Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Ahoj, nemam zatim s barefoot obuvi zadne zkusenosti, ale rada bych poridila jeden par na zkousku sobe i batoleti. Netroufnu si neco takoveho objednat pres internet, takze bych uvitala tipy na kamennou prodejnu bud v Brne nebo v Praze, kde maji solidni vyber a sezenu tam pokud mozno pro sebe i pro dite, abych nemusela obihat vicero obchodu.
Hmmm uplne Praha to neni, ale ja bych te poslala do Barego v Brandyse nad Labem, z metra Letnany jsi tam za chvilku busem. Patri sice mezi mensi, ale vyber maji a hlavne jsou veeeeeeelmi schopne, zmeri vam nohy a dobre poradi…a necpou nic za kazdou cenu.
V AZ toweru v Brne maji velky vyber a docela dost toho maji i v Naboso na Milady Horakove. Ja osobne jsem si vybrala v AZ toweru.
@beruska9 píše:
Hmmm uplne Praha to neni, ale ja bych te poslala do Barego v Brandyse nad Labem, z metra Letnany jsi tam za chvilku busem. Patri sice mezi mensi, ale vyber maji a hlavne jsou veeeeeeelmi schopne, zmeri vam nohy a dobre poradi…a necpou nic za kazdou cenu.
Souhlasim, prodavacky jsou fajn, peclivy. Vyber bot mají, ale vetsinou si moc nemuzes vybirat mezi barvama. Maji i eshop, tak muzes kouknout co nabizeji. ![]()
@Afrikana píše:
V AZ toweru v Brne maji velky vyber a docela dost toho maji i v Naboso na Milady Horakove. Ja osobne jsem si vybrala v AZ toweru.
Naboso je i v Praze, ale je tam vzdycky silenejch lidi, deti se tam prekrikujou, nemaj v tom zadnej system, kdo driv odchytne prodavacku, ten vyhrava a je jedno kdo jak prisel, coz mi celkem vadi. Navic moc poradit neumej.