Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ahoj, nedavno jsem zakladala diskuzi: Co s banany
A nekdo tam psal neco o bananove zmrzline, ale ja to nenasla
Nemame zmrzlinovac..takze zmrzku jen do mrazaku… Dekuji ![]()
Nejjednodušší banánová zmrzlina se dělá tak, že strčíš banány do mrazáku (oloupané! zmrzlé se loupou děsně blbě) a po zmrznutí je rozmačkáš nebo projedeš v mixéru nebo ještě lépe v robotu.
Trochu vylepšená verze, která funguje s většinou mraženého ovoce je ta, že do robotu k banánům přiléváš kondenzované mléko (jde to v zásadě i se smetanou). Pak se to jí rovnou, znovu do mražáku to dávat nemusíš.
@Elke píše:
Nejjednodušší banánová zmrzlina se dělá tak, že strčíš banány do mrazáku (oloupané! zmrzlé se loupou děsně blbě) a po zmrznutí je rozmačkáš nebo projedeš v mixéru nebo ještě lépe v robotu.Trochu vylepšená verze, která funguje s většinou mraženého ovoce je ta, že do robotu k banánům přiléváš kondenzované mléko (jde to v zásadě i se smetanou). Pak se to jí rovnou, znovu do mražáku to dávat nemusíš.
Něco obdobného jsme dělali s ex, akorát, že jsme umixovali banány s tím kondenz. mlékem, nalili do vaničky a dali do mražáku… ![]()
@kaja00 píše:
Ahoj, nedavno jsem zakladala diskuzi: Co s bananyA nekdo tam psal neco o bananove zmrzline, ale ja to nenasla
Nemame zmrzlinovac..takze zmrzku jen do mrazaku… Dekuji
nakrajam banany na kolecka a dam zamrazit..takto mam v mrazaku vzdy tak 10bananov..hodim do mixeru a prilievam smetanu na slehani a zmrzka je hotova..obcas tam frknem malibu, alebo roztopenu cokosku..a rovnako robim i jahodovu a malinovu..
Kdyz sem zalozila diskuzi, nasla sem v jine, ze se maji ty banany dat na kolecka, zalit citronovou stavou a na 3 hodky do mrazaku. Myslite ze bych potom mohla rucnim mixerem udelat tu zmrzku i se smetanou?
Dekuju ![]()
@kaja00 píše:
Kdyz sem zalozila diskuzi, nasla sem v jine, ze se maji ty banany dat na kolecka, zalit citronovou stavou a na 3 hodky do mrazaku. Myslite ze bych potom mohla rucnim mixerem udelat tu zmrzku i se smetanou?Dekuju
ten moj prispevok si prehliadla? ![]()
Já trochu odbočím. Většina z vás píše, že pak hodí do mixéru. Ujíždím na zmrzlině, ale mám mrňavou kuchyni, tak další spotřebič jako zmrzlinovač už nevím kam bych dala, navíc 1 l zmrzliny hned nesním, tak by mi vyhovovalo udělat si jen trochu. Používá některá na přípravu mixer Bamix? Normálně ponorák? Nebo nutribulet?