítětem k zápisu? Máme tu poblíž dvě ZŠ, které se nám líbí. Chtěli bychom na tu menší, ale je tam 3× víc zájemců, než kolik můžou vzít. Můžeme tedy jít na dva zápisy? Zápisy jsou v různé dny, takže by to nebyl problém.
@Anonymní píše:
Ahoj, na kolik základek můžu s dítětem k zápisu? Máme tu poblíž dvě ZŠ, které se nám líbí. Chtěli bychom na tu menší, ale je tam 3× víc zájemců, než kolik můžou vzít. Můžeme tedy jít na dva zápisy? Zápisy jsou v různé dny, takže by to nebyl problém.
kolik chceš, to není limitované. Pak ale v nezvolených nahlas, že tam nejdete - uvolní se místo do druhého kola.
@Anonymní píše:
Můžete jít, na kolik zápisů chcete. Když budete přijati, tam kam chcete, tak je slušné oznámit co nejdřív ostatním školám, že k nim nenastoupíte.
Příspěvek upraven 01.12.15 v 11:57
Moje děti šly k zápisu do třech škol včetně spádové, jak jsem zjistila, že je vzali do preferované školy, oznámila jsem v druhých dvou, že tam chodit nebudou.
@Mišuna píše:
Byli jsme nejdřív ve dvou školách, syna nepřijali ani do jedné, pak jsme šli na dodatečný zápis do třetí.
To jde, aby dítě nepřijali na základní školu? ![]()
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.