Baráková špína

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11169
9.3.25 12:47

Jo a co to je pochozí vrstva oblečení? Jakože na zemi leží vrstva oblečení a po té se chodí? 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7221
9.3.25 12:52
@Anonymní píše: Více

Baráková špína :think: to bych řekla, že je bláto, písek, saze, práh z kůlen. Přesně jak se někde proběhne, taky ze dřeva je nepořádek. Nějaký stavební materiál, odpadlá omítka… Chápu, že na baráku se dělá spousta věcí co je přednější jak byt. Ale špína u sporáku je všude od vaření, takže to úklid! To se mi dělá taky a v baráku roky nebydlim :nevim: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24267
9.3.25 13:00

Jediné co, tak na baráku bylo víc prachu tím jak se topí dřevem. Prostě ten kouř víc špiní zdi, ale jak máme nový kotel a dveře, tak je klid. Pavouků je tu teda taky víc než v bytě. Jinak máme uklizeno. Bordel dělají malé děti. Kdybych je tu neměla, tak mám uklizeno stejně jako v bytě a zahradu mám na relax. S dětmi teda hodně těžko vše stíhám. Ale ono se to zlepší časem. Kolem domu je samozřejmě víc práce než v bytě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9003
9.3.25 13:10
@Fazulina píše: Více

Taky jsem si říkala, co to je. Není myšleno, že roznošené oblečení? Někdo má třeba triko, legíny/tepláky domácí na několik dní po sobě. Že je v tom třeba jen odpoledne po práci a hned si to nezašpiní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10861
9.3.25 13:13

Baráková špína :lol:. Neznám! Znám jen stařeckou zatuchlinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11169
9.3.25 13:14
@Kelsey1 píše: Více

Ajo, to mě nenapadlo. To mám uklizene v šatně, v bytě jsem to měla ve skříni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3038
9.3.25 13:16
@Fazulina píše: Více

Já jsem tak nějak myslela, že to je možná autocorrect z „pohozena“…to máme na některých místech taky, ale fakt po tom nechodime :lol: To už je moc teda I na mou bordelarskou povahu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
9.3.25 13:43
@Anonymní píše: Více

Jak mi mluvis z duse! Mame hodne stary dum, blbe neprestavitelne dispozice, 2 patra, velkou zahradu. 2 male deti, ktere hned vycuji, ze neco delam, a hned neco chteji (ne, nejdu jim hned vyhovet, ale je to tak unavne vedet, ze kdyz neco začnu, hned se na me nekdo povesi s pozadavky). Neco delaji se mnou, ale proste vyndani mycky s dvouletakem, ktery to nosi po jednom kousku a u vseho vypravi, co v tom bylo, trva tak dlouho :lol: :zed: u luxovani se porad tahaji, kdo bude luxovat (mame i roboticky, ale ten proste pavuciny nevezme, ze jo :lol: ) Uklizeni me s nimi hrozne nebavi, navic vsude roztahaji hracky a taky se u nas tvori takova hromady pohozenych veci, a jak zlikviduju jednu, jinde se zjevi nova…vubec nestiham zaklizet pradlo do skrini, takze se ruzne kupi na cestach k nim. Chtela bych mit aspon nekdy volne ruce a neco udelat, ale nemam a pak chybi energie a motivace…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Eva2610
9.3.25 13:54

Máme velký dům, velkou zahradu, hospodářství, dvě malé děti, psa, kočku, topime dřevem… a jo. Máme doma bordel. Ne teda špínu, ale věci. Hračky, oblečení a tak. Nepořádek na zemi nemáme, ale denně jezdí roboticky vysavac i mop. Prach utiram jednou týdně. Koupelnu a WC meju dvakrát týdně. Okna dvakrát za rok. Smouhy na zdech máme jenom vysvetlitelneho původu (batole, pes). Jako jiný lidi maj asi uklizeno líp, ale nám to stačí.

• Citovat
  • Upravit
1011
9.3.25 13:56

:dance: Ne. Tohle neznám. A to máme zvířata

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76638
9.3.25 14:05
@aiwwa píše: Více

my máme ve všech oknech síťky proti hmyzu a pavučiny téměř neexistují, bývají teda v létě jen nad schody do sklepa, protože hned naproti jsou dveře na dvůr - tam síťka samozřejmě není

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116043
9.3.25 14:06
@stinga píše: Více

A hlavně máš kočky. Když jsme měli kocoura, tak je průběžně všechny likvidoval. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76638
9.3.25 14:06

jo, to je určitě také ono

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6626
9.3.25 14:27

Třasavky kočky nezlikvidují. Ty se drží u stropu a na zem nelezou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12998
9.3.25 14:45
@Janli píše: Více

Co by na tom taky zraly, je to mrnavy, nohaty… Takovej pokoutnik, to uz je jiny sousto :lol:

Jinak bordel v dome mame porad, ted treba mame porad otevreno ven a staci, aby tu jednou probehlo stene a hned jsou na podlaze smouhy od bahna. Robotickej vysavac jezdi kazdej den, vytirame, site v okne jsou, ale kdyz treba kvetou lesy, tak je tu pylu a prachu plno.

No boze, jsme na vesnici, mame zver a maly deti, sterilne cisto tu v zivote nebude, no a co. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný